עושה רושם שלך לא מפריע שום דבר!
אז בואי ואסביר לך למה זה מפריע: הגיע לידי קטלוג של "מתאים לי", הבגדים נאים ויפים בעיניי אך אבוי!! בעיה! הבגדים מונחים על דוגמנית שמידתה קטנה משלי לפחות ב10 מידות. בדקתי שוב- לא מדובר ב"קסטרו", גם לא ב"זארה" וגם לא ב"רנואר" מדובר ב"מתאים לי" רשת ששנים על גבי שנים עשתה בוחטות על נשים כמוני. אני רוצה לפתוח את הקטלוג של "מתאים לי", לראות שם בחורה במידה 48, עוד אחת לצידה במידה 50 ועוד חברה במידה 52 וששלושתן תדגמנה את הבגדים שאני אמורה לקנות! אני רוצה לראות איך זה יושב על טוסיק בולט, על חזה גדול ואיך זה מדגיש את קווי הגוף העגולים. נורא מצחיק- "מתאים לי" קמה כתשובה גדולה לנשים גדולות שחשו עלבון בחנויות למידות קטנות\רגילות, מכאן גם שם החברה.רצו לתת לאישה שמנה להגיע לחנות שבה חשבו עליה, תפרו בשבילה וכעת היא עושה קניות (במאות שקלים!!) ויוצאת מרוצה ומחוייכת מהחנות.הקו המנחה הזה כבר לא קיים! פעם דיגמנו לחברה בחורות מלאות בהחלט! דפנה ערמוני, עוד בחורה יפיפיה שאני לא זוכרת את שמה שהייתה במידה 48. אפילו אסתי זקהיים אם אני לא טועה, (יכול להיות שהיא דיגמה ל"עונות" אבל גם שם לא תיראי אף דוגמנית מלאה או אפילו שמנמנה). את מבינה עכשיו??? זה לא מקובל עליי!!! הזילזול בלקוחה השמנה רק הולך וגדל בכל מישור: #המידות הוקטנו- לא כל מה שכתוב עליו 52 יהיה באמת 52, לפעמים הוא יהיה 48! שלא לדבר על זה שהמידות הגדולות תמיד במחסן ולעולם לא על המדף. #הדוגמניות רזות- הן לא מלאות ולא עגלגלות וגם לא שמנמנות! ובטח תגידי לי שגם "מידות ביניים" קונות ב"מתאים לי", אבל גם "מידות גדולות" קונות שם ואין להם נציגות! #המחירים שערוריתיים! אחרי הכל זאת רשת, לא בגדי מעצבים. ומעל הכל, גם אחרי שתשתכנעי לרכוש חולצה ב250 ש"ח יש סיכוי סביר שאחרי הכביסה הראשונה תירצי לחבוט לעצמך בראש! איכות היא לפעמים מילה גסה, או לפחות לא מוכרת ל"מתאים לי". מקווה שעכשיו תביני יותר!