בא לי לבכות

נעמן אין קשר לימין/שמאל

גנדי היה חבר של ערבים ואפילו גאולה כהן...... לא נעים אבל זה קשור לטבע האנושי... בכל מקום בו יש כח למנדהוא יהיה גם מי שינצל כח זה לרעה אם לסיפוק היצר הסדיסטי או סתם האלימות או ההנאה בהרגשה שהוא מקבל בכך שהוא ה"חזק" ה"שולט" ועוד לא נעים..... אבל זה פשוט ענין של טבע אנושי ... אגב שמאלני אין פרושו אהבת ערבים... הרבה שמאלנים אמרים שאינם אוהבים ערבים....

אמרתי ששמאל פירושו אהבת ערבים?

אני אומר ששמאל פירושו אהבת האדם, הומוניזם וערך האדם. להזכירך, גם ערבים הם בני אדם אם לא ידעת.

קשיים בהבנת הנקרא?!

אפרופו ערכים אלו שאתה מיחס לשמאל האם לדעתך אינם נמצאים בקבוצות אחרות כולל ימין? נכון שהשמאל אוהב לחשוב על עצמו ככזה בתכלס בשטח יש בעיתיות גדולה........ אם אתה חושב שאיש "שמאל" לא מסוגל לפגוע לרעה - אזי יש לך טעות והיא גדטולה שבעתיים בעיתות מלחמה ראה גם תגובת מטרניך למעלה בשרשור - אולי אם לא הצלחת להבין את תגובתי אולי תצלח להבין את תגובתו

בר בי רב

New member
לא מאמין לאף מלה!

זה מה שקורה כשמגייסים ערבים לצה"ל, 2 הערבים הפלילו את 2 היהודים. כבר אמרתי כאן מזמן שאסור לגייס את הערבים האלה - לאור התנהגותם הבוגדנית בגבול הלבנון ובהתמודות עם כלבי הגישוש. ברור לי שמדובר בקונספירציה של שני השוטרים הערבים יחד עם כמה ערבים חברונאים ו/או אנשי 'בצלם' להשתמש בגופה של התקוטטות שיכורים על מנת לפגוע במג"ב - אבל אני בטוח שהם לא יצליחו, והאמת תצא לאור! ואם יתברר למרות הסיכויים האפסיים שהסיפור אמיתי - אז השוטרים היו חמומי מח ושכחו שמדיניות של טרור נגדי היא בלתי חוקית כיום. עליהם להענש בחומרה, כדי שבבוא היום כשמדיניות של טרור נגדי תופעל כחוק ייענשו באותה המידה חיילים שלא ינהגו לפיה. על המדיניות יש לשמור.

Deathatred

New member
הוא אמר "הפלילו"

קראת את מה שהוא כתב בכלל? לפחות תנסה לענות לעניין.

סליחה, טעות שלי.

אני לא מאמין שהם הפלילו. כדי שבר בי רב יחשוב לפני שהוא מאשים את הצד השני. תן זמן לחקור.

Deathatred

New member
וכדאי שגם אתה תחשוב

לפני שתאשים את הצד שלנו ואת כל צבא ההגנה לישראל. אגב, היום נתפס מחבל מתאבד ונמצאה חגורת הנפץ שלו. אם נחשוב נראה שלפחות 3 אנשים ניצלו עקב זה? האם זה כלב?

Azazel

New member
ברבי יא ברבי... למה?

למה אתה כזה גזען? למה כזה מגעיל? חבל.

Deathatred

New member
בישראל חוקרים ושופטים

וברשות הפלשתינית? סוגדים להם. יחי ההבדל הקטן.

בושה פשוט בושה!!!!!!

גועל נפש! זאת מדינה דמוקרטית?? פלא שהם לא רוצים שלום!!!!! תראו מה עושים להם שם!!! כמו שלאנשים יש דעה על כל הערבים שבשטחים ובמדינת ישראל רק מהפיגועים גם להם עכשיו יש דעה על כל הישראלים רק מהחיילים האלו בושה וחרפה!!!!!! זה לא שונה מרצח רגיל.... צריך להעמיד אותם לדין על כל ההיתעללויות המכות והרצח!!!!

