בארון

בארון

New member
בארון

נמאס לי! אני בטוח שאני הומו, אני כבר בן 19! ואני עמוק בתוך הארון! ואין סיכוי שאני אצא משם, כי אני כ"כ מפחד מהתגובה של ההורים שלי והאחים ושל כל האנשים שמכירים אותי. באסה.

ביג דיל

New member
אני חושב שלירונר עושה שליחויות...

הוא עוד מעט יגיש לך קפה/שוקו/תה גם אם אתה בארון. אני לא יודע למה אתה מרגיש כאילו הסוף מגיע רק בגלל שאתה כבר בן 19 ועוד בארון. אני "יצאתי" מהארון בגיל 21, ככה שאין מה להילחץ.

וזה בדיוק המקום לשאול

מאיפה צץ הביטוי המוזר הזה (הכוונה ל"ארון", לא ל"לירונר")?

.m

New member
פינת "האינפורמציה שmai ממש לא חייבת

לדעת כדי לחיות את חייה בשלווה...": ארון - מהביטוי "שלדים בארון". התגבש בתקופה שהומוסקסואליות נחשבה למחלת נפש, ולכן גם הוסתרה.
mai

MARMELAD

New member
תרגע

תנשום עמוק תתחיל מההתחלה: איך אתה יודע שאתה הומו? ומה כל כך רע לך בארון?

campari

New member
לא יותר מדי

רק שלא יהיה לך יותר מדי נוח בארון, שלא תיתקע שם לתמיד. אנחנו צריכים דם חדש בשאדו, כבר נמאס מכל המשומשים בני ה-21 שממלאים את המקום כמו מכירת סוף עונה באלנבי
מתי תגיע כבר קולקציית הקיץ
הארון שלי ריק
(קמפארי קרא פה איפשהו שבגילו הוא כבר צריך להסתובב בשינקין עם מכנסיים אדומות ולפתות קטינים בני מיעוטים
. איפה קונים מכנסיים אדומות?)

ואיך מפתים קטינים בני מיעוטים?

"בוא, בוא מותק. בבית שלי יש ארבע קירות שלמים ואפילו תיקרה".

לירונר

New member
../images/Emo96.gif קפה ~../images/Emo70.gif~

ברוך הבא... אם אני לא טועה הרבה מחברי הפורום (כולל אותי אם זה מעניין) נמצאים בארון. ואין זה אומר שאי אפשר לעשות כיף, לצאת, לבלות, להנות. אמנם זה יותר קשה, אבל בסך הכל יש חיים גם בתוך הארון... אבל אני מדבר בתור אחד בן 17.5 ולא אחד שמנוסה... אז בינתיים קבל
ממני

BlueCat

New member
ברוך הבא למועדון...

וכל שבר שאני אוסיף רק יהיה חזרה על מה שכבר אמרו- אז תירגע, קח את החיים בEASY, תחייה לפי קצב שלך, ותלך עם הרגשות והאנסטינקטים

hmayan

New member
בארון../images/Emo24.gif

כדאי שתדבר עםאנשים בסביבתך שמרגישים כמוך. יש הרבה כאלה . הכר מישהוא תראה עם בכלל אתה נהנה מזה. האם באמת זה אתה ואם כן זרום עם זה וצא מהארון.

לירונר

New member
ברוך/ה הבא/ה ~../images/Emo70.gif~

קפה
נשמח לדעת יותר פרטים עלייך... ונתחיל בזה- האם אתה בן או האם את בת

למעלה