בארץ עד למופע...

Digi Lista

New member
מימי ופאלמון.

נראה שהשתיים דווקא(בעיקר מימי)בכלל לא עייפות מהטיסה,התמונה הזאת צולמה על רקע הכניסה הלבנה עם הנקודות הכתומות במלון...

Digi Lista

New member
הגלויה הרשמית של הכוכבים.

כשהמופע יערך אם תירצו חתימה כדאי שתירכשו את הגלויה הזאת,זאת הגלויה שהכוכבים הכי אוהבים לחתום עליה,היא עולה אומנם כסף(עשרה שקלים זה לא כסף
)אבל יש מאחוריה קטע שהכוכבים אומרים במיוחד למעריצים!

Digi Lista

New member
הגלויה הרשמית השנייה.

עם יש לכם עוד עשרה שקלים כדאי שתמהרו לרכוש גם את הגלויה הרשמית הזאת כשאתם במופע,הכוכבים מבטיחים לחתום אישית לכול מי שירצה עליה!

Apikachu L

New member
אבאלה נחמד

אבא אחד שביתו מאוד אוהבת דיג'ימון ואת קוג'י ביחוד ראה אותו פעם ורצה להביא אחד כזה לבת שלו וביגלל שהם באותו מלון תפס את קוג'י לא מוכן וקשר אותו כמתנה ליום ההולדת - קוג'י די נהנה עד שבאו השומרים והחזירו אותו והסבירו לאבלה ההוא שקוג'י הוא יצור חי ונושם......קוג'י פיצה את המעריצה ונתן לה נשיקה וחתימה אישית....אני צילמתי אותו במצבו הארוז....

Apikachu L

New member
מיתחת לעץ

ישבו להם זואי וקוג'י באופן מעורר חשדות בלב כל אחד בכל מיקרה קוג'י הרביץ לעיתונאי של מעריב על שהעז לצלם (עם מקל) והוא ברח מיד לי לא הרביצו.......יש לי קשרים..... שלכם תמיד העיתונאית הלא מוכרזת

Digi Lista

New member
קן ודיוויס אוהבים את ישראל...

כבר ביום הנחיתה גילו השניים מגרשי כדורגל והחליטו שברגע שיאגרו כוחות ילכו לערוך ביניהם דו קרב ספורטיבי קטן וכמו שאתם יודעים מדובר בדיוויס...הבנאדם קם בשש בבוקר והעיר את קן,קן חצי מנומנם התעורר והלך עם דיוויס למגרש,דיוויס חיכה לאחרים(טאי למשל)שהבטיחו שיצטרפו ובינתיים סיפר בדיחות,נראה שהוא היחיד שצחק מהן... אגב במשחק הזה התוצאה לא הוכרעה,קבוצת מעריצים ישראלית גילתה את הכוכבים והם נאלצו לעבור לחיוכים וחתימות ופחות להתסק בספורט,אל תדאגו בקרוב הגומלין...

Digi Lista

New member
קשה למצוא כותרת לתמונה...

טי.קיי הקטן והשחקן ששיחק את טי.קיי הגדול הצלטמו ביחד עם אנג'מון (שהתעצבן על האוכל),ולמה אנג'מון לובש שמלה? הוא מדגים חלק מהתלבושת במופע...

Digi Lista

New member
והתלתלים בכיס למי שתהה...

זאת בובה של דיוויס שנשלפת במהלך המופע ונזרקת לקהל,כנ"ל לגביי מה שטי.קיי מחזיק,זה לא השחקן זאת הבובה.

Apikachu L

New member
הנה סוקופון חמודון

הכוכבים שסוף סוף מצאו תילבושות מיתכוונים לערוך הופעה באילת(התושבים התלוננו שאין אצלהם אף פעם ראשונים) בגלל חוסר תקציב הם מיתכוונים להגיע בדרך מקורית למדי....... ראו תמונה מישתתפים במופע רק דיג'יגורלי העונה הראשונה... האלה מהשניה במופע בצפון - גשר הזיו קיבוץ נופש נחמד ונוח - ניראה שקארי וטיקיי יאלצו לחשוב על משהו.... אלא עם ההופעות לא באותו הזמן אולי לא רואים בתמונה אבל יש לכל אחד מצנח - אל תידאגו..... בקיצור שמח כאן בישראל......

Apikachu L

New member
אימונים למופע בעזה וההתנחלויות

הנה מיוטיסמון באימונים למופע בעזה וההתנחלויות. גאטומון רצתה לקחת אותו איתה אבל אף מלון לא הסכים לקחת אותו כי לדיבריהם הם לא מקבלים נרקומנים למלון.(זה מוזר אלא אם הוא מכור לדם או לגאטומון..... או לשניהם) גאטומון לא יכלה לקחת אותו במיזוודה כי הוא גדול מידי וכי בדרך באו הכוכבים הגיעו אין מקום למיזוודות...... הוא כל כך נעלב ששוקל להתפטר ...... לאחר שנישאל למה ענה "היחס הזה משפיל ופוגע - אני לא יכול להיות אם מישהו שאני אוהב ושום מקום לא מיתכוון לקחת אותי רק ביגלל שיש לי ניבים גדולים מהממוצע" גאטומון גם התכוונה לא לנסוע אבל המפיקים שיכנעו אותה שהוא יהיה כבר שם והיא האמינה להם... ובכן היא גם כעסה אבל אין לה בררה - "אני לא מאמינה" אמרה גאטומון"לא מסכימים לקחת את מיוטיסמוני החמוד שלי - זה לא בא בחשבוןאני דורשת שיביאו אותו הנה עכשיו!

meytar

New member
האם זה יתכן?

כתבי השטח שלנו מדווחים על כך: קן תיכנן לעיסוי במלון, אך מאחר שהיה סגור עקב שיפוצים, הוא היה מאוכזב, אז דיוויס הציע לו עיסוי חלופי.

meytar

New member
מעט בילבול

מאט שצפה בכל התלמידים שמחים עקב סיום הלימודים, התבלבל וחשב שזה חג פורים (עשו לו הדרכת יהדות לפני הגעתו לארץ), אז הוא רצה להיות חלק מהחבר'ה והחפש לדוכס...

meytar

New member
אוללה...

הכתבים המשוטטים שלי טפסו בשעה מאוחרת בלילה את טיקיי וקארי מתנשקים. מאחר שהתרוצצו בעבר בפורום תמונות של קארי עם דיוויס ונוספים, הסיפור אפילו מעניין עוד יותר...

meytar

New member
תמונה מדהימה של ורגרורומון!

אה..לא..בסוף הוא לא רצה להצטלם...

meytar

New member
תגידו מי ביקש תמונה של קאוצ'י?

זה לא קשור לשרשור אז מי שביקש, מצאתי אחת (אחת בלבד:() אז בגלל שאני לא רוצה לפרסם תמונות שלא קשורות- מי שרצה שיגיד ואני אשים בשרשור אחר..

למעלה