באסמה

שרוֹן

New member
כותבת ../images/Emo13.gif

אני בד"כ כותבת (אם אלי התכוונת). בכיתה א', שם היה לי אח לשם, הייתי שרוֹן הבת. ובעניין הדיבורים אל מול המעשה- איכשהו החיים הראו לי שלפעמים, מישהו אחד מדבר על משהו מטריד, לשני זה לא מזיז, אבל לשלישי זה נוגע והוא עושה. עושה קצת או עושה הרבה. הפגנת סטודנטים גדולה (בכיכר ספרא לפני שבע שנים לערך), התחילה פחות או יותר אצלי בחדר, עם כמה חברה מבצלאל, בדירה עם שותפים, על תה לואיזה ודיבורים. בפורום חינוך לגיל הרך, קראנו לזה להיות זבוב בקר שיושב על פרה, לעשות את הדבר הקטן, הזערורי, לזמזם קצת, להתקבץ, בסוף היא תזיז ת'זנב. או שלא. ברוכה הבאה!

rebeccaa

New member
תודה לשרון הבת.

בואו נפתח מקצת מן הקלפים: הזבוב הזה עשה קצת יותר מלרבוץ על הפרה, אפילו עקץ פה ושם. במשך תקופה לא קצרה השתייכתי לארגון כה מרחיק לכת בתורתו ובפעולותיו, עד שכמה מאוהביי היותר ימניים היו, לדעתי, מעדיפים לראות אותי בכביש מחפשת קליינטים. חברים, לא להתלהם/ב. זאת מטאפורה לתפארת המליצה.

rebeccaa

New member
ומה תלמד מזה?

שאני זבוב, אבל גם פרה. הכלאה בין זבוב לפרה. אם תחשוב על זה טוב, אפשר לקחת את המטאפורה הזאת לכל-כך הרבה כיוונים, שהראש שלי ממש מסתחרר. אשמח, עם זאת, אם תשמור את ההשלכות האפשריות בלבך, ואם אפשר, אנא אל תדמיין. לא שום דבר שקשור אלי, וגם לא לאופן מימוש ההכלאה עצמה. נו, די, מספיק שטויות לבוקר אחד. אלא אם אתה ממש מתעקש.

למעלה