Deathatred

New member
שימי לב

>> זאת מדינה דמוקרטית?? << בדמוקרטיות אחרות אין רוצחים או ביריונים? את רוצה לשמוע סיפורים על התעלולויות מזוויעות, רצחים סדרתיים ופשעים מחרידים שהתבצעו במדינות דמוקרטיות אחרות (או שאני מניח שאת מוותרת על ה"תענוג")? >> זה לא שונה מרצח רגיל.... צריך להעמיד אותם לדין על כל ההיתעללויות המכות והרצח!!!! << בפלשתין לא היו עושים להם כלום. אבל שימי לב מה ישראל עושה: א. חוקרת את העניין ואת האנשים המעורבים בפרשה. ב. מעמידה אותם למשפט צדק. ג. באם תוכח אשמתם והשופט יפסוק שהם אשמים, הם יענשו בהתאם לחוק. הליכים א-ג הם הליכי שלטון החוק במדינה דמוקרטית מתוקנת.

סליחה?! זה לא שונה מרצח רגיל?!

זה חמור פי כמה מרצח "רגיל" דינם של אלו לבלות בכלא עד סוף ימיהם ואם היה עונש מוות בישראל [שארני מקוה מאד שלא יהיה] אזי דינם היה עונש מוות! יש לבדוק גם היטב את מפקדיהם אם בהנהגתם נורמות אלו אינם מוקצות מחמת מיאוס אזי עבודתם אינה נעשת כהלכה

בהתיחס ל"פלא שלא רוצים שלום"

אזי זה בהחלט פלא - כי בשלום תהיה הפרדה מישראל ולא "יזכו" להתנהגות שכזו אבל.... אם כבר..... נדמה שהטיעון אמור להיות מפליא שהם מוכנים לשליטת הרשות כי בעוד זה מקרה יוצא דופן [שימי לב שידעו שיענשו ולכן החליטו לתאם גרסאות] הרי שבשטחי הרשות מעשים התעללות ומוות בעינוים נעשים במכוון ובגלוי ע"י הממשל ואנשיו לפי ראות עינהםץ אז אם זו המסקנה ממקרים חריגים [ועוד שלא בכוונת רצח] הרי על אחת כמה וכמה כאשר אלו מעשים שבשגרה ובמכוון כעת תאמארי לי בבקשה אם ההנחה שלך כי עקב מקרה כזה ברור שאינם רוצים שלום האין זה נכון שבעתיים כי אם כך נכון לומר כי לא מפתיע שאינם וצים בשלטון הרשות? והנה משום מה שאיננו שומעים זאת מהם אז אולי הטענה לא בדיוק נכונה?

מטרניך

New member
שמאלנית קילונית שלום. איפה היית

כשלא היית פה? רציתי להעלות בשבילך פירסום מלפני שנה על מציאת הצילומים של הל"ה ז"ל ומה שהערבים עשו עם גוויותיהם לאחר נפילתם. לצערי לא הצלחתי להעלות את הדף מהאתר ואין לי עכשו אפשרות לסרוק את זה בשבילך. על כל פנים, ידוע לך על איזשהו מקרה שבצד השני נעשתה אי פעם חקירה כלשהי על התעללות בישראלים, חיים או מתים? הרי גם איש מהאספסוף שביצע את הלינץ' ברמאללה לא נעצר והועמד לדין ע"י הרש"פ למרות שהכל תועד, לרבות זהות המבצעים. אז נכון שאצלנו לא מתייחסים בחומרה מספקת להתעללות בערבים והעונשים אינם מספיקים. גם בעבירות אונס והתעללות מינית מתייחסים לעיתים קרובות בסלחנות לפושעים. אני בעד עונשים דרקוניים והתבטאתי בנושא לא אחת. אבל אי-אפשר להשוות בין התייחסותם להתייחסותנו.

למעלה