באפי 217...

dehofrin

New member
באפי 217...../images/Emo168.gif

כל כך יפה ועם זאת כל כך עצוב... אחד הפרקים הטובים ביותר של הסדרה, מדהים, חבל שג´ני מתה... ואיך שג´יילס גילה את זה.. אני הייתי מתאבד על המקום... אהבתי איך באפי כיסחה לאנג´ל את הצורה ואיך ג´יילס השכיב אותו על הרצפה... ובמיוחד איך שספייק עצר את דרו... והכדור הזה ממש יפה... אני רוצה אחד!

hospital_food

New member
אני חייב לציין(ספווילר6,5)

שזה באמת אחד הפרקים הכי עצובים ומרגשים בסדרה. למה? הפרק שודר לפני כמה שנים בערוץ 2, באותם ימים לא היה לי אינטנרט, לא היה לי מושג בכלל מה זה ספויילרים. זה פשוט הגיע בהפתעה. קחו את טארה למרות שטארה היא דמות הרבה יותר אהובה וותיקה את המוות שלה קבלתי הרבה יותר בקלות, כי קראתי ספוילר חצי שנה לפני שהיא תמות. כל אלמנט ההפעה נהרס, וכמובן שנהנתי הרבה הרבה פחות. כנל לגבי המוות של באפי וג´ויס.

Idomania

New member
אתה מדבר??../images/Emo58.gif

לי המווות של טארה נהרס ממש לפני שראיתי את הפרק... זה היה ממש מעצבן!! ודרך אגב לא ידעתי שג´ויס תמות..(לא הסתובבתי אז הרבה האנטרנט אז לא קראתי הרבה ספוילרים וראיתי את הפרק שכבר העונה השישית הייתה באמצע..) אבל ידעתי שבאפי תמות ..

14מתן

New member
לפי דעתי.. ../images/Emo58.gif

זה הורס אבל למרות שידעתי שבאפי תמות ושטארה תמות זה עדיין היה הלם ! אחרי שטארה מתה (וגם באפי) נשארתי עם הפה פתוח איזה דקה אחרי שכבר ניגמר הפרק !

nAm250

New member
לפי דעתי ../images/Emo58.gif גדול ל-6

אני שידעתי גם שבאפי תמות, גם שטארה תמות, גם שג´ויס תמות וגם שג´ני תמות מצאתי את המוות של טארה כל כך טיפשי... בעוד בשאר המקרים קיבלנו נאומים ארוכים על המוות שלהם, פרק שקשור למוות שלהם ("הגופה"-ג´ויס- אין צורך להוסיף, PASSIONS - ג´ני- בקטע מרגש ביותר כשהסקוביס מגלים, THE GIFT- באפי- בנאום מרגש ביותר) המוות של טארה היה פשוט ביותר ללא כל התייחסות גדולה מצד הסקוביס (להוציא את וילו שגם היא באיזה שהוא מקום איבדה את הסיבה שבגללה היא התחילה את מסע הנקמה). בגלל זה אני חושבת שכל שאר הפעמים בהם דמויות מרכזיות מתו היו הרבה יותר מרגשים וסוחטי דמעות (יש צורך לציין שבכולם בכיתי) ואצל טארה זה היה משהו כמו :" לא נורא" למרות שאני מאוד אוהבת את הדמות. אני אפילו חושבת שבטאבולה ראסה הקטע בסוף שהן נפרדות היה הרבה יותר יפה... הכל תלוי בדרך שבה מציגים לנו את המוות ומידת החיבה שלנו לדמות מסוימת לפעמים לא ממש משנה משהו ( אני אישית לא הייתי ממעריציי ג´ויס ובכל זאת כל הפרק בכיתי) ולסיום (יש! זה הגיע) שמתם לב איך כל פעם שדמות מרכזית מתה זה בדיוק כשקורה לה משהו שמח- ג´ויס- היא בדיוק החלימה מהמחלה, יצאה לפגישה מוצלחת והדברים נראו כמשתפרים. ג´ני- הדברים בינה לבין ג´יילס סוף סוף הסתדרו ונראה כאילו היא גילתה איך להחזיר לאנג´ל את הנשמה. טארה- היה ווילו סוף סוף השלימו וזה נראה כמו הפי אנד. רק אצל באפי המצב שונה והוא הפוך לגמרי- דווקא כשהנורא ביותר עמד לקרות היא מתה ובעצם המוות שלה "הביא" את הטוב.

