באתר של מתאים לי

lee_1

New member
באתר של מתאים לי

העלו את הקטלוג החדש... והייתי פשוט בשוק הדוגמנית יותר רזה מדוגמנית של קסטרו ושאר רשתות אופנה במידות רגילות לאן הם רוצים להגיע? ולצורך ההגינות חייבת לומר שאפילו לא באמת קיימת מידה כזו ברשת שלהם

לילך2408

New member
באמת ניסחפו....

הם באמת חושבים שבחורה שנראית כמו הדוגמנית תקנה בגדים מהם ולא מרנואר??? אם הייתה חנות אחרת למידות גדולות מזמן הייתי עושה עליהם חרם... אבל לצערי, כרגע אין לי ברירה... חבל שמי ששמנה צריכה להיות גם עשירה כדי לממן מלתחה ממתאים לי ..

chicka

New member
האמת?

אני חושבת שזו הדוגמנית הכי רזה שאי פעם דיגמנה לML והבחירה לא בהכרח מפתיעה אותי, במיוחד לאחר הצטרפותו של ספי שקד למשרד הפרסום שמייצג את ML. והרי את פניניו של ספי שמענו כבר ביום שני ואנו יודעים שהוא מעדף את מראה השדופה ע"פ העסיסית. מהלך לא מפתיע. אני מניחה שזה יגרום לכמה שמנמנות להדיר רגליהן מהחנויות ושוב הם יספגו מלאי גבוה בסוף עונה במידות היותר גבוהות שלהם. חבל מאד שזו הדרך שלהם, פשוט חבל.

וואו...

הן ממש ממש רזות הפעם בשנים האחרונות היו להן דוגמניות כמו של עונות (מי שמקבלת בדואר כאלה, היא ממש יפה
) לא יודכעת מה קרה השנה, שווה לכתוב מכתב תלונה או שזה יהיה מוגזם מדי? (רצינית לגמרי! בכלל לא בציניות)\ הרשת הזאת גם ככה מעצבנת אותי מאוד בכלל גם עונות זה שאני בחורה שצריכה מידות גדולות זה אומר שאני צריכה לשלם 200 שקל לחולצה?! אוף זה פשוט לא הוגן... מה שכן... אפשר לפחות להתעודד ולחשוב על הדוגמנית המסכנה שבטח נכנסה לצום של שבוע ברגע שלקחו אותה לפרסם מידות גדולות, היא בטח מרגישה מזה דבה...

ועוד משהו...

בכלל אני לא מבינה איך הם תופרים את הבגדים שם לא יודעת מה איתכן אבל כמעט כל פעם שאני הלכתי למדוד שם בגד זה תמיד היה צר לי בידיים ורחב באזור הבטן למי לעזאזל יש גוף כזה מעוות!?!?!

ועוד משהו חשוב מאוד- המחירים../images/Emo122.gif

זה פשוט מכה... ולצערינו מסתבר שזה חסר תקנה!!! עד שיש לנשים שמנות כמה חנויות בודדות של בגדים אז פשוט מחליטים לעשוק לנו את הארנק??? תסתכלו כאן למשל... אלו פרטי הלבוש שיש על הדוגמנית (המקלונית-חשוב לציין) ובצד ימין למטה יש פירוט של המחירים שלהם... מה יש בחולצה הזאת לעזאזל שהיא עולה 249.90 ש"ח??? מה יש בג'קט הזה קיבינימאט שהוא עולה 1,190.90 ש"ח??? כן כן, אתם רואים היטב!!! מחיר בעל 4 ספרות

אני בשוקינג!

מטורף לגמרי! אני שמחה לבשר לך שבדיוק היום ראיתי שיש מתאים לי עודפים בבניין האופרה מול חוף ירושלים. דווקא יש שם מה למצוא.. 2 ג`ינסים ב149! ועוד...

אני יודעת על העודפים...

אבל העניין קצת מבאס כשאת רוצה לקנות בגדים בתחילת עונה ולא בסופה... (עזבי ג'ינסים-כי איתם אפשר להסתדר תמיד ובכל עונה) חוץ מזה, העודפים הם אומנם נוחים מבחינת ההוצאות, אבל לא תמיד יש את המידות הרצויות ואת הבגדים שאת באמת רוצה לעצמך מתוך הקטלוג של אותה עונה...
כך שלא תמיד ולא לכולן זה משתלם...

lb22

New member
זה בסדר את יכולה להיות רגועה

גם בחניות כמו : קסטרו , הוניגמןמן וכאלה המחירים מרקיעים שחקים... לצורך ההדגמה קניתי חולצה בקסטרו במבצע "רק" 99.90 שקל לאיזה חולצת פולו ורודה. או מכנס ב180 שקל ומכנס אחר ברשת גולף קניתי ב 200 שקל... ואפילו בעודפי ורסאצ'ה המכנס שקניתי עדיין עלה לי כמעט 300 שקל.. המחירים בשוק הבגדים גבוהים ברשתות של מותגים אז זו תופעה כלל תעשייתית

זה לא מעודד בכלל...

