בא לי!כמעט תמיד:)

ויותר מזה-

להציג בדס"מ כהתעללות מהסוג שתואר כאן (עזבי אונס - כי יש פנטזיות אונס, אבל זה שלא אכפת לו אם היא בוכה, נחנקת או נפצעת מהסלעים) - לא שונה ממה שחושבים כל בעלי הדעות הקדומות על הנושא.
לכן גם כתבתי שלא נראה לי שהיא יודעת מה זה, והואשמתי בהתנשאות.
אולי גם אני הגזמתי עם הקטילה שלי.
אבל עזבי, אני פורשת.

ואם לדעתי

את עושה עוול לבדס"מ דווקא כפי ש*את* מציגה אותו?

זו נהייתה ממש מגיפה לקחת בעלות על עולם רחב ומגוון כלכך ולהתיימר לקבוע מה כן ומה לא נכנס.

Aיש

New member
בדס"מ זה דבר שונה אבל כל אחד, נכון

אבל רוב הקהילה שעוסקת בזה מנסה לסגור את זה בטוח מסגרת כלשהי. יש כאן לא מעט אנשים שמבינים בזה יותר ממני אבל אני מבין את הצורך לתחום את הבדס"מ בחוקים מסוימים (המוקר והחשוב מבינהם הוא ה-SSC) כדי להפוך אותו לקצת יותר בטוח.

אני לא קובע מה כן ומה לא נכנס אבל אני מסכים עם חניתה (והיא יכולה להעיד שזה נדיר למדי) שהאקט שתואר פה, באם יתממש, נמצא בתחום אפור מאוד ומסוכן מאוד של הבדס"מ, כזה שהייתי מעדיף שלא יכלל בהגדרה כלל.

בקשר לפנטזיה עצמה, פנטזית אונס קלאסית. אין לי בעיה איתה, נפוצה מאוד בפני עצמה. פשוט לי לא עושה את זה.

משמרות זה"ב

כל הכבוד שאתה דואג ככה לבטיחות הקוראים.

כאן אין שאלה של בטיחות, אולי-אולי של הסכמה, ובכל מקרה, גם בדס"מ שלא מבוצע בצורה מדוייקת על פי "החוקים" - עדיין בדס"מ בכוונה שלו.

גם גב' חניתה בכבודה ובעצמה, כשבגיל 6 היא פינטזה שחבורת חסמ"בה קשרו אותה לעץ והביאו פיראט שיתעלל בה (או משהו כזה, לא לגמרי הקשבתי) - בטח לא פינטזה על המספריים שצריך שיהיו בצד למקרה ש.

מיצי קפיצי בכבודה ובעצמה

שמנהלת (פחח) פורום סקס (כלומר, סניף של הפורום השני),
וחשוב לה יותר להגן על הפנטזיה שלי, מאשר על רגשות הכותבים,
שנחשפים במפתיע לתכנים מזעזעים (לא אותה...),
מגדילה לעשות ויורדת נמוך יותר מים המלך, יחד עם גברת לנקין.

מדהים.
אשכרה מדהים.

רק דבר קטן -

הרשי לי לסנגר לרגע על הפורום השני ועל נושא הפורום גם יחד. מנהל הפורום בעצמו כתב כאן שיש לו בעיה עם התכנים, אז אין סיבה לתקוף.
לגבי גברת לנקין - היא תמיד יורדת הכי נמוך שאפשר כשזה מגיע אליי. אני דורכת לה על איזושהי יבלת, והיא לא קולטת שמי שיוצאת כאן קטנה זאת היא עצמה, שוב ושוב ושוב (אם כי הפעם זה באמת שיא חדש).
מיצי - כמו שכתבתי - לא מתאים לה לשתף פעולה עם הקשקוש הזה, בעיקר כמי שבעצמה פנטזה פנטזיות דומות באותם גילאים בדיוק, ודווקא עושה רושם של מי שכיום יודעת היטב היטב לשמור על עצמה ועל הגבולות שלה.

אין לי שמץ של בעיה

עם הפורום השני, בטח לא עם המנהל (להיפך).

הבעיה היא בזלזול המוחלט (שמגובה במנהלות ביחס הנמנע שלהם לזה) ברגשות של הכותבים שלאו דווקא בחרו בפורום ההוא (שאפילו שם ראיתי אזהרות טריגר). כשאתה נכנס לפורום ההוא אתה יודע לפחות מה אתה הולך לקרוא. אבל פה אני נכנסת לתומי ושוב ושוב נתקלת במפתיע בתכנים מזעזעים (כאמור, לא את המנהלת, אז מה כפת לה?), באופן לא צפוי.
תיאור האונס הזה היה השיא, שאחריו החלטתי לא לשתוק.

אני מבינה שיש כאלה ש"משפשפים" על זה. שיבושם להם. לא שללתי את זה. אני בכלל לא נכנסת לשאלה הזו.

