אני נרגשת
יוסי, אני נרגשת מן האופן בו אתה מגן עלי בחירוף נפש. ולעצם העניין, צודקת הכותבת (או שמא היה זה כותב) שהתפקססה על הציניות שבדברים שכתבתי. הכתיבה, כמו שפירש יוסי, נועדה מתכתחילה אליו (והוא ידע אותי מראש בדבר כוונתו להביאם בפורום), ונעשתה בהינף מקשים חפוז, בלא מחשבה ותכנון, והיא משקפת באותנטיות את תחושותיי באותו רגע ממש. כשאני קוראת את הדברים מחדש ובעין "טריה", אני אכן רואה בעיקר ציניות. ולאותו ברא-פלוגתא של יוסי, ש"הגברת המתחסדת" מעלה לו את הסעיף המוסרי והאינטלקטואלי, הרי אתה מתפרץ לדלת פתוחה. מה היה אותו הגיג ששלחתי ליוסי, אם לא הלקאה עצמית על כך שאיני עושה דבר וחצי דבר לתיקון פני העולם בכלל, והחברה הישראלית בפרט. ואחרון חביב - מתוך מגלומניה בלתי מוסתרת אוסיף ואומר, שאני המופיעה בשורות שכתבתי, איני אלא מטאפורה לך ולכם ולכן ולהוא ולהיא. בקיצור לעמישראל. אז עזבו אתכם מהשאלה, אם אני עצמי מתחסדת, צבועה, כנה או מזוייפת. לא מעניין. השאלה היא האם אתה, את, היא והוא מזוייפים, ומה אנחנו כחברה עתידים לעשות בעניין באסמה. זהו. נהניתי מן הפעם הראשונה שלי בפורום שלכם (שיוסי מדרבן אותי להצטרף אליו כבר חודשים). לילה טוב