באתר של מתאים לי

solee

New member
מה יש פה לכולם ???? ../images/Emo5.gif

אז בחרו דוגמנית רזה, אז ??? מה זה קשור לבגדים שלהם ? מתאים לכם תיקנו . לא מתאים לכם אל תקנו. על מה כל הויכוח בכלל ???

אין שום ויכוח,מה קורה איתך לאחרונה?

את מאוד עויינת...
הועלתה כאן סוגיה ואנחנו דנים בה, אם לא היה מעניין אותנו ההודעה הייתה נשארת חסרת תגובות, אבל את רואה שהתפתח כאן שיחוח (ולא ויכוח כהגדרתך!) אז מה מפריע לך כל כך? אם נקנה או לא נקנה זה עניין של כל אחד באופן אישי, כרגע אנחנו מדברים בלי שום קשר לזה, לגבי הדוגמנית הרזה עד מאוד שהציגו בקטלוג שלהם... פעם אחת החמיאו לך על הכנות שלך ונראה לי שזה לוקח אותך קצת למקום אחר... את הופכת ל"לא נעימה"... חבל...

solee

New member
מה שאני לא מצליחה להבין

זה למה מפריע לכם כל כך שהדוגמנית רזה? מה זה קשור לבגדים ?

lee_1

New member
כי המוצר לא אמור לשמש אותה

אלא נשים במידות גדולות יותר, אפילו אם מדברים על מידה 42-44, הדוגמנית הזו לא עונה על ההגדרה. ואם הבגדים אמורים לשמש בחורות במידות המדוברות, צורם לנו שמשתמשים בדוגמנית מאוד רזה, ולא במישהי שיכולה להציג את הבגדים באופן שיראו גם עלינו. מה גם שלא לקחת דוגמנית גדולה יותר (ולא חסרות מדהימות כאלו בארץ), זה לירוק לבאר ממנה הם שותים, נוח למתאים לי שקהל היעד שלהם זה נשים גדולות אבל יחד עם זאת להציג את הבגדים שלהם עם קולבים, והכי עצוב זה שגם רוב הגזרות שלהן הן ללא מחשבה ונוראיות .ובואי נהיה ריאליות, בחורות שיכולות לקנות בחנויות כדוגמת קסטרו, רנואר וכו' - לא יכנסו למתאים לי ולא משנה כמה הדוגמנית תהיה רזה.

עושה רושם שלך לא מפריע שום דבר!

אז בואי ואסביר לך למה זה מפריע: הגיע לידי קטלוג של "מתאים לי", הבגדים נאים ויפים בעיניי אך אבוי!! בעיה! הבגדים מונחים על דוגמנית שמידתה קטנה משלי לפחות ב10 מידות. בדקתי שוב- לא מדובר ב"קסטרו", גם לא ב"זארה" וגם לא ב"רנואר" מדובר ב"מתאים לי" רשת ששנים על גבי שנים עשתה בוחטות על נשים כמוני. אני רוצה לפתוח את הקטלוג של "מתאים לי", לראות שם בחורה במידה 48, עוד אחת לצידה במידה 50 ועוד חברה במידה 52 וששלושתן תדגמנה את הבגדים שאני אמורה לקנות! אני רוצה לראות איך זה יושב על טוסיק בולט, על חזה גדול ואיך זה מדגיש את קווי הגוף העגולים. נורא מצחיק- "מתאים לי" קמה כתשובה גדולה לנשים גדולות שחשו עלבון בחנויות למידות קטנות\רגילות, מכאן גם שם החברה.רצו לתת לאישה שמנה להגיע לחנות שבה חשבו עליה, תפרו בשבילה וכעת היא עושה קניות (במאות שקלים!!) ויוצאת מרוצה ומחוייכת מהחנות.הקו המנחה הזה כבר לא קיים! פעם דיגמנו לחברה בחורות מלאות בהחלט! דפנה ערמוני, עוד בחורה יפיפיה שאני לא זוכרת את שמה שהייתה במידה 48. אפילו אסתי זקהיים אם אני לא טועה, (יכול להיות שהיא דיגמה ל"עונות" אבל גם שם לא תיראי אף דוגמנית מלאה או אפילו שמנמנה). את מבינה עכשיו??? זה לא מקובל עליי!!! הזילזול בלקוחה השמנה רק הולך וגדל בכל מישור: #המידות הוקטנו- לא כל מה שכתוב עליו 52 יהיה באמת 52, לפעמים הוא יהיה 48! שלא לדבר על זה שהמידות הגדולות תמיד במחסן ולעולם לא על המדף. #הדוגמניות רזות- הן לא מלאות ולא עגלגלות וגם לא שמנמנות! ובטח תגידי לי שגם "מידות ביניים" קונות ב"מתאים לי", אבל גם "מידות גדולות" קונות שם ואין להם נציגות! #המחירים שערוריתיים! אחרי הכל זאת רשת, לא בגדי מעצבים. ומעל הכל, גם אחרי שתשתכנעי לרכוש חולצה ב250 ש"ח יש סיכוי סביר שאחרי הכביסה הראשונה תירצי לחבוט לעצמך בראש! איכות היא לפעמים מילה גסה, או לפחות לא מוכרת ל"מתאים לי". מקווה שעכשיו תביני יותר!

