באפי vs זינה

buffstar

New member
באפי vs זינה../images/Emo106.gif

אם באפי וזינה ילחמו מי אתם חושבים תנצח? כי בעיקרון לפי מה שהבנתי גם לזינה וגם לבאפי אמור להוית כוח של 10 גברים.

resputin

New member
אממ... זה קצת קשה..

אלה סגנונות לחימה די שונים, אבל לפי הבנה בכלי נשק, במיוחד עם הצ´אקרם הזה.. הייתי הולך על זינה.

The Flash

New member
טוב אז ככה...

באפי יותר חזקה פיזית מזינה(כי לזינה אין כוחות על-טיבעיים כמו באף) וזינה מאוד מאומנת בכל הלחימה, אבל גם באפי של העונה השישית אולי זינה תצליח עם הצ´אקרם אבל יש סיכוי טוב שבאפי תתפוס אותו או תתחמק ממנו("nice Riflexes, thanx i work out") אז הייתי מהמר על באפי(של העונה השישית כמובן)

Darth Rosenberg

New member
זה הרי ברור...

בשביל לנצח את זינה, כל מה שצריך זה מגנט ענק שיתפוס לה את החזייה... לי נראה די ברור שבאפי מנצחת... אבל אני מניח שאני משוחד...

לזינה דווקא יש כח על טבעי...

לא באופן רשמי, אבל היא הוכיחה את עצמה... היא הבן אדם היחידי בעולם שיכול לנצח אלים, היא ניצחה את אראס בדו קרב כשהוא היה אל והיא היתה בת אנוש. ומאוחר יותר היא קיבלה את הכח להרוג אלים. גלורי קורעת לבאפי את הצורה וזינה הורגת אלים כאילו הם היו יתושים.... תסלחו לי, אבל זינה מנצחת את באפי מתוך שינה.

Sheepe D

New member
לאו דווקא

זינה מנצחת לרוב בני אדם ובאפי מנצחת לרוב ערפדים ושדים, מה שאני אומרת זה ששדים חזקים פי שתיים מאנשים. וגם האלים בזינה הם חננות! עם תשימו את באפי לעולם של זינה ואת זינה בעולם של באפי, מי ישרוד? בטוח באפי! כל החלשלושים נמצאים בעולם של זינה , והחזקים/ מפחידים/ מוזרים נמצאים אצל באפי.... וחוצמיזה זינה לא יכולה להשלים חומר על כל השדים בגלל שהיא לא יודעת לקרוא באנגלית....

Sheepe D

New member
לא כל כך הבנת..

אבל לא נורא. מה שניסיתי להגיד זה שזינה חלשה מבאפי פי כמה משום ההשוואה בין העולמות. וגם האלים בזינה הם חננותלעומת אצל באפי! סווווו: באפי וויל ווין זינה!

Dafi the Mighty

New member
מה פתאום...

קליסטו חלשלושה? אלטי חלשלושה? דיהאק חלשלוש? פחח... אני לא חושבת גם שזה שזינה לא יודעת אנגלית יעצור בעדה. זינה יודעת ערבית, אז לך תדע... זינה הרבה יותר מנוסה והרבה יותר חזקה מבאפי.

Sheepe D

New member
טוב

באמת שקליסטו ממש לא חלשה... (לדעתי היא מכסחת את אנג´ל) אבל בכל זאת זינה לא נלחמת כל יום בקביעות באיזה שד מרושע או אל שפי שתיים יותר חזק מהאלים שיש אצל זינה. זינה אולי מנוסה וכדומה אבל באפי מתמודדת בבעיותיותר קשות מזינה....

*זינה*

New member
ברור שזינה לוקחת!!! ../images/Emo106.gif

כמה דברים: לזינה יש את הצ´אקרם, ולא משנה כמה באפי זריזה וחכמה, היא לא תצליח להתחמק ממנו ובטח שלא לתפוס אותו. את זה רק זינה וקאליסטו יכולות לעשות. טוב, ואולי גם ליוויה / איב. זינה כבר הוכיחה את עצמה כבלתי מנוצחת, הראתה שיש לה כוחות מיוחדים, (להרוג אלים למשל...) זינה שרדה את כל התקופה שבין דויד וגוליית לבין ג´וליוס קיסר!!
עכשיו - אני לא אומרת שבאפי לא טובה מספיק, אני חושבת שהיא עשויה להיות מאטץ´ פגזי, ובטוח שהקרב היה מעניין, אבל פשוט נראה לי שזינה תנצח.

xena 17

New member
אין ספק שזינה לוקחת!!!

זינה הרבה יותר חזקה מוכשרת. חוץ מזה יש לה כוחות מיוחדים מו להרוג אלים. הקרב יכול להיות טוב אבל נראה לי שזינה תנצח!!

Sheepe D

New member
היא כל כך זקנה?

בערך 1500 שנה???להתחלה יוצרי הסידרה של זינה חייבים ללמוד היסטוריה, ומהר! (עם אני זוכרת נכון, היא גם הייתה בעקדת יצחק...LOL!) וזה כבר מלא זמן לפני דוד וגולית כמה מאות שנים טובות... זה קצת אבסורדי... רק בגלל זה הפסקתי לראות זינה! זה פשוט טרללה....

Salem

New member
פספסת כמה אויבים של זינה?

