בארבי תל אביב ReLoaded

Funky Giraffe

New member
../images/Emo6.gif

לפחות גרמתי למי שעמדה לידי לכבות שני ג'וינטים בשנייה.. פיי זה היה כל כך מסריחחחחחחחחחח

GentlyWeeps

New member
חח אבל ראית אותי בהופעה

עמדתי מאחוריך
מצטערת שהעשן של הג'וינט הפריע לך חח איזה מצחיק שהסתבר שאתה בסוף מנהל בפורום..

Funky Giraffe

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אל תקחי אישית, אבל אם יש משהו שאני שונא זה סמים ונראה את החכם שיקפוץ ויגיד 'חשיש/גראס זה לא סמים'

shiroo

New member
אני חשה גאווה גדולה....הפעם זאת לא

הייתה אני....טוב אבל זה היה רק בגלל שגם אמאשלי הצטרפה ..../:

cupOt

New member
הייתה הופעה פיצוץ!!!!

המקום היה מפוצץ,פול כוסיות, אווירה מעולה. הדג נחש היו תותחים (כרגיל) והקפיצו את הקהל. וג'וני הקטן היה מגניב פשוט הופעה מעולה!!!!!

הופעה מצויינת ../images/Emo45.gif

מלאה אנרגיות, זרמה טוב היה סאונד מעולה הדגים היו במיטבם, האורחים מצויינים בקיצר היה פיצוץ!!! ממש נהניתי למרות שהחלטתי לבוא ברגע האחרון :))))

היה ממש ../images/Emo59.gif ../images/Emo59.gif !!!

היה ממש כיף למרות שכל הצנרת שלי (אף אוזן גרון למי שתהה) סתומה ולא יוצאים כמעט קולות מהפה... אבל בכל מקרה היה שווה את הכסף למרות שהיה טיפ טיפה יקר... היה ממש מאגניב הסולו גיטרה של פיטר רוט - אהבתי! מצפה בקוצר רוח לאלבום שייצא מתשיהו ששכחתי... עד הפעם הבאה
- להתראות בשמחות אה ומשהו אחרון: נכון הפרפר הזה (
) ניראה כמו במבה מעוותת עם כנף?!

virextyle

New member
איזה הופעה!

אהלן אנשי הדג! הייתה הופעה לפנייםםםם היינו ממש מולם, על הבמה! בטח קלטתם אותנו בהדרן דפקנו להם "אני הדג נחש אין לי שום חשש!" וכולם הצטרפו קיצורו, היתה הופעה לפנים.. הרבה זמן לא הרימו כזה דבר באזור. הדג נחש.

1uLtRaSoNiC1

New member
היה ממש../images/Emo47.gif

אחלה ווייבס אחלה אנרגיות!!! אחלה שירים!!!
תודה לעידו ה
!!!!! בהחלט יש מצב שתראו אותי שוב בהופעות של הדג
ד"א, עידו

אעאעאעאאעעאעא!../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif

ואי! למרות שלא הייתי מההתחלה בהופעה באתי לפיטר כי היה בחינם וכבר הכניסו אותי לדג נחש בחינם
הייתי מהשיר לא לוותר והיה כלכך כיף!!!!!!!!!!!!!!!! יאווו ממש נהנתי! יאו היה כלכך כיף!! השתגעתי שם! חוי חוי אחרי ההופעה ראיתי את עידו ואת סטיסיה ועוד אחת שאמר לכולם לעושת מיאו [
] חחחחחחחחח וזהו אח"כ נישארתי לפיטר מסכן לא היו הרבה אנשים
גם יאיא נשאר חצי הופעה שלו והלך וזהו היה כלכך כיף!!

מסכן לא היו הרבה אנשים ../images/Emo7.gif../images/Emo194.gif

אבל אני וחברה שלי ואחותו עישנו המון רעש איזה חמוד :] כפי שאמרתי גם יאיא נשאר להופעה איזה חמוד! וגם דדוש אבל ממש קצת

Funky Giraffe

New member
ואולי לא אמרתי את זה פה

סיכום אלבומים חדשים: הדג נחש - 24.3.06 גליה ירון 3.3 / 10.3 ג'וני הקטן - מתישהו בקרוב. גמור ומוכן. הפקה של דודוש שאנן סטריט - אוגוסט-ספטמבר

Funky Giraffe

New member
וההרכב של שאנן:

יניב טייכמן - גיטרות (הגיטריסט של מירי מסיקה) רון אלמוג - תופים (מתופף הדורבנים) גיא אדריאן - בס (מנגן עם חיים אוליאל) אבי לייבוביץ' - קלידים

למעלה