באסמה

יוסי ר1

Active member
נראה לי שהבנתי.

כל חטאה של הגברת האומללה, שהיא נמנית על ידידותי. יותר מכך לא צריך, כדי שתמצא את אשמתה.

יחבא

New member
נסחפת לגמרי. איך בדיוק אתה

גורם או סיבה בשבילי לא לראות בטקסט דברים שאתה רואה? אני לא יודע עליך דבר וחצי דבר למעט מה שאתה כותב כאן והחתימה שלך, זה לא ממש מספיק עבורי כדי לחבב/לגנות/לדחות אותך ו/או אנשים שקשורים אליך. אותי מעניין איך אינך מסוגל לקבל את העובדה שיש מישהו שלא "מתלהב", "מתפלא" ו/או מתרגש מדברי ידידתך, אלא קולט מהם דברים אחרים לגמרי. ושים לב, בכל התגובות שלי גיניתי את הטקסט בלבד, עשיתי מאמץ עליון לא להתייחס לגופה של הכותבת, אני מניח שמעדתי פה ושם, אבל עיקר תגובתי היתה לטקסט שנכתב.

יוסי ר1

Active member
אם כך הם פני הדברים ותגובתך היא

אכן לטקסט עצמו ולא לגופו של כותב, אכן זכותך המלאה לקרא בו לפי הבנתך. על כך אין לי שום ויכוח אתך. חג פורים שמח לכולנו

יוסי ר1

Active member
ליחב"א, אם אנחנו כבר ברגע של

גילוי לב, (אולי בעקבות כמה כוסיות טובות של פורים...). משום מה הייתי סבור שיש בלבך עלי. אני שמח לקרא שתגובותיך הם לנכתב ולא בהכרח לכותב. למרות שדעותינו מאד מאד שונות בענינים רבים - דת, מדינה, צדק חברתי, ועוד, בהחלט יש לי עניין להשתתף בדיון וויכוח אתך, במיוחד ששנינו רואים מדי פעם את הנושא שעל הפרק משני עברי מתרס. אין סיבה שדעות שונות יובילו לעויינות, כל עוד המתדיינים שומרים על מסגרת דיון סבירה, ואני משוכנע ששנינו מסוגלים לזה. מה טעם בפורום שכולם דעה אחת ודיבור אחד? אז תתווכח חופשי, ידידי, כי ככל שהויכוח יותר נוקב - כך התמורה לזמן שאנו 'מבזבזים' בפורום שווה יותר.

יחבא

New member
יוסי, אני שמח מאוד על כך

נכון אנחנו משני עברי המתרס, אולי, אבל אני מאמין גדול ששנינו רוצים בחיים טובים, בטוחים כאן במדינה/בארץ שלנו. ושנינו אוהבים את העברית. לא עויין אותך, חס וחלילה חס ושלום. חג שמח

יוסי ר1

Active member
זה בסדר, מחר כולנו

נתפקח מיינינו, ועולם כמנהגו ינהג. מי בחרב, מי בעט...

rebeccaa

New member
אני נרגשת

יוסי, אני נרגשת מן האופן בו אתה מגן עלי בחירוף נפש. ולעצם העניין, צודקת הכותבת (או שמא היה זה כותב) שהתפקססה על הציניות שבדברים שכתבתי. הכתיבה, כמו שפירש יוסי, נועדה מתכתחילה אליו (והוא ידע אותי מראש בדבר כוונתו להביאם בפורום), ונעשתה בהינף מקשים חפוז, בלא מחשבה ותכנון, והיא משקפת באותנטיות את תחושותיי באותו רגע ממש. כשאני קוראת את הדברים מחדש ובעין "טריה", אני אכן רואה בעיקר ציניות. ולאותו ברא-פלוגתא של יוסי, ש"הגברת המתחסדת" מעלה לו את הסעיף המוסרי והאינטלקטואלי, הרי אתה מתפרץ לדלת פתוחה. מה היה אותו הגיג ששלחתי ליוסי, אם לא הלקאה עצמית על כך שאיני עושה דבר וחצי דבר לתיקון פני העולם בכלל, והחברה הישראלית בפרט. ואחרון חביב - מתוך מגלומניה בלתי מוסתרת אוסיף ואומר, שאני המופיעה בשורות שכתבתי, איני אלא מטאפורה לך ולכם ולכן ולהוא ולהיא. בקיצור לעמישראל. אז עזבו אתכם מהשאלה, אם אני עצמי מתחסדת, צבועה, כנה או מזוייפת. לא מעניין. השאלה היא האם אתה, את, היא והוא מזוייפים, ומה אנחנו כחברה עתידים לעשות בעניין באסמה. זהו. נהניתי מן הפעם הראשונה שלי בפורום שלכם (שיוסי מדרבן אותי להצטרף אליו כבר חודשים). לילה טוב

יוסי ר1

Active member
../images/Emo140.gifוואלה, אני לא מאמין, את כאן!!!!

אם הצלחתי לדרדר אותך עד כאן, מובטח לי חלקי לעולם הבא. מקווה שאחרי טבילת האש הראשונית שלך אצלינו, תגלי שלא עד כדי כך גרוע כאן, ותהפכי לאחת מבנות הבית. תגלי שגם כאן כותבים כמה אנשים שנונים (לא כולם אמנם, אבל המעטים שיש מחפים על רדידות האחרים...). וניטפוק קטן - "ונעשתה בהינף מקשים תפוז", לא "חפוז"...

rebeccaa

New member
יוס, אם הצלחת לדרדר אותי עד כאן

אני צריכה אותך בתור מוציא ומביא. מה זה ניק? שמיק? ניטפוק? ועוד כהנה וכהנה. גם לשנונים האחרים אודה על הכנסתי בסוד העניינים.

יוסי ר1

Active member
ניטפוק: זולה הוא שמה השני

של זו שנטלה את תפקיד המסבירה הלאומית, אבל המשמעות שהביאה לניטפוק היא בכוון הנכון. ניק בא מאנגלית, ניק-ניים (תרגמי את...)

יוסי ר1

Active member
ואחרי שהצצתי בקישור שהביאה

"המסבירה הלאומית", ראוי שתכירי עוד טרמין טכני חשוב מאין כמותו, "אה". ולפעמים "אה עצמי". זה מגיע כשמישהו היה מספיק טיפש כדי להסביר בדיחה מובנת, או לקפוץ עם קישור שכבר הביאו לפניו. אז במקרה זה מגיע לי "אה עצמי". המומחה והאחראי הלא רשמי ל"אה" הוא מוגג, אבל גם לאחרים ניתנת הזכות להשתמש בו במשורה.

גנגי

New member
יוסלה, אולי במקום להתאמץ ככה

פשוט תכניס את האורחת הנכבדה לפרד"ס אח"לה? קטוף לה תפוז, הראה לה איפה צומח הפרי האסור, תן לה פלח אוכלוסייה, שתטעם, שתיהנה מהעסיס הנוטף, שתרא כי טוב.

rebeccaa

New member
שוב אני נרגשת,

הפעם מברכות קבלת הפנים ומן ההתגייסות. תשמעו ממני בפעם הבאה שיהיה לי אם יהיה לי מה להגיד.

יוסי ר1

Active member
מה זה "אם יהיה" הזה?!

שחררי לנו קצת חומר!. משהו לקראת פסח הבא עלינו לטובה למשל, נניח על הבדלי העדות השונות בישראל. וד"ל.

למעלה