אויבים חלשלושים? היא נלחמת בכל האלים ושדי השאול למיניהם! נראה את באפי מולם!

14מתן

New member
אתה לא יכול

להשוות לפי זינה מנצחת אלים ובאפי לא כי יכול להיות שהיוצר של הסידרה של זינה לא מתייחס לאלים כמקור חזק וגוס כנראה שכן אז אני אומר שבאפי תחסל אותה ואם לא אז ווילו יכולה לעזור לה..
נ.ב
באפי כן מנצחת אלים - גלורי

pokegirl

New member
האלים בעולם של זינה באמת חננות

או שלזינה יש פרוטקציות
גלורי יכולה להעיף את זינה עם הזרת ובלי להניד עפעף

באפי..

for certain.. זינה היא בסופו של דבר בת אדם, לא? באפי היא הקוטלת. אבל אני לא הכי אוביקטיבית, כי אני הרבה יותר אוהבת את באפי מזינה.. אבל לא ניכנס לויכוח איזה סדרה יותר טובה. ואל.

peace and Mor

New member
תומכת באלעד...

זינה מנצחת...! אמרו פה שזינה היא סך-הכל בת אדם... אבל זה לא משנה אם היא בת אדם או לא!! משנה הוא הכוח שלה, האסטרטגיה, צורת המחשבה, וההתמודדות שלה!! וכמו שהיא אומרת - "I have many skills..." - אכן יש לה המון מיומנויות!! היא בכוחות עצמה עצמה עצרה צבא שלם של פרסים (זה אולי נשמע מצחיק... אבל מי שראה את הפרק יודע...) והמוח שלה בהחלט עוזר לה להתעלות על האוייבים שלה... גם אם הם אלים... ואפילו אם היא לא יכולה להרוג אותם... היא בהחלט יכולה לעצור אותם!! (היא עצרה כל-כך הרבה פעמים את קליסטו!! גם כשהיא הייתה אלמוות... וגם כשהיא הייתה אלה!!) הויכוח פה הוא לא מי הרג יצורים יותר גבוהים בסולם הדרגות... אלא הכוח שנדרש כדי להרוג/לנצח אותם! (והכוונה היא גם לכוח המוח...) לדוגמא - לדעתי זינה השתמשה בהרבה יותר כוח לעצור את צבא הפרסים ההוא, מאשר להרוג את אחד האלים!! והאלים הרי בדרגה יותר גבוהה מחייל פשוט בצבא לא? כמה שאני אוהבת את באפי - זינה מנצחת...

blackwolf

New member
בקשר ליכולות הרבות של זינה...

תתנו לי לנטפק משו ישן מאוד לגביה... העבר שלה עדיין עולה לי על העצבים. מתי היא ברחה מהבית בגיל חמש? עד כמה שהבנתי הגיל שלה הוא כמה? אפילו אם נניח שבעונה הראשונה היא הייתה בת 35 ועכשיו היא בת 41 זה עדיין מוגזם. מסעות בתקופתה לקחו שנים. היא הייתה בסין, ברומא, ביוון ובהמון מקומות אחרים, היא למדה לחימה קצת סבלנות , כישוף מה שלא יהיה מהסינית החמודה ההיא, לה מא (?), היא הצילה את דוד מגוליית, היא נלחמה ביוליוס קיסר. לפי החישוה הגס שלי האישה בת לפחות כמה מאות שנים, בטח שיש לה הרבה יכולות.

mscooter

New member
בקשר לגיל שלה...

אולי באמת היוצרים הגזימו, אבל בחיית.. ראית קצת זינה לאחרונה? היא נסתה לעשות תרגיל להציל את התינוקת שלה והיא וגבריאל שתו משתק שגורם למוות מדומה. הם תכננו להתעורר אחרי כמה שעות ופשוט לקחת את התינוקת ולברוח אבל ארס שמאוד אוהב את זינה רצה לתת לה קבורה נאותה והוא לקח אותה ואת גבריאל למערת קרח שם עשה להם קבר מקרח (מה שהקפיא אותן זמנית) ו25 שנה אחרי זה הן התעוררו לתקופת יוליסיאוס הקיסר כשהבת שלה כבר גדולה ורעה וזינה מחזירה אותה למוטב ובאלגן... וד"א... ראיתי לאחרונה פרק בסטאר ששם המדענים של היום עשו זינה וגבריאל משובטות (רובוטים) שתאמו את התנהגותם של האמיתיות, במטרה לחסל את הרוע בעולם - מלחמות, בין לאעדן, וכו´.. את הסוף לא ראיתי... ומישהו הזכיר פה את וילו עוזרת לבאפי לחסל את זינה? בקשר לזה... מילה אחת: גבריאל, מה איתה? היא בטח תעזור. בקיצור מכל הסיפורים, אין לי מושג מי ינצח אבל אני מהמר על זינה. (ובקשר לכוחות על שלה - יש סיפור שאומר שארס מתחזה לבעלים שהולכים למלחמה ושוכב עם נשותיהם, וזינה נולדה מיום אחד ש"אביה" חזר הביתה לבלות לילה עם אשתו, למרות ששמועה זו לעולם לא אומתה בסדרה, ולא רק זה, אלא שארס בעצמו אימן אותה !) וי... ניהיהתי עייף.. יאלה קריאה נעימה חברה

למעלה