בא לי!כמעט תמיד:)

Anigodin75

Member
צחוק צחוק נראה לי שאתה באמת חוזר בתשובה.
או איך אומרים את זה בשפת הפורומים - חוזר בתגובה:)

נעימה ועוד איך

שעל זב חוטם שמעלה תוכן כזה קשה (ולי באופן אישי זה עשה רע, בייחוד כשזה ״הפתיע״ אותי), ילמד שצריך לתת אזהרה. בין אם היא אישה, גבר, או טרול חסר מין.

יפה שזה כלכך מובן מאליו בשבילך

אני בעצמי לא הכרתי את הסימון של

עד ממש לא מזמן...

היה נחמד אם נשמה טהורה כמוך היתה מסבירה מדוע התוכן עלול לפגוע ברגשות של מי מקוראי הפורום ואיך למנוע זאת, במקום לכוןן לפגוע ברגשות הכותבת בחזרה.

אם כותב מעלה

תוכן כל כך קשה ואלים (וכזה שהוא חלק מהחוויה של הרבה אנשים), ולא מעלה בדעתו שהיא צריך לסמן אזהרה (ובאמת שלא צריך להכיר את המונח ״טריגר״ בשביל לסמן אזהרה), אסי הוא מטומטם ו/או חסר התחשבות- שתי תכונות ש״נשמה טהורה״ כמוני בזה להן. אני מבינה שפורום סקס והפורום ״שלך״ מזמן התמזגו, ובכל זאת.

אם זה יכנס למודעות של הכותבים

(ואני מקווה שגם למנהלות. וכיום זה רלוונטי מתמיד, מאז שפורום סקס
הפך לפורום "בדסמ2") שיש להזהיר לפני תוכן כזה, ולנהוג באחריות בתוכן כזה, בהחלט הצלחתי.

הנה, אפילו פותחת (או פותח) ההודעה למדה מה זה.

בראבו Jahnunkapara

אולי ביאליק היה מוציא מתחת ידיו פוסט נקי יותר מבחינת העברית, (נו, גם פוסט זה לא בדיוק עברית) אך אני מסופק אם הוא היה זוכה לכמות התגובות והעניין שעוררת כאן.
בראבו!!

wild orchid

New member
כולה פנטזיית האונס, מה התעופפתם עליה?

אפשר להתווכח על רמת הכתיבה והעילגות אבל מכאן ועד להאשמות שהוטחו בה הדרך עוד ממש ארוכה. אז על מה בדיוק המהומה?

סחלב התבלבלה וחשבה לרגע שבטעות הגיעה לפורום פמינאציזם.

newcharm

New member
יש פה איזה 30 תגובות..

אם כבר הבהרת לעצמך שכולם מתעופפים עליה, למה שלא תמשיכי לקרוא עוד טיפה
ותביני על מה המהומה.

בשורה התחתונה

מה שמשתמע מהפוסט הזה, זה שמי שיש לה פנטזיות אונס היא דפוקה ופגומה וחלילה אם תעיז להעלות אותה על דל שפתיים.
כמישהי שמבליחה לה איזה פנטזיה כזו מדי פעם, יכולתי למחות, אבל מה הטעם...? נהיה מן מסע תוכחה צקצקני כזה, אבל זה לא מפתיע.

נראה לך?

לא יודעת לגבי אחרים, אבל אם את רוצה לינקים לדעתי האישית התומכת והסופר-חיובית בנוגע לנושא הזה - חיפוש קליל ממש פה בפורום - ותמצאי בקלות.
ואגב - על הדרך, ובאותו שרשור ממש, תמצאי גם תמיכה בנושא מצידו של אלון.

מכירה את אלון היטב

גם אותך וגם את הפורום, זה בסדר.
לכן אני באמת לא מצליחה להבין על מה המהומה...על כך שלא נכתבה אזהרה? מעולם לא נכתבה פה אזהרה שכזו וגם לא היו תגובות כאלה.
ונניח שזה באמת היה נהוג ופותחת השרשור טעתה בעניין, גם את זה אפשר לתקן מבלי להעביר אותה במכונת בשר.
וכן, חניתה, יש סיכוי טוב שכותב/קורא חדש שייכנס לכאן ויקרא את השרשור יחשוב בדיוק את מה שכתבתי קודם.

למעלה