Anigodin75

Member
אפרופו הפורום ההוא (בדסמ). את אומרת שבפורום ההוא אתה יודע מה אתה הולך לקרוא. מאיפה לך? ואם זה מישהו חדש שרק מתעניין? ונגיד שסבבבה. יודעים מה הולכים לקרוא. מה עם לדעת מה אתה הולך לראות?
מועלות שם תמונות שאני מתאר לעצמי שהן יותר מדי גם עבור חלק מאלה שבאים מהתחום. הן ללא מקור, ללא אזהרה וללא שום הבטחה שהכל שם נעשה תחת ה'חוקים'.
למה שם זה בסדר שאין אזהרות לתמונות קשות במיוחד? מה, רק מי שאוהב בדס"מ נכנס לשם? אין כאלה שנכנסים מתוך סקרנות ויכולים לחטוף שוק?
בגלל שזה עולם שמשלב בו אלימות אז לא חובה שיהיו אזהרות לתמונות בהן נשים נראות סובלות מחתכים עמוקים בעור עקב הצלפת שוט ו\או סובלות באופן כללי?
הרי יייתכן מאוד שהתמונות נלקחו מסטים של סרטי פורנו. בפורנו אין אלימות? אין ניצול? אין וידויים של שחקניות פורנו על התעללות שעברו ודברים שאולצו לעשות בכפיה?
שואל ברצינות - איך זה שאין לך שמץ של בעיה עם זה?
ובקשר לפנזטיה הנדונה. מעבר לזה שאני סתם לא מתחבר לזה, לי היתה בעיה אם גבר היה כותב אותה. אם היא נהנית מזה שבן הזוג שלה אדיש לכאביה שיבושם לה. מה אפשר לעשות. כל אחד והשריטה שלו (למרות שתכלס אני לא חושב ככה, אבל זה כבר דיון אחר). ונראה לי שביקורת יותר מועילה היתה להזהיר אותה מזה שחיבה ו\או פנטזיה על חוסר התחשבות כל כך בוטה מצד הפרטנר יכולה להביא לתוצאות הרסניות במציאות.

אין לי בעיה עם עצם קיומו של הפורום

אני לא נכנסת בכלל לדעתי על הפורום, כי אני לא מכירה מספיק.
אבל מודה שיצא לי להגיח שם ונחרדתי עד עמקי נשמתי.
היתה תמונה שאשכרה הייתי צריכה לנסות לסלק מהמודעות שלי בלעכס.

וסגרתי.
לא מכירה מספיק ולא רוצה להכיר.

בפורום הזה אני כותבת וקוראת למעלה מ6 שנים.
מספיק זמן.
לצערי, הזליגה של של תיאור זוועה (שלא לומר הזליגה של פורום בסדמ כולו) יחד עם אדישות מההנהלה, הפכה את הגלישה פה לכמעט בלתי נסבלת, כשהיא היה ההודעה מעלה.

אולי אם הייתי כותבת פעילה בפורום השני (מה שלא יקרה לעולם),
היה לי מה לומר, וזה היה שם, לא פה.

בנוגע לסיפא שלך- אני מסכימה למה שכתבת לגבי הגבר.
לגבי הביקורת שלי כלפיה- שתעשה מה שבא לה, אבל אני לא צריכה לאכול את החרא הזה לארוחת בוקר, ועוד בהפתעה.

Anigodin75

Member
תראי יש פה גם זליגה מפורום פנזטיות מיניות עם כל סיפורי הסקס שלי באופן אישי לא עושים כלום ובעיני הם סתמיים להפליא. אז אחרי שורה אני מבין מה זה ועובר הלאה. אפרופו החרא לארוחת בוקר, אני אחרי ביס אחד מפסיק לאכול:)
יש גם הודעות ששייכות לפורום סטוצים (שעוד מעט נראה לי יסגור את שעריו) ומזהמות. אי אפשר לתחום גבולות ברורים כי מה לעשות. יש גם הודעות דוחות ברמה האישית שלעתי היו צריכות להמחק. הכל מתערבב בסופו של דבר.
את גם מצפה מגולשת שמפרסמת פה פעם ראשונה שתדע שהיא צריכה להזהיר. לא כולם מודעים וזה די כמו חסרי טקט, או כאלה שלא חושבים טיפה לפני שהם מדברים (או סתם פרחות ילדותיות שלא בטוח אם זה טרול זכר כמו פותחת השרשור אבל זה בינינו).
ודרך אגב, ותק או תדירות בפורום לא קובעים את זכותך להביע דיעה כזאת או אחרת כולל שאט נפש מתכנים שלדעתך אינם הולמים או שדורשים אזהרה.
כאילו מה, תוכן דוחה ישפיע על מידת הזעזוע שלך כפועל יוצא של הותק שלך?
ותכלס, במישור הפרודוקטיבי, לדעתי מסר אישי למנהלות יעבוד הרבה יותר טוב.

ההשוואה שאתה עושה פשוט לא נכונה

כמו להשוות בין תמונה של חרא (מגעיל, סר טעם, מטופש) לבין תמונה של איש כרות ראש.

ציינתי את הותק, אך ורק כדי להצביע על מגמה, ששיאה היא ההודעה מעלה- תכנים יותר ויותר אלימים, זוועתיים וטריגריים יחד עם אדישות מוחלטת לרגשות של חלק מהקוראים.

אני אמרתי את שלי.
אני מקווה שהמנהלות יעשו משהו עם זה.
וזהו.
כתבתי 6 שנים, אבל זו לא חתונה קתולית.

wild orchid

New member
ויש גם זליגה ממשטרת מפורום פמינאציזם. כל פעם

מישהי אחרת שוכחת לקחת כדורים, חוטפת התקף פסיכוטי, נכנסת לפה ומנסה למשטר כל מה שמעבר לתנוחה מסיונרים ופרצוף של דג. אני חושבת שהן צריכות לשים איזו הזהרה נוסח: זהירות פמינאצית פסיכוטית!" כדי שגולשים מין השורה לא יפגעו.

למעלה