בארבי תל אביב ReLoaded

נפרדים מהסיבוב של"חומר מקומי"

זה עצוב...
אני מקווה להיות שם... אני ממש חולה עכשיו.. נקווה שיעבור עד חמישי.. למרות שנראה לי שגם עם 40 חום אני יבוא גם אם זה יהיה בזחילה..

Funky Giraffe

New member
לא ברמה שלך לעמוד למטה אה? ../images/Emo3.gif

מה זה התבאסתי שלא יצא לנו לדבר יותר מ'דווקא כתום לבשת?'
:-\

חחחחח........ :)

הייתי גמורה מעייפות לא היה לי כוח להדחף באנשים למטה :) ולקפוץ כדי לראות

Funky Giraffe

New member
כשהלכתי, הסתכלתי קדימה, והמשכתי

שאנן סטריט ברגעי פילוסופיה.. כן אז מה היה? סאגה קליפורניה לא מוותר פלייליסט רגיל פיטר רוט מנגן בלא פראיירים ובכל המנאייק (שחיטה בלייב!) אהובה עוזרי מצטרפת לנגן בסטיקרים אמסי שירי בלזוז ושביתה וכוסאמאמק ג'וני הקטן בכאפה ובשיר שלו (נ.ב. האלבום שלו גמור ומוכן, הוא הולך לצאת עצמאית ובהפקה מוסיקלית של דודוש) ליאורה לא היתה שם משום מה גליה נתנה הרבה שירים לא זוכר איזה כבר היא בלטה בלא מוותר מוכרח לציין כל הרידם סקשן נתן בראש בקליפורניה! וש'סאגה' ו'על הבמה להפציץ' נשמעים כמו הפה לפתוח בחצי מהטמפו.. למרות שהראפ עצמו מגניב ואין תקקווה לראפרים הניו יורקרים שמשגעים אותי חצי הופעה ועולים 3 פעמים לבמה ומנסים לגנוב לשאנן את המיקרופון זהו.. בערך. היה נחמד מאוד

bobmanman

New member
יאללה אנשים מי היה אתמול בבארבי??

הייתה אחלה של הופעה רק חבל שההדרן קוצר מ4 שירים (מה שהיה כתוב בפלייליסט) ל2 שירים אבל לא נורא היה עדיין טוב חוץ מהבחור שעלה פעמיים לידי על הבמה ופעם שניה הפילו אותו על הראש מהבמה חחח... נכון שזה לא מצחיק אבל הייתי חייב לשתף... הוא נפל ממש ליד הרגל שלי... איזה אידיוט... חחחח

GentlyWeeps

New member
:)אני הייתי..(למרות שאני לא מהפורום

היה בנזונה משהו לא נורמלי חחח כן והבחור הזה..מה עבר עליו

Funky Giraffe

New member
הוא עמד לידי כל ההופעה

וזיין לי במוח באנגלית שהוא ראפר או משהו כזה וניסה לקחת להם את המיקרופון... ואחרי זה הוא אמר לי בהתלהבות של ילד בן 3 שלומד לדבר: Ani Ve Ata NYC!!! NYC!!!!

למעלה