באפי - מה יש לה

לiלה

New member
אתה נשמע כמו...

אמא שלי (לא להעלב בבקשה
הכל ברוח טובה)...

לנצח1

New member
מה מה מה?!?

מזאת אומרת מתנהגת רע לכולם? חושבת שהיא מרכז היקום? SHEDOES NOT!!!!!!!! ואם היא כן! יודעת מה? אני חושבת שיש לה את כללל הזכות שבעולם לחשוב את זה! סליחה.. אם היא לא הייתה קיימת אז מי היהמציל אותו כל כך הרבה פעמים!? והיא עברה כל כך הרבה בחיים האלה שמגיעה לה להיות במרכז היקום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומתי בדיוק היא מתנהגת רע לכולם?! בזה שהיא מצילה אותם? כן.. צודקת, אני חושבת שהיא ממש מגעילה שהיא עושה את זה.. זאת אומרת- מי היא חושבת שהיא ככה לבוא להצלתם!??!?

לiלה

New member
אני נוטה להסכים יותר עם ליז...

נכון שבאפי אולי נפגעת הרבה (ולדעתי זה בגלל שהיא שמה את עצמה במצבים פגיעים שכולם אומרים לה לא להיכנס אליהם) אבל זה לא נותן לה זכות להחליט מתי בא לה להיות נחמדה ומתי לא בא לה.

לנצח1

New member
נראה לי....

שזה מה שגורם לי לאהוב אותה הכי הרבה....!!! היא כל כך מסכנה, וכל כך חמודה ועדיין בכל הדברים שהיא ראתה, ועברהבחיים היא נשארת תמימה שכזאת... לא יודעת איך להסביר את זה.. אני חושבת, שבאפי זאת הדמות האהובה עליי בסדרה הזאת. ממש! אני מתה עליה כפרה נשמה שלי :)

Forrest

New member
לדעתי זה לא נכון עד הסוף!!

זתומרת, כולנו יודעים שבאפי הפכה למיס דיכי הרבה בעונה 6, אבל תסתכלו על זה בצורה הנכונה, לא כמו שמבקרי הטלוויזיה התייחסו לעונה הזו (ובגללם, יכול להיות, שהסידרה תרד!). תראו, הסידרה הזו הייתה צריכה להתמודד עם מוות, אוקיי, מוות!!! איזה עוד סדרות שאתם מכירים מסתדרות עם מוות, מנהלות חים שאחרי המוות - זו בעצם הייתה תשובה די עקיפה ל"החיים לאחר המוות" שכל אדם שואל את עצמו! לפי דעתי, שעות הדיכאון של באפי, היו מקובלות, חוצמזה שרה שיחקה את זה נהדר! ואני לא חושב שהיא נמאסת, להפך, לדעתי היא הדמות שהכי הרבה פיתחו אותה במהלך הסידרה! ובעניין דון - היא אחות שלה, בין אם אמיתית או לא, והיא מרגישה אליה קשר של אחות (כמו בפרק "נורמלית שוב" שהוזכר שם - לא נוסיף.... הקיצר, באפי כן שולטת וכן לא מעצבנת!(נסו להבין!)

Logan16

New member
אבל באפי

היא דמות ראשית וכל עונה היא שונה זה הכי טוב לא ? אני הכי אוהב אותה שהיא באובססיה או שהיא פאניקה ככה היא נראת לי תמיד אמתית ובקשר לסוף הסדרה הייתי אומר שהסוף היה מיוחד עם היא תמות אבל זה לא מיוחד אז נסתפק בעובדה שהסוף יהיה מיוחד אבל ממש מיוחד ג´וס חייב להתעלות על עצמו והוא יצלח הבן אדם יודע את הסוף כבר מהעונה ה3

אז ככה

בתור הבן אדם הכי דכאוני שיש- (כרגע דנתי עם אמא שלי למה בכלל צריך לחיות..:)) באפי מזה לא דכאונית... היא גם לא השתנתה מעונה לעונה בצורה דרסתיתי... בטח שכן מהעונה ה1 ל7 זה ברור מה אתם לא חושבים שאנשים משתנים עם הזמן עם המצבים והארועים שעוברים עליהם? מוותץ של אמא ושל חברים לחץ לימודים אהוב שעזב אותך אהוב שהתחתן והכול לא משנה??? (תראו את האקס שלי לדוגמא כמה שהשתנה) אל תשכחו שהיא היתה אז בת 16 וכיום היא בת 22 לא בסדרה... ובאפי היט דמות מציאותית... ממש מהחיים היא לא מושלמת כמו כולנו....

לiלה

New member
אכן!!! בבקשה קפצץ!!!

קפציץ! אני מפצירה בך!!! עוף וטוס!!! סע ונע!!!! לך ו... משהו שמתחרז עם "לך" -פך! קפצץ!!! קפצץ!!!

למעלה