בא לי לבכות

iceviper

New member
התגובות דוקא עודדו אותי,ברובן

רק פרומיל של התגובות שם היו בסגנון "זה מזעזע אבל הם לא יותר טובים". רוב מוחלט של המגיבים הביע את שאט נפשו,וזה מעודד.זה מראה שלא התבהמנו לגמרי.

כשיש גיזענות כלפינו אנחנו קמים

וצועקים אבל כשיש גיזענות כלפי אחרים אלה שצועקים נעשים גיזעניים.

איתיץ

New member
אויש תעשו לי טובה

כמה תפוחים רקובים (שמגיע להם להרקב בכלא) ואתם מקימים קול זעקה. הרשו לי להזכיר לכם שבצד השני המספרים גדולים יותר, וזה שיש כמה דפוקים אצלנו לא מהווה מראה לחברה הישראלית. העובדה שאצלם כל ילד תומך בטרור דווקא כן. תפסיקו עם תחושות ההתחסדות המגעילות הללו, החיילים שלנו ישפטו על הטבח הנורא הזה, החיילים שלהם לא.

שינילה

New member
איתיץ, על מקרים כאלה בהחלט

צריך להקים קול זעקה - על מנת שלא יישנו. קול הזעקה הזה אין משמעותו שכך נוהגת החברה הישראלית כחברה, אבל היא בהחלט צריכה להוקיע מקרים כאלה ואת מבצעיהם. ואגב "אצלם כל ילד תומך בטרור" - זה גם לא משפט בדיוק במקומו. אוטומטית אתה מדביק תווית על כל ילד פלסטינאי - משמע, כל ילד פלסטינאי הוא יעד של המלחמה בטרור.....לא במקום! כאחד שבהחלט בעד מלחמת חורמה בטרור באשר הוא ובכל מקום, לא הייתי מעוניין שזו תיהפך למלחמה כנגד ילדים פלסטינאים באשר הם.

המשך הכיבוש הצבאי יוצר וימשיך לייצר

מספיק סיטואציות שמוציאות את כל הרע האנושי לחופשי.

iceviper

New member
הכיבוש משחית

ואסור להפסיק מלהזכיר את זה לעצמנו ולאחרים!

איתיץ

New member
מובן שהכיבוש משחית

ומובן שיש לסיים אותו. על כך, אני מאמין, מסכימים גם השמאל וגם הימין הלא מתונים. הדרך שבה הכיבוש יסתיים, זו השאלה.

יאללה! לאן הולכים? כי לא ניתן להשאר

בישראל היום יום הנכבה להזכירך ביום זה מצינים הערבים את נישולם מאדמותיהם ובתיהם אשר נמצאים במה שאתה כנראה מכנה "לא כיבוש" בתור התחלה אני מציע כי תחזיר את ביתך לערבים שזהו ביתם המקורי או אדמותיהם שנשדדו יאללה לאן הולכים? יש מקום שניתן ללכת אליו ולא לעכבוש את יושביו?

מטרניך

New member
לא הכיבוש, המלחמה משחיתה.

אין צבא במלחמה, ולו הטהור ביותר, שחייליו לא מבצעים מעשי זוועה. אנחנו נמצאים במלחמה. כל מלחמה היא חייתית, כי היא קוראת דרור ליצרי האלימות והתוקפנות של האדם. השאלה מה עושה הפיקוד ואיך מגיבה החברה ומערכותיה. לב קופלב, הסופר הרוסי-יהודי שגלה מרוסיה ומת בגרמניה, היה פוליטרוק בצבא האדום ששיחרר את מזרח אירופה מהשלטון הנאצי. כשהאוגדה שלו הגיעה לפרוסיה המזרחית ערכו החיילים אורגיה של אונס בנשים הגרמניות. קופלב סיפר איך הוא לחם בתופעה וכיצד פיקוד האוגדה נאלץ להוציא להורג חיילים שאנסו נשים גרמניות כדי לעצור את התופעה. רק עונשים דרקוניים למתעללים אצלנו ישימו קץ לתופעה.

איתיץ

New member
מותק, אני בימין הקיצוני

אני מדבר עם האנשים הללו, אני מכיר את דעותיהם. לא כולנו ברוך גולדשטיין. אתה פשוט שומע את הקולות הקיצוניים באמת, מכיוון שהם הרועשים ביותר. איסטרא בלגינה קיש קיש קאריה.

למעלה