בארץ עד למופע...

Digi Lista

New member
בארץ עד למופע...

קבלו את הגיליון החדש שלנו(הקודם לא קופץ...),הכוכבים בארץ והמופע קצת נדחה בגלל הדאגה למאט(הבשורה הטובה היא שהוא כבר בארץ!),הידיעה האחרונה הייתה מכתבתינו נייקו שדיווחה שהכוכבים מבקרים במוזיאון הילדים בירושלים(חייבים דיווח מה היה שם,הייתי מדווחת בעצמי אבל אני לא מכירה את המוזיאון,פאדיחה
). מה עוד היה לנו בגיליון הקודם?דיווח ממסיבת העיתונאים הרשמית של הכוכבים בארץ,ניסיון לראיין את סוזאנית שנכשל כי המרואיינת ברחה,שמועות שגאטומון ומיוטיסמון חברים ושכול הקטע בסדרה על ההתעללות היה כולה משחק,גילינו שמאט מוכשר גם בציור,איזי חטף קריזות בארוחה פרטית מיוחדת של הכוכבים כאשר כמה עיתונאים הסתננו פנימה,כתבת חדשה בשם מיתר הצטרפה וראיינה את קוג'י וטאקויה,ווילו המוכרת לכולנו ראיינה את קן ודיוויס,טאי כתב טור והפעם מהארץ(כן,מה ששמעתם!),ריקה ניסתה להיפגש עם עפר שכטר אבל הוא דיי אידיוט ככה שבמקום לבוא בתחפושת כמו ריקה הוא בא רגיל ומעריצות זיהו אותו,ראיון מהמם של יאקומו עם מימי,התלבושות של הדיג'יגורלים קצת מוזרות בעיניי יאנה,ראיון בלעדי עם מאט וטי.קיי, וחוץ מיזה היו עוד כמה דברים מעניינים ששווה לעיין בהם. ומה יהיה בגיליון הזה?תמונות מהנחיתה שלא הספקנו לפרסם,תמונות ורכילויות מחדרי חדרים,עידכונים מתי יערכו כול האירועים ובעיקר המופע המדובר כול כך והמון הפתעות נוספות,מומלץ להמשיך לקרוא ולעזור. שלכם המערכת

Digi Lista

New member
דיוויס ברגע הנחיתה.

הבטחנו ונקיים-תמונות מהנחיתה,קבלו את דיוויס עם מגנמון,איזו דרך יפה להיכנס!

Digi Lista

New member
דיוויס,קן ווימון בדרך למלון.

התמונה הזאת צולמה שנייה אחרי התמונה הקודמת,אותנו במערכת נורא מסקרן אם החתול הוא אחד מהמעריצים של הכוכבים...

Digi Lista

New member
ריינמון,אימפמון וקאלומון בלובי.

על מה בדיוק הם התווכחו?טוב,לפי הדיווחים הם התכווחו על מרכז המלון,אימפמון ניסה להסביר שאיפה שיש עיגול שם נמצא החדר שלהם,ריינמון וקאלומון טענו שהסימון מבטא את חדר האוכל,השמועות טוענות שלובי המלון נסגר זמנית עד שהמהומה נפתרה.

Digi Lista

New member
עייפים מהנחיתה.

טאקויה וקואיצ'י ממתינים למזוודות שלהם כדי שיוכלו לעלות לאוטו המיוחד שיקח אותם למלון. מסתבר שגם נערי משקפת מתעייפים לפעמים(נו מה?לא מדובר בפרסומת לאנרג'ייזר
)

Digi Lista

New member
איזו הקלה.

קואיצ'י,איזומי(זואי) וקוג'י לאחר שנחו במלון.

טיקיי

New member
נחו...

אני לא רוצה להישמע מגעיל, אבל בעיני התמונה הזאת נראית כאילו הם בדיוק סיימו לעשות משהו לא יפה... כלומר, הם יחפים והשיער של זואי פרוע והצעיף שלה פתוח ו... לא חשוב...

Digi Lista

New member
אאוץ'...

כנראה שיש בזה משהו,אני לא בטוחה,עכשיו בחנתי שוב את התמונה אולי באמת יש משהו בדברים שלך,זה דיי הגיוני כי המון תמונות הן כאלה אבל כאן באמת לא שמתי לב... בגלל שאני לא מצליחה למחוק את ההודעה הזאת בשרשור ננסה להתעלם ממנה... והינה סורה ברגע בו ירדה מהמטוס...

Digi Lista

New member
מאט באמת נראה קצת חולה...

מאט כזכור הגיע בנפרד משאר הכוכבים,התמונה הזאת עם טסונומון צולמה כשטסונמון בא לחכות למאט,מאט מחבק אותו ואין ספק שהוא מתרגש אבל נראה שהוא באמת קצת עצבני כנראה בגלל עניין ההרעבה או שאולי קרה עוד משהןו שאנחנו עוד לא יודעים?...

Unicorn Fairy

New member
טוב אנשים... מאט מרגיש מצוין!

ואני יודעת... אהממ... כי... חח... תקנאו... נפגשתי איתו בלובי של המלון-לון והוא כזה עושה לי "שיואו את יפייפה!" ואני כל כך ג'ון עוד רגע ומתמרחת עליו.... עד שהתעשתתי! בקיצור, מאט הזמין אותי לשוחח בבאר של המלון ושאל אותי מאיפה אני (אמרתי גם שאני מהפורום-זה הקפיץ אותו נורא משמחה והוא מוסר את אהבתו לכולם), אח"כ הוא בא אליי ונתן לי את מספר החדר שלו ואת הסלולרי שלו (אה!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ואמר לי להתקשר וכל זה... ו...ו... ויש לי דייט איתו!!!!! בקיצור, עדכונים מהדייט (אלוהים, אני רוצה שהוא יינשק אותי!) מחר בבוקר!

Unicorn Fairy

New member
טוב אז מצטערת לנפץ לכם את האשליות

אבל.............. הדייט שלי ושל מאט היה כל כך מוצלח שבסוף הוא נישק אותי! איזה הומו יעשה את זה?!

star_female

New member
*מחפשת הוכחות*

אני יודעת שהיתה לי את התמונה ההיא איפשהו... >< *הולכת לחפש שוב*

למעלה