בא לי לבכות

berta84

New member
בא לי לבכות

עברתי אקונומטריקה בציון גבולי, כ"כ מדכא לאור כל העצבים שהלכו לי על העסק מה גם שהיו לי שבועיים להתכונן בניגוד לאחרים כ"כ מגעיל ובהחלט היו ציונים טובים, מספיק אנשין קיבלו מעל 80

אליהו ד

New member
למה להמעיט מהישגיהם של אחרים

קודם כל לא היו לאנשים שבועיים , לדעתי אפילו לא מספר ימים כי החבר'ה שהיו במבחן גם ניגשו לכל השאר במועדי א. בהחלט השגים מרשימים , כל הכבוד להם! יש גם מועד ב וג , צריך לקוות שיהיה באותה הרמה של א .

ברטה.

היי אני חושבת שאת צריכה ללכת לפסיכולוג. שיבדוק איך יצטבר כל כך הרבה כעס ומירמור. אצל בחורה כל כך צעירה. חנה.

berta84

New member
חנה

אני לא צריכה פסיכולוג שיספר לי את סיפור חיי. כעס ומירמור בהחלט הצטברו אצלי- ואם תשאלי אותי אז בצדק. אני לא כועסת סתם כך ומאוד מאוד משתדלת שלא להוציא עצבים על האנשים הלא נכונים, משהו שבעבר עשיתי והרבה והיום אני בהחלט מכה על חטא. זה לא קל לדעת שהיית רע, מאוד מאוד קשה להתמודד עם זה, מאוד מאוד קשה לכפר על זה. כל מה שנותר לי זה להתעלם, לשכוח, לדמיין כאילו הדברים לא התרחשו- אסטרטגיה מאוד עלובה אבל היא היחידה. סליחה שנפלתי עלייך ככה, ההודעה שלך פשוט "הזמינה" את זה(ואני יודעת שזה נאמר בקטע של דאגה). אז תודה על ההקשבה, באמת הוקל לי. ברטה

א.....................

אני שמחה שאמרת את אשר אל ליבך. ב.אני גם מאוד שמחה שאת מרגישה הקלה. ג.ברטה????????זה שם בדוי או מה??????????? (מצטערת על הבורות) חנה.

amitk80

New member
אני אספר לך משהו אישי

קודם כל תתנחמי שעברת את הקורס גם אם זה בציון גבולי. זה לא רלוונטי מה שאר החבר'ה הוציאו כלל. את צריכה להסתכל על עצמך ולראות איך ממשיכים הלאה ומתקנים. מעבר לכך זה בסדר להוציא ציונים לא טובים ולהכשל. זה לא הופך אותך לאדם פחות חכם או טוב יותר. בכל תואר יש כמה מקצועות שצריך להקיז דם כדי לעבור וכנראה שאת נפלת על הקורס הזה. אל תאשימי את עצמך ותתקדמי הלאה. זה כולה לימודים. תחשבי שיש אנשים שאין להם את האופציה הזאת. הכי חשוב לי שתנסי לתקן ולראות מה לא בסדר ותמשיכי הלאה...

berta84

New member
מה זה לא מנחם. סורי

ואת מי להאשים אם לא את עצמי אני לא לומדת אבל תודה על ההקשבה, זה כבר המון.

TheBigBrother

New member
לכל דבר יש סיבה

ולכל דבר יש אדם שיודע לקשר אליו את הסיבה זה סתם, מחשבות בגרוש.פשוט אין לי עם מי לחלוק את כל הדברים האלה

איפה ראית שהיא המעיטה מהישגיהם של אחרים?

להיפך. היא אומרת שהיו לה שבועיים שלמים ללמוד והיא בקושי עברה את המבחן, בניגוד לאחרים שלמדו פחות ממנה וקיבלו ציונים הרבה יותר גבוהים.

TheBigBrother

New member
להגיד לך את האמת

בחורות ממאגזינים וטלויזיה לא ממש עושות לי את זה מעדיף את הבחורות הרגילות שרואים בחוץ, בלימודים, בעבודה וכ"ו.

למעלה