כי חברה שמיצגת עצמה מידות גדולות

או מתימרת לא צריכה לקחת נשים רזות מה לא ברור כאן?

solee

New member
.....

לא מדובר כאן על המחירים שבאמת לא זולים כל כך, וגם לא על העיצובים ולא על האיכות. כל העיניין הוא בדוגמנית שלובשת את הבגדים. מה זה משנה אם היא רזה או שמנה? היא צריכה להראות את הבגד, לא את הנשים שקונות בחנות. אם המנהלים של "מתאים לי", או כל השאר, היו מזלזלים בבחורות גדולות הם לא היו מעלים את הרשת. המידות הם מידות גדולות לנשים שמנות, נכון! אבל הדוגמנית עושה את התפקיד שלה, ולא משנה מי היא ואיך היא נראת. אם היא שמנה ואם היא רזה. הבגדים אותם בגדים.

אבל כנראה באמת ....

פיספסת את הרעיון שדוגמנית בעלת מימדים גדולים צריכה לייצג את המוצר ולא דוגמנית רגיל רזה !!! שאתה באה לחנות למדוד את אותו בגד שראית בקטלוג באופן טבעי זה לא יראה אותו דבר עליך וזה מאכזב בכל פעם הציפיה שזה יראה אותו דבר עליך וזה לא !!!!!

solee

New member
גם אם הדוגמנית תהייה שמנה זה לא...

יראה עליך אותו דבר

אמילי9

New member
אוי באמת

זה כמו שיקחו דוגמן קירח לפרסומת לג'ל לשיער...מה לא ברור פה? החברה היא למידות גדולות!!!! ככה הם ייצגו את עצמם..אם היו כותבים גם למידות גדולות וגם לקטנות אז לא היתה בעיה...אבל הם מפרסמים עצמם כחברה למידות גדולות...הדוגמנית צריכה להיות בהתאם. אגב, לא דברנו רק על הדוגמנית.

צפרדעית

New member
אז תני לי להבין משהו

לפי האג'נדה שלך אני יכולה להיות דוגמנית מייצגת לפוקס בייבי???

עופר 123

New member
זה אפילו יותר מזה...

אדם מבוגר לא יוכל לייצג חברת ביגוד לתינוקות. זה פשוט לא מתאים פיזית. במקרה של מתאים לי הם בוחרים להתנער מתדמית "חנות השמנות", כי לראייתם זה פוגע בהם.
עופר

וואלה ואת מאמינה במה שאת אומרת ?

אם ככה , למה לא לוקחים בחורות שמנות לדגמן את זארה או הוניגמן .. או עזבי שמנות הרי גם הוניגמן וגם זארה מחזיקים עד מידה 42 או 48 , שיקחו דוגמנית מלאה שתדגמן את הקולקציה שלהם, הרי זה לא משנה היא רק דוגמנית שמציגה בגדים לא? אז זה שלא , היא דוגמנית שמייצגת בגדים לנשים גדולות והיא צריכה להראות לפחות כמו הצל שלי אם לא כמוני. שיהיו פרופורציות. ללי

עופר 123

New member
זה מה-זה פשוט (ונעשה את זה בנקודות)

1. "מתאים לי" היא חנות שמוכרות לשמנות 2. מרבית הרווחים של "מתאים לי" מגיעים מנשים שמנות כמוך. 3. בעבר היו להם דוגמניות שמנות ששיקפו את קהל הלקוחות שלהן. 4. במהלך חמש השנים האחרונות הם זנחו את הדוגמניות השמנות לטובת רזות. הסיבה: שינוי תדמית (שלא צלח במלואו, כיוון שעדיין כולם קוראים להם מתאים לי ולא ML). 5. כאשר חנות מבססת את עצמה מבחינה פיננסית על שמנות, אך מפרסמת בעזרת דוגמניות רזות, היא למעשה אומרת - "הלקוחות שלי מספיק טובות בשביל להעביר אצלי כרטיסי אשראי, אבל לא בשביל להופיע בפרסומת שלי". 6. בעידן שבו כל המוצרים אותו הדבר, אבל התדמית שלהם היא הקובעת, "מתאים לי" מעדיפה שהתדמית שלה לא תכלול שמנות, כלומר את הלקוחות שלה. 7. כל פעם כשאת קונה אצלם בגד, את תומכת בתפיסה שלהם שרוצה להתנער משמנות. ברגע שאת תומכת בהתנערות של הפרסומאים והחברות משמנות ושמנים, את נותנת לגיטימציה להתייחס אליך פחות טוב בגלל שאת שמנה. אם טוב לך שמתנהגים אליך פחות טוב בגלל שאת שמנה, אז גשי אל הסניף הקרוב לביתך ורכשי לך ז'קט ג'ינס חדש ב-1200 ש"ח.
עופר

