רוצה לשתף במקרה שקרה לי השבוע באחד
מהסניפים של מתאים לי בארץ. לפני כן אני אתן קצת רקע, אני לא מאוהבי וקוני החנות הזאת. אני יותר מתחברת לקולקציות של עונות. גם אני מאוד "בעייתית" בטעם שלי כי אני לא אוהבת: פייטים, הדפסות, רחב מידי, ארוך מידי, בדים מסויימים... בקיצור כשאני נכנסת לחנות אני מעדיפה לבחור לבד בלי שיעזרו לי. בכל אופן לפני פחות מחודש קניתי בגד-ים מהמם במתאים לי- פעם ראשונה אחרי המון שנים שאני נכנסת אליהם וגם אז זה היה לבגדי ים. אחרי הפעם הראשונה שלבשתי אותו נשברה לי הטבעת מעץ היפה שעצבה את הבגד-ים וכבר לא יכולתי להשתמש. הגעתי אליהם וקיבלתי על זה טופס לשליחה למעבדה (עשו את זה חיידק, אבל בסדר- ניתן להם) ואמרו שיתקשרו תוך שבועיים, עברו שבועיים והם אפילו לא הועילו בטובם להתקשר וכשאני צלצלתי אמרה לי המוכרת שאני יכולה לבוא לקבל זיכוי- אמרתי לה שאני לא רוצה זיכוי ושתביא לי את אותו בגד ים במקום. היא טענה בשיחה שהיא כבר עשתה את כל המאמצים לחפש בכל הסניפים האפשריים ושאין את המידה שלי באף סניף. יום למחרת הגעתי לחנות ולהפתעתי היו שם שני אנשים שבאו לבקר את החנות מהשירות לקוחות, יגשתי למוכרת היא כבר ידעה על מה מדובר ופתאום קיבלו אותי עם כוס מים ונתנו לי כסא לשבת לחכות עד שהקופאית תסיים עם הלקוחה שהיתה לפניי. בינתיים ראיתי שם חליפה מהממת (ואני לא טיפוס של מחוייט, אבל היא קרצה לי לעין), שאלתי את המוכרת כמה החליפה עולה והמוכרת אומרת לי בערך 800 ש"ח ואני עונה: "מה!? למה כזה יקר!?" היא לא כולה מבד סטראץ' ועם עוד כמה חוטים תוספת שיראה אלגנט. ניגש אלי אחד המבקרים ושאל מה הבעיה אז אמרתי לו ש800 ש"ח לחליפה זה המון כסף ושאני ב-800 ש"ח יכולה לתפור לי 2 חליפות כאלה אם לא יותר. ושהמוצר לא מצדיק את המחיר. הוא כתב הכל ואמר שהם יעבירו את זה הלאה ושיראו מה ניתן לעשות כדי לבוא לקראת הלקוחות. אמרתי תודה וחיכיתי שהקופאית כבר תתיחס אלי. כשהיא התפנתה אלי היא שאלה אותי אם אני רוצה זיכוי ואמרתי שאני רוצה בגד ים חדש. אז היא ניסתה לשכנע אותי ואמרתי לה שזיכוי לא יחזיק לי לשנה הבאה לבגד ים. אני באתי במטרה לקנות בגד ים. שוב האיש מהביקורת שמע את הויכוח וניגש, שאל מה הבעיה ועניתי לו. אז הוא פונה לקופאית ואומר לה: "רק קיבלתם סחורת חורף חדשה, זה לא אומר שנגמרה כל סחורת הקיץ. אם אין לכם במחסן את מה שהלקוחה מבקשת תבדקי במחשב אולי את יכולה למצוא את זה בסניפים אחרים. את לא יודעת איך עושים!? אני יראה לך..." הסביר לה על גבי צג המחשב איך היא מוצאת את הפריט ובאיזה מידות ופתאום נתגלה מולנו שבכל הסניפים שהן "חיפשו" עבורי את בגד הים נמצא אותו פריט בכל המידןת... איזה קטע!!! הוא שאל אותי למה לא ביקשתי מלחתחילה שיביאו לי את בגד הים והסברתי לו שיום לפני במוכרת אמרה שהיא עשתה את כל המאמצים לפתור לי את הבעיה ולא היה באף סניף. מסתבר שגם פריטים יכולים להגיע באותו היום כבר לחנות ובאמת אחרי 3 שעות זה כבר היה בחנות. עכשיו אני אומרת!? למה היחס כ"כ מזלזל בחנויות של מתאים לי!? הם הרי צריכים לשמר את הלקוחות שלהם! פעם אחת כבר התקשרתי לשירות לקוחות על יחס מאוד מזלזל שהיה לי באותה החנות והם קיבלו על הראש, אז למה הם ממשיכים עם זה!? אני לדוגמא חולת ג'ינסים ולפעמים יש להם ג'ינסים מהממים, אבל איך שאני נכנסת לחנות אני כבר מקבלת אוירה לא נעימה כזאת שלא ניתן כבר להסביר, אני אומרת חבל מאוד וצר לי על ML שבמקום לשמר את הטוב ושלפר את הרע הם עושים ההיפך. במקום להביא דוגמניות שהלקוחות ירגישו בהתאם לחנות (ויש המון נשים שמנות/מלאות יפות בעולם הזה- הפורום הוא ההוכחה לכך!) הם בכלל לא משפרים את השירות שלהם בכל המובנים מפרסום ועד מכירה מקולקציה ועד מכירים. חבל!