המשך לטענתי;
לאור הדברים שקראתי פה, אני ממשיך ומחזק את זינה. זינה, לאורך ההיסטוריה של הסדרה למדה הרבה מיומנויות, ויש לה הרבה יותר טכניקות מאשר לבאפי- שחוץ מאגרוף אגרוף בעיטה, איזה חצי פליק פלאק ואיזה מכה חדה עם כלי נשק, היא לא עושה הרבה- נכון, היא עושה את זה בצורה יפה, אבל מול אישה שנלחמה יותר שנים ממה שבאפי הייתה חיה, הייתי מצביע עבור זינה. בנוסף להכל, כמו שאמרו, יש את עניין האסטרטגיה. באפי לא ממש מתכננת הרבה, כי היא הולכת על קרבות של פנים מול פנים עם אחד עד עשרה ערפדים, לא חמושים חוץ מבשיניים, או אולי שד, שלרוב באים ביחידים. בניגוד אליה זינה, נלחמה מול כמו שנאמר, צבאות- או הרבה אנשים, חמושים ומיומנים. זינה רגילה למלחמות- והיא כל החיים שלה נלחמה חמושה או לא חמושה, באלים, שדים וכוחות שטניים אחרים. ולפי מה שנאמר בקשר לכח, אני חייב לציין שבאפי לאו דווקא יותר חזקה מזינה. מי אמר את זה? אם רואים את המהלכים של אחת והשנייה, רואים שזינה שוטלת בעצמה טוב מאוד, והיא העיפה אנשים למרחקים בדיוק כמו באפי. עוד משהו, לממש כמה פרקים בסין היה לזינה כוחות די.. חזקים.. מבחינה מאגית, היא הגיעה למצב נפשי עמוק או משהו.. ...ולסיכום... לדעתי, זינה תנצח. אסטרטגית- רוחנית- יותר מיומנת ויותר.. אלסטית.