באפי התחתנה !!!

עופר8

New member
באפי התחתנה !!!../images/Emo65.gif

מזל טוב לבאפי ! היא ופרדי התחתנו בטקס פרטי במקסיקו ביום ראשון האחרון. פרטים מלאים יש באתר YNET תרבות ובידור / קולנוע . שיהיה במזל טוב !

Buffybot

New member
דבר ראשון

זאת לא באפי התחתנה, אלא שרה מישל גלר. זה מסבך את כל הסיפור. דבר שני, כבר היה לנו משהו כזה, אבל בלאס וגאס, שעד היום אנחנו לא יודעים אם הוא נכון או לא נכון, למרות ההכחשות. אני בכל אופן מקווה שזה לא נכון. ואני לא אאמין עד שאראה את התמונות, בתקווה שיהיו כאלו. דבר אחרון, אין לסמוך על אף ידיעה, אז גם הפעם אני לא יהיי (!) עד שיראו הוכחות לא כדאי לשמוח, לא לפני שבאמת מגיע הזמן. מצד אחר, יכול להיות שזה נכון, לכן אני מתכוונת לחכות עוד קצת ולא להסתפק בכתהב בynet.

שרה ופרדי התחתנו- וזה רשמי!!!!!!!!!

הודיעו על זה בחדשות (בארה"ב). הם התחתנו ב1 בספטמבר במקסיקו. לא עוד שמועה אלא הודעה רשמית. יש כתבה בeonline.com, לכל מי שרוצה לקרוא, הוספתי קישור. שיהיה להם המון מזל טוב!
אני שמחה בשבילם. מאוד.

max2k

New member
הנה

זאת פחות או יותר ההכתבה מ"סרט": שרה מישל גלר ופרדי פרינז ג´וניור התחתנו בסוף השבוע האחרון בטקס פרטי וצנוע במכסיקו. אין הרבה פרטים על החתונה עצמה שנערכה ביום ראשון. ידוע שהטקס נערך בחליסקו שנמצא דרומה לפוארטו וירטה. בטקס נכחו 60 אורחים ביניהם מספר סלבריטאים כגון שנון דוהרטי (בברלי הילס 90210, מכושפות). את החתונה אירגן וביים הכוריאוגרף ההוליוודי אדם שנקמן והאורחים סעדו את ליבם על פילה מיניון וזנבות לובסטרים. גלר ופרינז תכננו חתונה מתחת לכיפת השמיים אולם סערה פקדה את המקום והגשם העז הכריח את החוגגים להעביר את החתונה אל תוך אולם.

dawn 14

New member
אוף רציתי שדיויד יתגרש והם התחתנו

אבל לא משהו עוד שנה הם התגרשו ודיויד ושרה יתחתנו בסוף, זה בטוח.

עופר8

New member
לא להיות קטנוניים ברור ששרה התחתנה

ולא באפי ! עם מי בדיוק באפי תתחתן-ספייק? בעצם האפשרות הזאת עוד יכולה להיות סבירה...

כן, שרה יהודיה

אמא שלה יהודיה. והשם משפחה שלה, שכמובן נלקח משם משפחתו של אביה- ארתור גלר, גורם לי לחשוד מאוד שגם אבא שלה יהודי- כך שנראה לי שהיא אפילו יהודיה "טהורה". למרות שהיא עצמה לא מקפידה לשמור מצוות, לא של היהדות, ולא של אף דת מסויימת. ול- Dawn14, לא יודעת אם התכוונת ברצינות או בצחוק- אבל השניים רק התחתנו. למה לא לאחל להם מזל טוב וזהו? למה צריך לדבר כבר על גירושין כשהכל (טפו טפו טפו) בסדר איתם? ובקשר לשרה ודיוויד- גם לי הייתה לפני איזה שלוש שנים בערך את הפנטזיה שדיוויד ושרה יתחתנו, "כי הם כ"כ מתאימים"- אבל איזה יום, פשוט קלטתי שזה שטותי לחשוב כזה דבר. שרה ודיוויד הם לא באפי ואנג´ל, ואני לא ממש בטוחה שהם מתאימים בתור זוג בחיים האמיתיים. חוץ מזה, שאני מקווה שגם נישואיו של דיוויד לא יקטעו. במיוחד עכשיו כשיש לו בן. מצטערת אם ההודעה יצאה בנימה כועסת, אני באמת לא כועסת (או עצבנית)... אבל לא היה לי כ"כ נעים לקרוא כאלה דברים

../images/Emo49.gif שרה! ../images/Emo23.gif

שנון דוהרטי קרובה לשרה איכשהו או שזה סתם בגלל שהיא סלבריטי?.. כל עוד שרה מאושרת, אפילו שאני "מעט" בוחלת בפרדי פרינץ ג´וניור, לפי הכתבות הם די מאושרים אחד עם השני .. אז BEST OF LUCK! ואני לא יכולה שלא לנופף ב
הישראלי בגאווה- שרה היא משלנו!
ואל.

Buffy1

New member
המון ../images/Emo49.gif לשרה! ../images/Emo98.gif../images/Emo141.gif../images/Emo41.gif

יום הנישואים שלהם יוצא ביום הולדת שלי (1.9)

trilliane

Well-known member
מנהל
לא, שרה דווקא *לא* יהודיה

לא יודעת מה המקורות שלך, אבל בדוק אותם שוב, כי הם לא מדוייקים... גלר הוא אכן שם יהודי, ואבא שלה הוא הצד היהודי במשפחה. אמא שלה נוצריה, מה שלפי היהדות לא הופך אותה ליהודיה (ולמעשה היא חצי-חצי, או חסרת דת - בנצרות הדת נקבעת דווקא לפי האב...) בכל מקרה, אביה עזב אותן כשהיא היתה קטנה, והיא גדלה במשפחה חד הורית רק עם אמה (חייבים להודות שיש דמיון מסויים לסדרה...) וכיוון שאמה נוצריה, היא קיבלה חינוך נוצרי (עד כמה שאפשר להגדיר את זה "חינוך נוצרי" - זה לא שהם קתולים או דתיים במיוחד). היא מעולם לא היתה קרובה לאביה, שנפטר, אגב, בשנים האחרונות. אני לא חושבת שהיא דתית במיוחד לאיזשהו כיוון, אבל אם כבר, היא מקורבת יותר לנצרות מאשר ליהדות. פרט לכך, כפי שאפשר לראות בסדרה, אין לה כל בעיה ללכת עם צלב על הצוואר...

Buffy1

New member
אבל היא אמרה לא מזמן

בראיון לגיא פינס על הסרט "סקובי דו" שאמא שלה יהודייה.

talrv

New member
בראיון לגיא פינס

הם שאלו אותה אם היא יהודייה, והיא אמרה שהיא לא נוצריה ולא יהודיה והיא לא ממש מאמינה בשום דת כרגע (או משהו בסגנון), אבל אמא שלה יהודייה מה שהופך אותה לפי המסורת היהודית ליהודייה...

trilliane

Well-known member
מנהל
היא *אמרה* את זה במפורש?

או שזה מה שאמרו בגיא פינס? אני לא ממש סומכת על האמינות של התוכנית הזו... אני קראתי על זה כבר בכמה וכמה מקומות, ובכולם בלי יוצא מן הכלל ציינו שאביה הוא היהודי, ואמה לא. אני אנסה לחפש רפרנסים ברשת... ואם למישהו יש הוכחה אחרת, אני אשמח לקבל קישור!

למעלה