באסיסטים...

jason newsted

New member
באסיסטים...

מי לדעתכם הבאסיסטים הכי טובים? לדעתי קליף ברטון המנוח וסטיב האריס..

Yoni16

New member
רשימה חלקית

לדעתי קליף בארטון הוא אחד הטובים שהיו. הוכחות - אנסטסיה והקטע המדהים בORION. ג`ון מיונג מדרים ת`יאטר הוא פשוט תותח, למי ששמע את הסולואים שלו בmetropolis part 1 וב dance of eternity. גם הבסיסט של מגהדת` לא רע בכלל, דיויד משהו, שכחתי את השם משפחה שלו. בכל מקרה, יש לו יציאות לא רעות, בעיקר בדיסקים הישנים.

כמה...

FLEA הוא אחד מהבסיסטיםם הטובים ביותר שיש, אבי סטרול הוא בסיסט מדהים, גם הבסיסט של מוניקה סקס, פול מקרטני הוסיף הרבה לביטלס ועוד אחד שאני לא זוכר איך קוראים לו.. אבל הוא היה הבסיסט של ג`יימס בראון... תסלחו לי על הטעם המוזר שלי...

jason newsted

New member
אין לך טעם מוזר בכלל...

ואגב אני יודע לנגן את הקטע ב ORION ואנאסטאסיה (חלק)...

KamikazA

New member
לדעתי

באמת סטיב האריס אחד הגדולים פליי ממש מצויין טים מרייג` אגינסט דה מאשין גדול (למרות שברייג` הוא לא מנגן הכי טוב) והבסיסט מאגלי קיד ג`ו גדול

The DestroyeR

New member
ועוד באותו עניין-באסיסטים

המורה שלי הראה לי קלטת של באסיסטים שחורים של ג`אז ובלוז אלה באסיסטים ענקיים הם לא מנגנים רוק אבל יש להם טכניקה ומהירות חבל על הזמן.... ואגב זה אפשרי לשבור את האגודל מ-סלפינג?

KamikazA

New member
אמממ זה לא כל כך אפשרי

אל ם אתה ממש טמבל ודופק א האגודל בפיקגארד ממש ממש חזק.... :) אגב בדיוק עכשיו חזרתי מחזרה במרתף של חבר שלי ולקחנו לנו שעה בערך לפני סוף החזקה וכל השעה הזאת רק אילתרנו אני על הבס והוא על התופים ויצא לנו משהו בן זונה רק חבל שלא היקלטנו את זה

The DestroyeR

New member
אז זהו

אחד הבאסיסטים שם שבר את האגודל כתוצאה מלאפינג מהיר מדיי...

jason newsted

New member
איך לעזאזל שוברים אגודל מסלפינג?

אני ניסיתי הכי חזק ולא הזיז לי בכלל...

למעלה