בארון

זורבבל

New member
60 שניות על יציאה מהארון

תראה איזה יופי, גם שאלת, גם ענית וגם סיכמת - מה נשאר לנו להוסיף? תרשה לי לחלוק על קביעתך הנחרצת "ואין סיכוי שאני אצא משם". לפי תאוריית זורבבל המורחבת קיימים בכל ארוניסט שני כוחות הפועלים בכיוונים מנוגדים: האחד, כוח התסכול מחוסר היכולת לממש את מה שאתה. תסכול זה יוצר לחץ פנימי לכיוון יציאה מהארון. השני, כוח הפחד מהיציאה. כוח זה דוחף אותך בעוצמה פנימה. ברגע שהאיזון בין הכוחות יופר סופית אתה תמצא את עצמך בחוץ. כרגע אתה בשלב שבו הכוח הראשון הולך וגובר ולכן אתה פה איתנו. תשאר עוד קצת ואנחנו נעזור לך להפחית מעוצמתו של הכוח השני, אבל לשם כך עליך לדבר קצת יותר. אלו היו 60 שניות על תאורית זורבבל המורחבת. זורו (כמה מפתיע, הוא עוד בארון)

זורבבל

New member
היי, אתה שם

קבל
זורו

xanadu

New member
דבורה בארון, למה שלא תצא?

תחשוב שאחרי שתצא כמה בגדים חדשים תוכל להכניס לארון אחרי שתצא ממנו

my self

New member
../images/Emo6.gif

השנינה הזו היתה צריכה להגיע מתישהו...

xanadu

New member
לי יש תיאוריה מסויימת לגבי יציאה

זה תמיד נראה לי כמו כדור שלג - לספר לבן אדם הראשון, כלומר להודות בזה בפומבי בפעם הראשונה זה הכי קשה. אחר כך אחרי שאתה מגלה שסיפרת ולא יצא ברק מהשמיים והיכה אותך ארצה, כבר להמשיך ולספר את זה זה הרבה יותר קל. אישית אני סיפרתי את זה אחרי בקבוק וודקה בחוף פרישמן בשלוש ומשהו בלילה במסגרת משחק אמת או חובה. רק כמאמר מוסגר, אותו בן אדם שהוציא אותי מהארון, טוען היום שאם הוא היה יכול, הוא היה משאיר אותי שם ונועל את הארון שלעולם לא אצא ממנו. לכו תבינו.

אורי222

New member
אהלן

אז ככה. שמי האמיתי הוא אורי. תודה רבה על שלל התגובות, זה היה נעים בהחלט לקרוא את כולן. אין לי יותר מדי זמן להגיב, אבל רק כדי שתדעו שלא נעלמתי.

campari

New member
אני מאמין לו דווקא

ואורי זה אחד השמות האהובים עלי. במיוחד אם הוא שחור תלתלים ונבון. (חבל שאין תמונה בכרטיס האישי שלו
, אבל נו טוב, שיהיה) אורי, אתה בטח כבר מכיר את הפורום הזה אז אין מה להכביר מלים. תיכף יבוא לירונר עם העגלת שתיה ויטפל בך. ביום רביעי שאדו, אם אתה רוצה לבוא. תכין את החולצת בטן והרבה מצברוח טוב... תשדל לשרשר הודעות, שהפרה המשוגעת
לא תנשוך אותך
ויהיה בסדר.

אורי עם u זה אחלה

אורי עם o - לאו דווקא (אני מכיר לפחות אחד שאינני יודע מהו צבע מחלפותיו, אבל נבון הוא לא).

MARMELAD

New member
על אורי ואורי

אורי ב U - תמיד עושה לי רושם של איזה ילד קיבוצניק, מושבניק, כזה שההורים שלו צברים, די מבוססים כלכלית, ובכל זאת מתרוצץ יחף בדשא אורי ב O - הרבה יותר עשיר מהאורי השני. ועם הורים ייקים. סטיגמות סטיגמות סטיגמות

לירוי25

New member
אתה תפסיק לשדל ילדים קטנים!

אגב - הסרט "בלייד 2" סוף הדרך!!! לא לבעלי לב חלש כמובן.

אבא גאה

New member
שמך האמיתי היא אורי?

יש לי הרגשה שאתה תצא מהארון כ"כ מהר .... כבר יצאת קצת.... רק תעבור את המעיל עור מתורכיה ואתה איתנו בחדר.

למעלה