זה שכל החנויות גובות מחירים מרקיעי שחקים על סחרותם לא מעודד אותי, הייתי שמחה אם זה היה אחרת ולא רק בחנויות למידות גדולות, למה זה טוב? בסוף זה יגיע למצב שהחנויות יהיו מרוששות מיצור רב של בגדים לעומת לקוחות והכל יעוף לחנויות עודפים שלהם ושם הם ירכשו במחיר של חמישית מהסכום המקורי שהיה בחנות... למה אי אפשר למצוא איזשהו מאזן מחירים סביר? ונוכל אנחנו, הלקוחות, להנות מהבגדים שלהם בעונה ולא בסופה (כשיהיו במבצעים) והחנות תרוויח ימבה לקוחות שלא מעיזים להיכנס אליהן בגלל המחירים הזוועתיים שלהם... אני בטוחה שגם במחירים אחרים הם יוכלו להרוויח יפה...

lb22

New member
עד ש.....

עד שמה שתיארת יקרה יעברו הרבה מים בנהר

לילך2408

New member
חבל שאין אלטרנטיבה אחרת

שבוע שעבר הייתי אצלהם ומדדתי כמה ג'ינסים... אחד היה ממש חמוד ב 200 שקל, שזה מחיר סביר לג'ינס. השני עלה 400 שקל!!! על מה? אין לי מושג. היה עליו רקמה של פרחים, אולי זה מה שעשה את ההבדל במחיר? אל תחשבו שלא קניתי, לא הייתה לי ברירה, כי זה היה או זה עם הפרחים או אחר עם פייטים... מה עדיף????? למזלי היו לי כמה קופוני הנחה כמה ששילמתי על שניהם 400 שקל. אבל מה נסגר עם אופנת הפייטים שלהם? מי לעזאזל מעצב להם את הבגדים? פעם אחת שאלתי אותם על העיצוב הנורא שלהם, אז הם אמרו לי שדווקא בחורות בערך בגילי (25) הן המעצבות. אז חשבתי לעצמי, הבחורות מנסות בכוח לגרום לשמנות להראות כמו קרקס מהלך??? פשוט זוועה לדעתי!

אמילי9

New member
מתאים לי...אז זהו שלא!

כבר שנים שאני מדירה את ארנקי מלממן לחברה הזאת את היכולת להתקדם קדימה עם הדגמים הרזים שלהם ולהשאיר מאחור את הדגמים למידות גדולות שמשנה לשנה יותר ויותר מכוערים/מבוגרים/יקרים. לדעתי החברה הזו רק מנצלת את הנשים המלאות.

לילך2408

New member
אמילי, אין ספק שאת צודקת אבל

לא כל אחת יכולה להרשות לעצמה (מבחינת מידות) ללכת למקום אחר, אני לדוגמא לא יכולה למצוא בגדים בקרייזי ליין.. החולצות שלהם או יותר מדי קצרות או יותר צמודות :) עכשיו אני יודעת שיש מידות בעונות אז אני יעשה מאמצים לקנות כמה שיותר שם וכמה שפחות במתאים לי.. מי ישמע כמה כבר אפשר למצוא שם.. הכל זקן מדי או פסטיבלי מדי

אבל זה פשוט לא פייר

שכול מי שלא יכולה להרשות לעצמה ללכת למקום אחר צריכה לשלם פחות או יותר כפול על בגדים ומה עם אלה שלא יכולות להרשות את זה לעצמן גם מבחינת המכיר? מה יעשו? יקנו בשוק בגדים שניראים כמו שקים גדולים? שילכו לתופרת מקצועית? שיתפרו לעצמן? זה בהחלט ניצול של אנשים ואני עדיין מזועזעת מהמחיר של המעיל הזה!!! מי ישלם 1000 שקל על מעיל?!?!?! החלום שלי זה להקים חברה של בגדים במידות גדולות בראש צעיר עם מחיר שמתאים לכול כיס ולא רק לסופר עשירים משהוא כמו פוקס או קסטרו רק למידות 42+ (וכמובן בגדים שמתאימים ומחמיאים לגיזרתינו העגלגלה)

למעלה