באפי vs זינה

HuGo Hell

New member
../images/Emo127.gif זינה

ומה ניראה לכם אם פרו מ"מכושפות" היית נגד באפי.. מי היית מנצחת? אני לא יודע כי שניהן חזקות ושניהן יודעות להילחם מאוד טוב! (למי שלא מבין שיראה את הפרקים של מכושפות 301, 306, 312 שם פרו לוחמת ממש טוב)

עכשיו,

כשאני חושבת על זה שוב. אין מה להשוות. כי העולם של זינה והעולם של באפי מאוד רחוקים אחד מהשני. מאוד לא מתואמים. אלים ושדים וכו´ אצל זינה זה דבר אחר לגמרי אצל באפי. באפי חיה בתקופה הזאת, זינה לפני מי יודע כמה שנים, ועוד אפשר לציין הרבה הבדלים. בתור דמות, אני הרבה יותר מעדיפה את באפי. ואל.

Buffybot

New member
הכוחות

באפי בעיקרון היא יותר חזקה. אבל אם מציבים אותן זו מול זו זה שונה. ולמה אני מתכוונת-באפי היא כזאת קטנה וזינה היא גדולה ושרירית והכל. אם באפי נלחמת והיא נורא חזקה למרות גופה הקטנטן, וזינה נלחמת ומנצחת והיא יותר גדולה, אז סביר שלבאפי יש יותר כוח פיזי. כי למרות שהיא קטנה היא חזקה. זינה היא פשוט גדולה וחזקה. אז אם מישהו קטן כל כך הוא חזק כל כך סביר שהוא באמת חזק. אם שמים את באפי מול זינה, אז הכוחות פחות או יותר משתווים. אבל אם מוסיפים את כלי הנשק, קשה להשוות, כי זה תקופות שונות. ובאמת, אם שמים את באפי מול פרו, זה כבר נותן את נקודת השוואה טובה.

Ophel McNeil

New member
אז מה אתם אומרים, ../images/Emo108.gif

נעשה סיאנס, נעלה את פרו מהקבר ונציב אותה מול באפי?
אבל אם כבר מכושפות, באפי מול פיבי יהיה יותר הגיוני (כי הרי פיבי היא מומחית הקיק בוקסינג ^^). אם כי זה לא ממש פייר כי פיבי גם יכולה לרחף.

HuGo Hell

New member
באפי מול פיבי ../images/Emo12.gif

לא הגזמת... ברור שבאפי תנצח אותה {סורי פיבי יקרה שלי
} פיבי בקושי התמודדה נגד מתאבקים{312} אז היא תלחם נגד באפי?! *מנסה להבין לאיפה אי חותר* אז בקיצור באפי נגד פיבי לא ניראה לי, זה כמו פייפר נגד באפי היא תקפיא אותה כול שנייה

Ophel McNeil

New member
רואים כמה מעט אתה מבין במכושפות...

לא שאני ממש ששה לנהל דיון איתך על מכושפות בפורום באפי, אבל פיבי היא הקיק בוקסינג של הסדרה, היא שמה את פרו (3X15), ומהעונה הראשונה (היא מתחילה ב1X16) היא לומדת אומנויות לחימה. והיא נגד באפי.... קרב שקול. מאוד.

HuGo Hell

New member
LOL ../images/Emo6.gif

באמת באפי תהיה חסרת אונים לאגרטלים של פייפר בייחוד אם זה יהיה אחד מווזה! ^.~

buffstar

New member
לא משנה כמה פיבי, פרו ,פייפר

טובות בקיק בוקסינג עדיין באפי קורעת אותן, סופר פאוורס,מצלצל מוכר? היא יותר מהירה , יותר חזקה ,ובכלל היא יודעת איזה 2000 אומנויות לחימה (טוב אולי קצת הגזמתי) אבל בכל זאת זה בא עם הכוח של הקוטלת , זה לא נרכש כמו אצל הבנות ממכושפות, חוץ מזה שבאפי די רגילה להתמודד עם מכשפות ושדים עם כוחות מיוחדים, כן גם כאלה שמקפיאים.

Ophel McNeil

New member
דווקא פיבי ופרו נותנות לה פייט

הוגן, כי גם הן הצליחו לפתח איכשהו כשלא הסתכלתי כישורים מעניינים.... בעיקר פיבי המרחפת. ובכל זאת, באפי היא הקוטלת, כך שזה קרב שווה. (פייפר קשה לדעת, היא כמעט אף פעם לא מרביצה. לא כשהיא יכולה לפוצץ :).

HuGo Hell

New member
לא ניראה לי ><

לא ראית איך פרו עשתה את התרגלים באויר {311, 312, 306} פיבי ופייפר היו המומות מי זה ב306 ועם פיבי היית יכול לעשות את זה אז כבר ממזמן הייתי מרחם על השדים פיבי באמת טוב בלהילחם ועכשיו שהיא מרחפת זה עוד יותר טוב למה אנחנו מדברים על זה בפורום באפי?

