באפי - מה יש לה

לiלה

New member
באפי - מה יש לה

מה יש באופי של באפי שאף אחד לא יודע אם הוא אוהב אותה או שונא אותה... אצלי זה מאוד תלוי בתקופה אבל בשום מצב (דכאוני \ מחורפן \ חכם \ או בכל דבר אחר) היא לא הייתה הדמות האהובה עלי בסדרה. להיפך אני חושבת שכמה שהיא מתבגרת אני אוהבת אותה פחות אולי בגלל שלאט לאט היא נעשת יותר רצינית או אולי בגלל שלאט לאט אני נעשת פחות ונמאס לי לראות אותה נשארת אותו הדבר (ילדה טובה אך לא מובנת) בזמן שכל שאר הדמויות משתנות (חוץ מזאנר). בקשר לחיי האהבה שלה - רק אלוהים יודע מה יהיה הסוף (ואני חושבת שאפילו הוא כבר מתחיל להתיאש מלנחש) כי אני לא חושבת שאף אחד מהאנשים בסדרה מתאים לה באופן מושלם (לכל אלו שחיים בפנטזיה בקשר לאיינג´ל - שכחו מזה, יש לו סדרה משלו. הוא עבר הלאה תעברו גם אתם).
בקשר למשפחה שלה העתיד לא מזהיר (אמא מתה, אבא שבחיים לא מגיע ואחות שהיא לא אמיתית (ואם באפי היתה כאן היא הייתה מתחילה לבכות: "אבל היא כן אמיתית"). שזה מוביל אותי לעוד נושא והוא הדיקאון!!!! שום דבר לא זז בחיים שלה אין חבר, אין משפחה, ואין נעליים (משפט שהוא רק רטורי כי האמת שלפעמים זה נראה כאילו יש לה אין סוף נעליים). אני בחיים לא אפסיק לאהוב את הסדרה (אם זה הרושם שקבלתם - כי קצת הפחדתי את עצמי) אבל מה יהיה הסןף?????

B a n j o

New member
אני אוהב אותה בגלל...

הדיכאון דווקא, קל לי להתחבר אליה. וגם מקינאה (אין לה משפחה) ! אבל אני חושב שאני מזדהה עם חלק אחד בכל דמות. אני הכי מזדהה עם "מלך השכונה"
(בן זו*ה ! איך אישתו נראית...)

talrv

New member
I resent that../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זאנדר לא השתנה??? זאנדר לא השתנה??!?!?!? take that back! בטח שהוא השתנה!! ולגבי באפי, היא הדמות מהבנות שאני הכי אוהבת (sorry buff, but Xand comes first), בגלל שבאמת יותר קל לי להתחבר אליה, למצבי הרוח שלה, להרגשה שהיא הייתה צריכה להתבגר יותר מדי מהר, וסתם להרגשות שלה לגבי החיים.. זה תלוי בבנאדם, כי בסך הכל אני חושבת שמישהו אוהב דמות בעיקר בגלל תחושת ההזדהות שלו איתה, ואני מזדהה עם זאנדר ועם באפי ואלה הדמויות האהובות עליי.... מבחינת המשפחה זה קצת מסובך,
בלי הורים והכל. סוף
אבל חבר היה לה פה ושם (אנג´ל, ריילי...) ונעליים תמיד יש לה.. ותמיד היה את הסקוביס.... ולא אהבתי את ההערה לגבי תעברו הלאה, אנחנו (אלו "שחיים בפנטזיה" בקשר לאנג´ל) אוהבים את הזוג ורוצים לראות את באפי ואנג´ל ביחד, אז נכון שהרבה סטאר קרוסים (החיים בפנטזיה) לקחו את זה מעבר לסתם רצון, אבל זה שיש לו סדרה משלו לא אומר כלום.. לכל אחד יש את האמונות שלו ואת לא צריכה לזלזל בהם ככה.. על ההודעה שלך אני יכולה לפתוח בערך 10 דיונים, רובם באים ממחאה עזה על הדברים שאמרת, אבל אני אחסוך לך ולידיים שלי.. אני אוהבת את באפי כי אני מזדהה עם הדמות, כי נוגע לליבי לראות אותה מתמודדת בעולם קשה כזה.. וזאנדר השתנה!! בטח שהוא השתנה...

