באסה

באסה

כתבתי הודעה ארוכה והיא נעלמה

הצלחתי... ../images/Emo32.gif צריך עזרה!

מצאתי את ההודעה שכתבתי אז הנה ההודעה: הי לכולכם. אני חייל בגדוד צנחנים מחזור אוג´ 01 וכבר בסוף המסלול. הבעיה שלי לא ממש קשורה אולי לדברים הרגילים שחיילים מתלוננים עליהם אבל לי זה מפריע. לכל החיילים כמעט בפלוגה וכולל לחברים שלי יש חברה או גם אם אין עכשיו אז היו להם בחודשים האחרונים. אבל רק לי אין... החברה האחרונה שלי זה היה בגיל 16-17 (היום אני בן 19.5) וזה גם לא היה מוצלח ואפשר לומר שזה גם היתה החברה היחידה (אם לא מתייחסים לקטע של ילדים קטנים). אני נראה טוב (לא דוגמן אבל שווה בהחלט) ונראה לי שאין לי ממש מזל. אני לא מהאנשים שמתחילים עם בנות בכל מקום וגם איתי לא ממש מתחילות ושמתחילות אז לא כאלה שמוצאות חן בעיני. ואני די מבואס שאין לי חברה. אני לא מעוניין בילדה בת 16, מינימום במישהי בי"ב ועדיף חיילת בגילי בערך. אז מה אני צריך לעשות? זה די מרגיז אותי בעיקר שכל החברים שלי בפלוגה יש להם חברות והם יוצאים לבלות איתם ולי נמאס לבלות כמו הומו עם כל מיני חברים ולהרגיש בחוץ. אבל מצד שני קשה לי להתחיל עם בנות. אם יש לכם המלצות זה יהיה נחמד (מבנים ומבנות).

sandradee

New member
שיווווו

בנים תקשיבו תפסיקו להיות כאלה סיסי תתחילו להתחיל עם בנות אחרת לא יצא לכם כלום תפסיקו לצפות שבנות יתחילו איתכן כי אם היא איכותית סיכוי שהיא תתחיל איתכם הוא פחות מ1% אלא אם נפל עליה רוח מוזרה........ כן תתפלאו גם בנות רוצות חבר וגם בנות מחפשות ההבדל הוא שהן לא ינקפו אצבע ובן שלא מתחיל עם בחורה לא רק שהוא יוצא סיסי אלא..שהוא נשאר לבד... אז........ לך לדיסקוטק ותרקוד עם בנות בטח יצא לך מזה משהו

anx1910

New member
אני לא אוהב בנות שלא מתחילות

אבל זה אני :) ולדעתי בנות מאוד איכותיות איבדו מזמן את הקטע של "אני בת וצריכה לחכות" אם אתה במקום המתאים כמו מסיבות טובות על רמה בתל אביב או משהו בסיגנון ואתה נראה סביר יש לך סיכוי טוב שאיזה מישהי חמודה תתחיל איתך אז אתה לא צריך להתאמץ יותר מידי רק להיות במקום הנכון שזה קצת קשה כחייל שאין לו המון זמן פנוי ושיש לו זמן כבר אז כל מה שבה לו זה לישון אבל תמיד יש גם אתה אופציה של להתחיל עם בנות אבל זה עניין יותר מידי מעצבן...

myangel

New member
קודם כל אל תתיאש

מה שבטוח מזה לא תרוויח שום דבר. זה נהדר שהגעת למסקנה שאתה מעניין בחברה אבל אתה צריך לקום ולעשות משהו ללכת לבתי קפה , דיסקוטקים ,פאבים אפילו צאט אישי נחמד יכול לעזור. פשוט תעזור אומץ , אז עד עכשיו להתחלת אם בנות ביג דייל תמיד אפשר להתחיל איך שהוא.רק אל תוותר, אני מאמינה שלכל אחד יש משהו שמתאים לו פשוט לא מצאת משהיא הרבה זמן . אל תאבד תקווה, תחזיק מעמד!!!!!!!!!!!!!.

למעלה