באפי vs זינה

Sheepe D

New member
גורם לי לחשוב פעמיים

לא ראיתי זינה כבר שנים ובגלל זה דיי שכחתי מה היא יכולה לעשות... לדעתי יהיה תיקו ועם למשהי מהן יהיה יותר מזל באותו יום- היא תנצח! אבל תחשבו ששניהן טובות ונלחמות לטוב! הן לעולם אפילו לא יחשבו להילחם אחת בשנייה....

blackwolf

New member
לא בהכרח...

היו לא מעט סדרות בהן שני טובים נלחמו אחד בשני בגלל שהיו להם מטרות שונות, או דרכים שונות להשגת אותה מטרה. זה קורה עכשיו בבאפי עם הלוחמים האלו, הם לא רוצים להרוג את הקוטלת, אבל הם חושבים שהדרך היחידה להגן על העולם היא להרוג את המפתח, ובאפי כמובן שלא תתן להם לעשות זאת, זה לא אומר שהם רעים.

Gilmore Fanatic

New member
אני חושבת שזינה תנצח.

באמת, עם כל ההערכה שיש לי לבאפי, זינה פשוט יותר חזקה ועם הרבה יותר נסיון- גורם שמאוד משפיע בקרב.

resputin

New member
המשך לטענתי;

לאור הדברים שקראתי פה, אני ממשיך ומחזק את זינה. זינה, לאורך ההיסטוריה של הסדרה למדה הרבה מיומנויות, ויש לה הרבה יותר טכניקות מאשר לבאפי- שחוץ מאגרוף אגרוף בעיטה, איזה חצי פליק פלאק ואיזה מכה חדה עם כלי נשק, היא לא עושה הרבה- נכון, היא עושה את זה בצורה יפה, אבל מול אישה שנלחמה יותר שנים ממה שבאפי הייתה חיה, הייתי מצביע עבור זינה. בנוסף להכל, כמו שאמרו, יש את עניין האסטרטגיה. באפי לא ממש מתכננת הרבה, כי היא הולכת על קרבות של פנים מול פנים עם אחד עד עשרה ערפדים, לא חמושים חוץ מבשיניים, או אולי שד, שלרוב באים ביחידים. בניגוד אליה זינה, נלחמה מול כמו שנאמר, צבאות- או הרבה אנשים, חמושים ומיומנים. זינה רגילה למלחמות- והיא כל החיים שלה נלחמה חמושה או לא חמושה, באלים, שדים וכוחות שטניים אחרים. ולפי מה שנאמר בקשר לכח, אני חייב לציין שבאפי לאו דווקא יותר חזקה מזינה. מי אמר את זה? אם רואים את המהלכים של אחת והשנייה, רואים שזינה שוטלת בעצמה טוב מאוד, והיא העיפה אנשים למרחקים בדיוק כמו באפי. עוד משהו, לממש כמה פרקים בסין היה לזינה כוחות די.. חזקים.. מבחינה מאגית, היא הגיעה למצב נפשי עמוק או משהו.. ...ולסיכום... לדעתי, זינה תנצח. אסטרטגית- רוחנית- יותר מיומנת ויותר.. אלסטית.

mscooter

New member
את הכוחות המגניבים האלה שקיבלה

בסין היא איבדה בסוף הפרק (חבל)

drunk cupid

New member
אני חושבת שיהיה קרב שווה והוגן...

אף אחת מהן לא תנצח יהיה תיקו... שניהם חזקות חכמות ויודעות להילחם בדרך שלהן... ובקשר לזה שזינה יכולה להרוג אלים, היא איבדה את הכוח הזה כאשר נילחמה במלאך גבריאל ואז אילי לקח את הכוח הזה ממנה, אני חושבת שקוראים לפרק the god you are בעונה השישית... הקיצר אין מנצחות ואין מפסידות...

buffstar

New member
לפי דעתי זה תלוי באיזה עולם הם

ילחמו. כי אם למשל בעולם עם חוק כוח משיכה, אז זינה תזרוק את הצאקרקה שלה על באפי היא תתחמק הוא יתקע בקיר ולא יחזור, זינה התהיה בהלם שהוא לא חוזר, תנסה לעשות גלגלון מרשים וגם זה לא ילך ואז באפי כבר תחסל אותה עם כמה בעיטות מסובות מרשימות ויתד בלב! (שמתם לב שבאפי בטוחה שפשר להרוג כל דבר עם יתד כמעט?)

resputin

New member
יש בזינה הרבה יותר מכמה טריקים ..