Idomania

New member
לדעתי..../images/Emo58.gif

ג´וס בכוונה עושה לנו את זה שהכל טוב ולפתע בא המוות אבל זה כל הרעיון ככה זה הוא מצליח להשפיע יותר.... ואני ממש לא מסכים איתך על המוות של טארה. אפילו שידעתי שהיא עומדת למות כשזה קרה זה היה כזה מפתיע במוות של ג´ני בפעם הראשונה שרואים כבר איכשהו מוכנים לזה שיש סיכוי שהיא תמות כשאנג´ל רודף אחריה ויותר היה מרגש מה שבא אחרי זה. ובמוות של באפי זה היה כבר ברור שהיא קופצת, ומה שבאמת היה עצוב זה לראות את הגופה של מונחת על האבנים שכל הסקוביז בוכים ונשברים(וכמובן הנאום הזה) במוות של ג´ויס פשוט הפרק עצמו עשה את זה כל הקטע של הבלי מוזיקה, הסצנות הארוכות וההתמודדות שלהם הייתה קשה.. ובמוות של טארה זה פשוט בא בשיא הפתאומיות. אז אולי זה לא היה הכי מרגש אבל זה בהחלט היה הכי לא צפוי!!! ושראיתי את הפרק פעם ראשונה הייתה צמרמורת מוזרה כזו!! אבל באמת מאכזב שלא הייתה מספיק התייחסות למוות שלה באפי אפילו לא הזילה דמעה כשהיא שמעה מה קרה. חוץ מדאון (ווילו כמובן) אף אחד לא נשבר מהמוות של טארה וזה מה שעצבן. אבל הסצנה של המוות עצמה הייתה אחת הסצנות הכי האהובות עליי בסדרה

nAm250

New member
אני מסכימה איתך ../images/Emo58.gif

אבל עדיין בשבילי זה היה יותר מידי פשוט. אחרי כל הדרכים שראינו דמויות ראשיות מתות המוות שלה היא יותר מידי קל ויכול להיות שבגלל זה הרבה אנשים ראות את זה כקטע טוב (כי סוף סוף מקבלים מוות שלא קשור לקסמים ואלים) אבל אני פשוט התאכזבתי.

Idomania

New member
צפייה שניה בפרק!!!

עכשיו הפרק היה בביפ. איזה פרק עצוב
הקטע עם הטלפון היה ממש עצוב!!! זה הפרק העצוב ביותר בעונה השנייה(אחרי התהוות 2 כמובן..) והסוף אררררררר פעם שניה וזה עדין משגע אותי!! זה ממש מעצבן שהדיסק נפל!!

Idomania

New member
צפייה שניה בפרק!!!

עכשיו הפרק היה בביפ. איזה פרק עצוב
הקטע עם הטלפון היה ממש עצוב!!! זה הפרק העצוב ביותר בעונה השנייה(אחרי התהוות 2 כמובן..) והסוף אררררררר פעם שניה וזה עדין משגע אותי!! זה ממש מעצבן שהדיסק נפל!!

ד י י ז י

New member
לא זכרתי שהוא היה כל כך יפה!!

ראיתי אותו בתחילת ההתמכרות שלי לבאפי , מה שהכי זכרתי מהפרק , זה את הקטע כשאנג´לוס הורג אותה , מול החלון. בכל מקרה , פרק מאוד יפה!! אחד היפים בעונה הזו! היה כל כך עצוב שווילו מתחילה לבכות כשג´יילס מספר לה בטלפון.. (כרגיל.. בכיתי..) והנאום של אנג´ל היה מאוד מתאים!

dehofrin

New member
אני ידעתי שג´ני תלך מהסדרה אבל לא

זכרתי איך, כאילו ידעתי שבאפי תהרוג את אנג´ל לכן היא לא תחזיר לו את הנשמה וידעתי גם שווילו תהיה מורה מחליפה כזה למחשבים אז שני הדברים האלו גרמו לי להבין שהיא תמות... אבל למה לשבור מפרקת? הוא היה צריך לערפד אותה... ואז לקטול אותה בעצמו...

למעלה