באתי להפרד ממכם...

tombi17

New member
באתי להפרד ממכם...

זאת אומנם לא פרידה של תמיד אבל בכל זאת בשבועיים הקרובים אני לא יהיה כאן כי אני חוזרת לפנימייה... יש לי שם אינטרנט אבל אף פעם אין לי זמן כשאני שם להגיע לחדר מחשבים.. אז האמת שלא יצא לי לכתוב כ"כ הרבה כי אני עדיין דיי חדשה פה... אבל מההיכרות הקצרה שלי איתכם אתם ואתן אנשים ממש נחמדים.. אז זהו מחר אני נוסעת לפנימייה, מאחלת לכל מי שהולך ביום רביעי לבית ספר בהצלחה ותהנו (למרות שזה קשה להנות שם..) אני יכתוב פה כשאני יחזור מהפנימייה אז תחזיקו מעמד בלעדיי
תם.

אוווו

איך את מעיזה לנטוש אותנו בשביל דבר פעוט כמו העתיד שלך?! חוצפה... איזה פנימיה את? קחי לדרך:
(כי אין אהבה בעולם כמו אהבה של חילי)
(ידעתם שבתורכית ביר זה אחד?) אל תשכחי אותנו! לאב יו אולוויז! הילה, ילדה עם עתיד. (ווט דה פאק?!) "איפה הגפרורים? איפה הגפרורים?! תנו לי גפרורים! אני צריכה גפרורים! אההההה!!!" זה מה שקורה כשמנסים לארגן מדורה עם חברות. הגפרורים היו בכיס שלה למי שתהה.

SarcaSeriouS

New member
אה..שבועיים לא הרבה זמן בכלל...

קודם כל ,שיהיה לך המון בהצלחה בשנה החדשה! בטח שאנחנו נחמדים. מה ציפית (סדין וציפה) שנהיה? מה שמזכיר לי... מן "כבדרך א-בטן" שכזה... ביום ראשון אני חוזר לצבא. בעצם רק למדים כי יש לי סידורים בצבא. באותו יום אני עוד אהיה בבית ורק למחרת אני חוזר ממש לתפקיד שלי. בקיצור, כשאת לא תהיי גמני לא אהיה...כמה טוב שיש שניים... שיואו, מה הקטע שלי עם ה... ? ? ? והשעון מתקתק (או בעצם מר...). ד"ש לתם!

SSS אתה נוטש אותנו?!

באמת... ממך הייתי מצפה ליותר... שמור על קשר (קודקוד האם שומע? עבור) (האם המשפט "רות סוף" מרמז על העובדה שרות גומרת?) תזכור אותנו! תחשוב עלי כל פעם שתרוץ לבכות בשירותים של הבנות. ביי בנאדם! ווילו היא התשובה לכל.

SarcaSeriouS

New member
אני נוטש? מה פתאום! יוצא לחופשה...

חופשה קצרצרה בת שלושה שבועות...הי, הכל יחסי... בטח שאחשוב עליך, חציל ממולא באורז עם רוטב פיקנטי מעולה וסלט ערבי בצד. תבדקי אותו טוב לפני שאת אוכלת... זה שאעדר מהפורום לא אומר שצריכה להתחולל פה מהפכה
. סומך עליך שתשמרי על העינינים כמו שהם. בלי מריבות מפגרות
, בלי הומופובים גאים
ובלי הצטרפות של חדשים שנעלמים אחרי שתי הודעות ו
.
בזאת אני מעניק לך את מפתח הנוצץ בשלל צבעי ה
. רביב תלוי בך שתעזרי לו להמשיך להשליט נוהל של טרור
בפורום.
לפני חזרתי אכתוב עוד הודעת פרידה יותר דרמטית מזו... בהצלחה לכל מי שחוזר\חזר לספסל הלימודים. גם לכסא ולשולחן הולך... ב-5.9 זה קורה. ביום זה אלפי ילדים יצאו לרחובות בדגלים מונפים, כל ערוצי הטלוויזה יסקרו את האירוע, כל המבצעים המיוחדים בצבא יידחו, ראש הממשלה יפנה את הלו"ז שלו והמדינה תהיה צמודה למקלטי הטלוויזיה. ביום זה עבדכם הנאמן חוזר לצבא ההגנה לישראל. לשרת ולהגן! אויש, יצאה לי הודעה נוטפת אהבה עצמית...נו מילא... ד"ש לעצמי!

tombi17

New member
תודה רבה אנשים יקרים ו...

אז עוד כמה שעות אני מתכוונת לצאת... הכל כבר ארוז על האוטו חוץ ממני.. הייתי אמורה להגיע לשם ב-10 כי אנחנו אמורים להכין טקס פתיחת שנה אבל אין לי כח ואני עייפה אז הטקס על ה___ שלי.. והכי אין לי כח ליראות את האקסית הייצורה והקרצייה שלי (תחשבו ש-24 שעות אני רואה אותה)... אבל עם כל זה אני באמת מתגעגעת כבר לח'ברה... נראה אותכם בעוד שבועיים בתקווה שלא תשכחו אותי..
אוהבתיכיים תמיד

למעלה