עלובים שנוגדים את כח המשיכה, בלחימה פנים אל מול בפנים, שי שלה את כל הידע העתיק של השיתוק של מקומות הגוף, ובכלל- אפשר לומר שהיא יודעת להגן על עצמה.

ענבר1

New member
נו באמת,עם כול הכבוד לבאפי

היא לא יריבה מספיק מול זינה נכון היא הקוטלת וכול זה אבל כול הלחימה שלה לא מתבססת על מחשבה אלה על אינסטינקטים רגעיים נראה אותה מול צבא ערפדים שלם? לעומת זאת זינה..כבר הוכיחה את עצמה שנלחמה מול מספר אלים...ואפילו מלך השאול אז לבאפי חסר הרבה הרבה בשביל לקבל את הכבוד להיות מול זינה באותה קטגוריה בכלל אבל היא עדיין גדולה

shiri_b

New member
זינה תקח...

היא יותר מאומנת,יותר מנוסה זה יהיה קרב קשה (וארוך) אבל בסופו של דבר זינה תנצח.... עד כמה שבאפי טובה (והיא טובה!!) יש לו עוד כמה שנים טובות להתאמן.....

Bassman

New member
באפי... היא פשוט תירה בה מאקדח

משהו של שנות ה2000 לא הייתה לה בעיהה להשיג בזוקה (נגד השופט) אז מה הבעיה בלמצוא אקדח קטן? ולדעתי זינה הייתה מסתדרת בעולם של באפי... זינה גדוללללללללללה. זינה וגבריאל=באפי ווילו? שאלה חדשה! דרך אגב לדעתי גבריאל קורעת את ווילו
אבל לא חשוב

Dafi the Mighty

New member
לזינה יש אינסטינקטים מאד טובים

אני בטוחה שהיא תצליח להתחמק בלי בעיות מכל אקדח\רובה שבאפי תשתמש נגדה. חוץ מזה היא יכולה להשתמש בצאקראם ואז הכדורים יחזור אל באפי. לא שבאפי לא תתחמק מהם, אבל אקדח לא יעצור את זינה...

peace and Mor

New member
בקשר לכמה דברים שאמרו כאן...

אז ככה... בקשר לגיל של זינה - היא לא בת 200... אלא היוצרים של הסדרה טוענים שהם מביאים אירועים היסטוריים לסדרה לא מתוך רצף כרונולוגי... רוב באמת הדגיש את זה... וגם הם לא מביאים אותם בשלמותם.. וברעיון האמיתי שלהם... (הרי זינה לא הרגה את גוליית!!) אז זה לא קשור לגיל של זינה, פה היוצרים לא הביאו את זינה בתקופות של זמן - אלא הם הביאו את כל האירועים הללו לחיים של זינה.. הכניסו אותם לתוך חייה!! בקשר לכוח המשיכה - תתפלאו.. גם בסדרה זינה יש כוח משיכה!!!! לא ממש הבנתי מה גרם לחשוב שאין... אבל יש.. ככה שהיא זורקת את הצ´אקרם שלה... בלי כל קשר לכוח המשיכה... הוא חוזר.... נכון, יש גם כמה הגזמות קטנות בפליקפלאקים שלה... אבל זה לא אומר שהיא לא תצליח לעשות פליפלאק אחד מדהים... אלא בלי הגזמה של לעוף עד גג של בית מואדי... בקשר לכלי הנשק החמים של שנותינו.. מי שראה את הפרק - "אינסטינקט אימהי" של זינה יכול לראות שכשזינה הייתה כלואה במערה עם קליסטו, קליסטו ירתה עליה ברקים מהאצבע... שאם מסתכלים על זה ככה, ברקים מהאצבע שהופכים אותך לעפר זה דבר יותר בעל עוצמה מאקדח או אפילו בזוקה... כי זה נורה מהיד שלה... ככה שהכוונת מכוונת פרפקט!! ואי-אפשר להגיד שלקליסטו אין כיוון... יש לה מיומנויות לחימה מדהימות!!! (היא בכלל מדהימה...!!) ועדיין... זינה הצליחה להתחמק... ובעזרת האסטרטגיה שלה אפילו גרמה לכך שבעזרת הברקים של קליסטו עצמה היא תכלא אותה במערה ההיא... אז עדיין... זינה לוקחת... לא משנה באיזה עולם...