לiלה

New member
במה בדיוק הוא השתנה (חוץ מהשיער?)

תכתוב 4 דברים שבהם הוא השתנה!!! נו... אין לך נכון?! ידעתי! אתה יודע למה? כי אני צודקת!!!!! הה!

talrv

New member
קודם כל.. אני בת..

ולגבי זאנדר, את לא צודקת בכלל... ארבע דברים? אין בעיה... 1. הוא התבגר, גדל, עבר את תקופת התיכון.. 2. הפך יותר אחראי, אפשר לסמוך עליו שיעשה את עבודה.. 3.ספויילר לשישית הוא אהב נשים אחרות חוץ מבאפי (קורדי ואניה), ואפילו כמעט התחתן.. סוף ספויילר 4. הוא מסוגל להבין ולקבל דברים יותר טוב מבעבר.. קחי לדוגמא את איך שהוא קיבל את באפי שמסתירה את אנג´ל וחוזרת ובאפי אחרי שברחה ל-LA, ואיך הוא.. ספויילר שישית (מקווה שאת יכולה לקרוא) מבין אחרי יום את באפי בשישית, למרות שהוא נפגע וכעס, הוא הצליח להלבין איתה את העניינים ולהגיד לה שהיא ווילו חשובות לו מאוד, דברים שהיה לו יותר קשה להגיד כשהוא היה יותר צעיר.. סוף ספויילר ואם את רוצה, עוד שינוי זה השינוי החיצוני. חוץ מהשיער והקילוגרמים הנוספים, גם סגנון הלבוש שלו השתנה, מהלבוש החנוני-לא ברור-בגדים נוראים בעונות הראשונות לבגדים קצת יותר טובים בעונות היותר מתקדמות. דרך אגב, הבנתי שההודעה הייתה במין צחוק כזה, אבל אל תפסלי את הדעות שלי מיד בלי הקשבה נוספת, כמו שאף אחד לא פוסל את שלך...

לiלה

New member
קודם כל סליחה על הטעות....

בקשר ל: 1) כל אחד גדל (בגודל) ולעבור תקופות זה לא בדיוק בשליטתו הזמן זז ואי אפשר לעצור אותו. 2) לדעתי תמיד היה אפשר לשמוך על זאנדר בדברים חשובים באמת. 3)בזה את צודקת. הוא באמת אוהב אחרות (ובמזל טוב). 4)הוא טיפה יותר פתוח - נכון 5) סגנון הלבוש שלו לא השתנה (לדעתי). ולסיכום - אולי הוא טיפה השתנה אבל יחסית לשאר הדמויות הוא השתנה בכלום.

nAm250

New member
הסגנון לבוש השתנה בהחלט

נגמרו ימי החולצות המשוגעות והצבעוניות, היום הוא נראה הרבה יותר מאורגן בלבוש. ואפילו קיבלנו כמה חליפות....

nAm250

New member
חוץ מזה הוא סוף סוף

יכול להחזיק עבודה נורמלית שהוא טוב בא. בעונות הראשונות הוא עבד בכל מיני עבודות מזדמנות: אוטו גלידה, מוכר חטיפים, שליח פיצה ויש עוד המון..... אני חושבת שאחד הדברים שהכי "מוכיח" שהוא התבגר זה העובדה שיש לו עבודה נורמלית, הוא טוב בה והוא יודע שלא הולכים לפטר אותו מחר!

לiלה

New member
אוי ואבוי ../images/Emo3.gif

הוא נראה כמו שד
!!! מה זה השיער הזה
??? הוא נראה יותר גרוע מהשיער של התפוז הנ"ל -

Lizz

New member
אף אחד לא יודע?