Ophel McNeil

New member
אבל למה להתווכח איתי על מכושפות?

(בעיקר כשאתה ממציא מספרי פרקים). ולמה בפורום באפי? אם אני אומרת לך שפיבי שמה את פרו, קבל את זה כעובדה ושתוק.

Phoebe again

New member
זה יהיה קרב די מסובך...

לבאפי, יש את הכוחות לחימה של הקוטלת, אין לה צורך להתאמץ, היא נולדה איתם. פיבי רכשה את הכישרון שלה באומנות הלחימה וקיק בוקסינג בלמידה, אבל עדיין גם לפיבי יש את הריחוף, מה שעוזר לה מאוד... אני באמת לא יודעת מי תנצח....

Darth Rosenberg

New member
אבל אבל אמממ...

אם כבר מעלים שאלות כאלה, אז בעצם מי מנצח: באפי או הפאואר פאף גירלז? אמנם באפי היא הקוטלת, אבל הפאואר פאף גירלז עשויות משוגר, ספייס ואברית´ינג נייס בתוספת כימיקל X !!!

LLRO

New member
זינה,זינה ושוב זינה!!

בכל הוויכוח הזה כולכם שכחתם דבר אחד מאוד משמעותי: זינה חכמה!!! זה אולי נראה כאילו זינה משתמשת בכוח פיזי בלבד אבל הכוח הפיזי של זינה הוא רק עוד כלי עזר. זינה מנצחת את האויבים שלה בעזרת המוח לא הכוח (למרות שלרוב גם הכוח עוזר...) ושחכתם עוד משהו- ארס! לא משנה מי יבוא לעזרת באפי, אף אחד מהם לא יותר חזק מארס!!!!!! וארס יעזור לזינה אם היא רק תרצה (וגם אם היא לא תרצה...) ויש כמובן את גבריאל ואיב שישמחו לעזור לזינה. ובקשר לזה שבאפי תתפוס את הצ´אקרם של זינה: אין סיכוי בעולם! היחידות שהצליחו אי פעם לתפוס לזינה את הצ´אקרם הן איב\לוויה וקליסטו (ואולי גם אלטי) אבל בכל מקרה כל אחד מהן מנצחת את באפי עם עיניים עצומות וידיים קשורות מאחורי הגב! ועוד משהוא שאני רוצה להבין, מי אמר שהאלים בזינה הם חננות?!?! אף אחד, אבל אף אחד בעולם לא יגיד לי שארס שלי הוא חנון!!

Sheepe D

New member
טוב אז

עם ארס גבריאל ואיב יבואו לעזור לזינה אז ווילו (יכולה להיסתדר עם גבריאל איב וארס ביחד) ואולי גם זאנדר וספייק יעזרו קצת.... בטוח שהחבורה של באפי ינצחו את החבורה של זינה!!! והאלים אצל זינה הם באמת חננות! (אני העלתי את הנושא ראשונה) הם לא כל כך יודעים משו להילחם (עם זינה כל הזמן מנצחת אותם) הם יודעים רק לשכור איזה בריונים ש"ירביצו" לזינה ולחבר´ה ומקסימום הם יודעים לירות ברק, בי דיל! והדם הוא כלום! פרעוש קטנטן שכל הזמן מצליח איכשהו לברוח... (שאלה: מה קרה עם אפרודיטה אחרי שזינה והרקולס כיסחו את כל האלים? היא נשארה בחיים עם כוחותיה, איך היא נשארה עם זינה הייתה חייבת להרוג את כל האלים???) לגבי הצ´אקרם- עם קליסטו (ז"לX10,000 פעמים), איב, לוויה וכ"ו הצליחו לתפוס אותו, אז למה אתה חושב שבאפי לא יכולה לתפוס אותו? מה אתה חושב שהיא כמו ארס החנננה שלא יכל לתפוס לא את זינה ולא את הצ´אקרם במליון האפשרויות שניתנו לו, ובאפי שכיסחה כל שד, ערפד שהיא איי פעם התמודדה נגדו - לא יכולה לתפוס תחתיכת ברזל המעופפת הזו???? תחשוב שוב!!!

shiri_b

New member
אפרודיטה נשארה בחיים

זינה לא הייתה חייבת להרוג את כל האלים, פשוט היה לה את הכוח לעשות את זה וברע שהם ניסו להרוג את הבת שלי היא נלחמה חזרה והרגה אותם. היא לא הרגה את ארס ואפרודיטה כי הם לא נלחמו בה... ובקשר לצ´אקרם, קליסטו תפסה אותו... אבל איב וליוויה... אותה אחת. איב היא ליוויה. וגם איב\ליוויה היא הבת של זינה.

למעלה