מבחינת אפיון דמויות, אגב....

איינג´ל הוא הרבה יותר זינה מבאפי. עבר אפל, מנסה לחפות על החטאים שלו, וכו´ וכו´. לא?

yonicool

New member
ברור שבאפי

בעולם של זינה נותנים לה כאלה הנחות זה פשות מדהים אז בסדר היא חזקה ויש לה המון נסיון ובלה בלה בלה ואבל עדיין היא לא אל שלם (היא חצי אל? לא משנה) מה שאני רוצה להגיד זה שזינה לא היתה מסוגלת להזיז לגלורי את העפעף כי גלורי היא לא כמו האלים אצל זינה האלים אצל זינה סתם חנונים. ועוד משהוא מי אמר שלבאפי אין אסטרטגיות יש לה המון (הפרק עם דרקולה למשל בסוף) והיה פרק שהיא ביקשה מגילס שימשיך לאמן אותה ואז פרק אחרי זה ראו אותה הורגת ערפדים עוד לפני שהם יצאו מהקבר. ועוד משהוא אחרון אני מאוד אוהב את שתי הסדרות אבל עדיין לדעתי באפי תנצח את זינה.

shiri_b

New member
זינה היא לא חצי אל...היא אנושית

וזה שבאפי ניצחה את גלורי.....בסדר היא ממש חזקה! אבל עדיין לפני זה ערפד פשוט הצליח לדקור אותה..... נכון שמאז היא נהפכה לממש יותר טובה... אבל עדיין זה רק מראה שזה תלוי. והאלים אצל זינה, עדיין יש להם כוח, הם לא חבורת אנשים הם עדיין חזקים יחסית. אני גם אוהבת את שתי התוכניות ואני עדיין אומרת שזינה תנצח......

resputin

New member
אתם מדברים על האסטרטגיות של באפי..

.. כשבעצם, היא נעזרת כל הזמן בווילו וטארה עם כוחות הכישוף שלהן, או בג´יילס להדרכה עם הספרים שלו, שכתוב הכל כמעט על השדים וכו´ וכו´, גם תמיד "במקרה" השדים מגיעים אלייה, כשבזינה זה לא ככה. בזינה, לרוב היא צריכה להגיע אל הרעים שלה, שלרוב או שהם אנושיים, או שקצת יותר קשה להגיע אליהם, וחוץ מגבריאל שאין לה ממש הכשרה מאגית\צבאית\ספרים עם מידע נרחב-עד-מאוד על האנשים שהם נלחמים נגדם. ככה שבאפי, היא לא ממש פועלת לבד, וכל הכח שלה אינו רק פיזי, אלא גם טמון באנשים שאיתה. בעוד שאין לזינה על מי לסמוך, חוץ מגבריאל ומפעם לפעם על ארס. נ.ב. >> אם אני לא טועה, השחקן שמשחק את ארס נפטר לפני כמה חושים בסרט שהוא השתתף בו ביפן, לא?

Goodboy26

New member
אל תהיו מצחיקים...

איזה מן שאלה מטופשת הרי כל הדיון לא רלוונטי כי באפי אמיתית וזינה רק דמות מסדרת טלויזיה

למעלה