לפי דעתי ../images/Emo58.gif גדול ל-6
אני שידעתי גם שבאפי תמות, גם שטארה תמות, גם שג´ויס תמות וגם שג´ני תמות מצאתי את המוות של טארה כל כך טיפשי... בעוד בשאר המקרים קיבלנו נאומים ארוכים על המוות שלהם, פרק שקשור למוות שלהם ("הגופה"-ג´ויס- אין צורך להוסיף, PASSIONS - ג´ני- בקטע מרגש ביותר כשהסקוביס מגלים, THE GIFT- באפי- בנאום מרגש ביותר) המוות של טארה היה פשוט ביותר ללא כל התייחסות גדולה מצד הסקוביס (להוציא את וילו שגם היא באיזה שהוא מקום איבדה את הסיבה שבגללה היא התחילה את מסע הנקמה). בגלל זה אני חושבת שכל שאר הפעמים בהם דמויות מרכזיות מתו היו הרבה יותר מרגשים וסוחטי דמעות (יש צורך לציין שבכולם בכיתי) ואצל טארה זה היה משהו כמו :" לא נורא" למרות שאני מאוד אוהבת את הדמות. אני אפילו חושבת שבטאבולה ראסה הקטע בסוף שהן נפרדות היה הרבה יותר יפה... הכל תלוי בדרך שבה מציגים לנו את המוות ומידת החיבה שלנו לדמות מסוימת לפעמים לא ממש משנה משהו ( אני אישית לא הייתי ממעריציי ג´ויס ובכל זאת כל הפרק בכיתי) ולסיום (יש! זה הגיע) שמתם לב איך כל פעם שדמות מרכזית מתה זה בדיוק כשקורה לה משהו שמח- ג´ויס- היא בדיוק החלימה מהמחלה, יצאה לפגישה מוצלחת והדברים נראו כמשתפרים. ג´ני- הדברים בינה לבין ג´יילס סוף סוף הסתדרו ונראה כאילו היא גילתה איך להחזיר לאנג´ל את הנשמה. טארה- היה ווילו סוף סוף השלימו וזה נראה כמו הפי אנד. רק אצל באפי המצב שונה והוא הפוך לגמרי- דווקא כשהנורא ביותר עמד לקרות היא מתה ובעצם המוות שלה "הביא" את הטוב.