אף אחד לא יודע אם הוא אוהב או שונא את באפי? אני יודעת. אני שונאת. ולמה? כי יש לבחורה הזו תסביך "אני מרכז היקום" קשה. נחמד שאת "הנבחרת" וכל זה, אבל זה לא אומר שמותר לך להתייחס לאחרים כמו זבל, בעיקר אחרים שלא עשו לך שום דבר רע אף פעם (ג´יילס, לדוגמה.) נחמד שמאוד אהבת את החבר הראשון שלך וזה היה הסקס הראשון שלך והכול, אבל נו כבר, די. ויש לי עוד תלונות, אבל קר לי בידיים ולא בא לי להקליד כרגע.

Buffy1

New member
כשאת אומרת

שבאפי התייחסה לג´יילס כמו לזבל, את מתכוונת לפרק "Passion" שהיא נאבקה בספייק ורק כשהוא אמר לה היא שמה לב שהאש כמעט שורפת אותו? ואח"כ שהיא נתנה לו סטירה? היא באמת לא התייחסה אליו יפה, אבל אח"כ הבינה את הכאב שלו וחיבקה אותו. הרבה פעמים היא מראה שהיא באמת דואגת לו, כנ"ל בפרק "The dark age". אני דווקא אוהבת את הדמות של באפי והעובדה שהיא מתבגרת לא עושה אותה דכאונית אלא מפתח את הדמות שלה. בקשר לאנג´ל, רוב הצופים רוצים שבאפי ואנג´ל יהיו ביחד (אבל זה כנראה לא ישפיע על ההחלטה של ג´וס לגבי סיום הסדרה). זאת לא פנטזיה וזה יכול לקרות בסופו של דבר.

smgfan

New member
ואל תשכחי

שבאפי צעירה יחסית לג´יילס והיא רואה דברים בצורה שונה ממנו. אולי הוא מבין יותר ורואה לטווח ארוך יותר ממנה כי הוא מנוסה יותר בחיים. אז אם היא פעם התנהגה אליו לא יפה (לא צריך להגזים "כמו זבל"..) זה בגלל שהיא עדיין ילדה וילדים לפעמים עושים טעויות או דברים נכונים בדרך הלא הכי נכונה! אבל תמיד בסוף היא מפצה על זה! אני מאוד מאוד מזדהה עם הדמות של באפי ואני גם מאוד אוהבת את הדמות! והיא כן השתנתה! במשך העונה השנייה היא למדה לחיות עם היותה קוטלת ובמשך העונה השישית היא למדה להבין מהי מהות הקוטלת! ואחרי 2 מיתות איבוד שני ההורים (באמת, זה אבא?) ופרידה מאהבת חייה, פלא שהיא דיכאונית?! היא דמות מדהימה!

Lizz

New member
לא רק בפרק הזה

אלא בהרבה פרקים, רובם למען האמת, ופעמיים בעונה היא נזכרת להגיד לו שהוא חשוב לה. והתירוץ "היא ילדה" לגמרי לא תופס - הסדרה התחילה כשהיא הייתה בת כמה, 16? ועכשיו היא אישה בת עשרים, עשרים וקצת, ואם היא מתנהגת כמו ילדה זה רק מחזק את התפיסה שלי.

buffstar

New member
אני חושבת שיש לה כל סיבה

שבעולם להיות דיכאונית... אבל בכל זאת היא לא כל כך דיכאונית ומתגברת די טוב עם כל מה שזורקים עליה, ואני לא חושבת שהרבה אנשים היו יכולים להתמודד עם קשיים כמו שהיא התמודדה איתם... ודווקא לאחרונה היא מפגינה פחות מרירות, ויותר קלילות. ובכלל תמיד הזדההתי עם באפי, ואם רע לי תמיד אני רואה באפי וחושבת שהיה יכול להיות *הרבה* יותר גרוע...

למעלה