lb22

New member
מותר גם לרשום משהו בעדם?

או שזה אסור על פי חוק הפורום? :) 1. שתי הדוגמניות הראשיות של מתאים שהיו מלאות "הבריזו" להם כי הן ירדו במשקל (מדובר על נועה תישבי שאכן הייתה מלאה בעברה , ועל שרון איילון שעלתה וירדה במשקל כל הזמן). 2. לגבי סעיף 6 שלך , מי קבע שהדוגמנית חייבת להיות בעלת מידה 44 פלוס? יש הבדל בין מה "שאמור" להיות לבין אם מחייבים , העובדות הן שמתאים לי עשו לעצמם פירסום עם דוגמניות שהן לא שמנות ואולי גם לא מלאות ועדיין יש להם את כל הסניפים שלהם ואפילו הם פתחו רשת לגברים ואני לא חושב שהם הולכים להסגר , כלומר "המרד" הזה שחברי הפורום הנ"ל מנסים להדגיש כנראה לא עובד כ"כ טוב....או שמא הדוגמנית שמפרסמת אותם לא כ"כ מפריע לשאר האוכ' (תבחר אחד מהשניים). 3. רשת מתאים לי (או נציג שלה לפחות) אמר לך במפורש ש " מתאים לי מעדיפה שהתדמית שלה לא תכלול שמנות?" כי אם לא אז אתה יש לך אחלה מחשבות (ואם נציג שלהם אכן אמר לך את זה אז שכח מזה אבל זה לא נראה לי הגיוני....) 4. המחירים - לא חשוב איזו חברה , איזה מותג המחירים לא יהיו זולים נקודה . (לך תבדוק כמה עולים מכנסיים בקסטרו , הוניגמן , נייקי , זארה ומתאים לי תתפלא לראות שהמחירים לא כאלו שונים.

solee

New member
../images/Emo45.gif ועוד משהו....

למשהו, מסיבה בכל לא ברורה, כולם פה יורדים על מתאים לי בגלל הדוגמניות הרזות. למה רק עליהם ???? גם הדוגמניות של עונות בכלל לא שמנות ?????? ואם המידה שלהם מתחילה ב-42 אז זה בדיוק המידה של הדוגמניות. עונות מייצרים עד 56 או 58 למה לא לקחת דוגמנית במידה 50 לדוגמא, לפי מה שאתם טוענים פה? אבל גם עונות לוקחים דוגמניות במידה הכי קטנה שהם מיצרים. ולא רק הם גם קרייזי ליין ועוד מיליון רשתות. אבל לא. עונות בסדר, ומתאים לי לא!!! תחשבו על זה. כל הזמן מדברים פה על לקבל את האחר, לא לשפוט, מלמדים ערכים. איפה הם בדיוק ???

מי אמר שעונות בסדר?

זה מעצבן אותי באותה המידה שאין דוגמנית שאני יכולה בערך להבין איך הבגדים נראים עליה כשמנה. יחד עם זאת עונות לא יצאה וצרחה לכל העולם "הכל גדול מתאים לי". מתאים לי עשו את הכסף שלהם על השמנות ועכשיו הם רוצים התכחש להן, רק בשקט בשקט, במחסן, יש עוד בגדים לשמנות- כדי שחלילה לא יפסידו עוד העברה של אשראי. ובאשר אליך לירן, לפני הפגישה עם מתאים לי בעבד, מצאנו מסתמך של מתאים לי שבו הם ממלאים פרטים באשר איזו תחרות מותגים שהייתה. הם כתבו שם בפירוש שהם לא רוצים שהחברה תזוהה עם מידות גדולות ונשים שמנות- אז עופר לא ממציא.

solee

New member
אבל בכל חנות זה ככה.

המידות הגדולות יותר תמיד על המדף הכי נמוך או הכי גבוה , או שהם במחסן. גם בפוקוס, רנואר וקסטרו.

למעלה