באתי לבקר...

כל הקביעה של מה זה "מוזיקה טובה"

היא פאשיסטית בעיקרה.אתה בעצם קובע ש"הטעם שלי יותר חשוב מטעמם של אחרים". כל בן אדם הוא אינדבידואל ולכל אחד יש את הטעם שלו.מה איכפת לכם שיש אנשים שאוהבים מוסיקה אחרת ממכם??? האהבה שלכם לאותה מוזיקה תלויה בזה שכולם יאהבו אותה??? אם בן אדם חוזר אחרי יום עבודה/לימודים קשה הביתה ודיסק של בריטני ספירס עושה לו טוב על הלב(ואני אישית לא סובל אותה) אז שיהיה לו לבריאות.כל איש בטעמו יחיה. תכבדו את הטעם של אנשים אחרים כמו שאתם מצפים שיכבדו אתכם.בעייני זה יותר חשוב מלהקשיב לרוק אלטרנטיבי.

גם להגיד "שלכל אומני הMTV

הם בובות" ולא "מודלים ראויים להערצה" היא מצחיקה. הרוקרים הם מודלים יותר ראויים??באמת חבל שהחלום של מאות מליוני בני הנוער בעולם היום זה לא למות מאוברדוז(ואני בכוונה מקצין כדי להראות איך אתם נשמעים). בעייני לראות חבורה של מליונרים בני 40 לבושים במכוון בסחבות עם שערות שהם לא גזרו משנות ה60 שרים על כמה רע להם בחיים זה הרבה יותר פאטתי מכמה ילדות עם חולצת בטן(וביננו?גם פחות יפה לראות).

~*~gaL

New member
אבל יש הבדל

יש אנשים שנהנים לשמוע את בריטני, וטוב, זה בסדר. אבל מה שקורה בסביבה שלי (בבי"ס, ומה שאני רואה בביה"ס השכנים), זה שאנשים בכלל לא הולכים לפי הטעם האישי שלהם. הם הולכים, כי זה "אין" "וואי אני כזאת מגניבה!! אני עם כולם!! כולם אוהבים את ווסטלייף אז גם אני!!!!!!!" וכו´ וכו´ וכו´. וזאת לא ממש אשמתם, כי הם פשוט לא נחשפים למשהו אחר. הם פותחים את הטלוויזיה על ערוץ מוזיקה, וכל מה שהם רואים זה את המעגל של בריטני-ווסטלייף-פייב-אן סינק. וככה זה גם בטלוויזיה, אגב (אפילו שזה לא קשור לנושא הפורום). "א-ני רואה בובה פראית!! ונטליה היא כזאת פצצה!!!! ואני גם רואה לגעת באושר!! ואני ככככככ""""כ בעניינים! איזה יופי לי" בעע אחד גדול

goldi san

New member
נראה לך?

הכל (כולל הההכול) הוסבר בג´וזי אנד דה פוסיקאטס

בןלי

New member
עוד תגובה קטנה...

כל מה שאתם מעלים הוא נכון ויפה אבל רק תזכרו שאתם מדברים על MTV אירופה ולא MTV אמריקה. תתפלאו אבל יש הרבה הבדל בין התרבות השלטת. עד כמה שאני יודע הארה"ב הרוק והמוזיקה השחורה דיי שולטים בMTV במכירות ובכל מה שקשור לזכיות בפרסים בטקסים השונים. דוגמאות? קריד כמובן, קורן בזמנם, לינקן פארק, אמינם DR.DRE וכו´. מה שאני רוצה להגיד שאולי קהל היעד באירופה הוא זה שפשוט דורש את המוזיקה שהתחנה משדרת.

למעלה