באמת???

ninik

New member
באמת???

שום עצלנית ושום נעליים. תסלח לי שאני לא חושבת שהפיתרון הוא ללכת לים ולצלול שבע פעמים עם כל הגוף מתחת לגל ואז להתפלל לרוחות או למי שזה לא יהיה. נהפוך הוא יקירי- אני חושבת שמי שעצלן כאן הוא אתה. גם אם אתה בטוח שלא חיפשתי חצי דקה בפורום- מה שלא נכון. אתה מעדיף לעשות לי הרצאה על כך מאשר לענות לתשובתי. אז אני אגיד את זה שוב. חיפשתי, הודעה הודעה, לא מצאתי משהו שעזר לי. עכשיו, ייתכן מאוד שאתה קורא את ההודעות שלי בנימה טיפה תוקפנית, אני לא מכריחה אותך לעזור לי , או לתת לי את התשובות שאני מחפשת, אבל אני מבקשת ממך שגם אם אתה לא מעוניין לעזור לי : א) אל תתן לי עיצות שלא מובילות לשום מקום כי זה בזבוז זמן. ב) אל תקרא לי עצלנית, כי לא ביקשתי ממך שתעשה עבודה כפולה בזמן שאני יושבת רגל על רגל, את מה שיכלתי לעשות, עשיתי. ולא מצאתי משהו שיכול לעזור לי, אני פשוט חושבת שיש להתחייס לכל מקרה לגופו.

Diableror

New member
אני מבין..

לטבול בים לא יעזור לך,אבל לתת לבעלך חמסות כן? "חיפשתי, הודעה הודעה, לא מצאתי משהו שעזר לי." לא תדעי עד שלא תנסי...אבל אם תנסי בגישה של "זה בטוח לא יעזור" את יכולה לשכוח מפתרון. "אל תתן לי עיצות שלא מובילות לשום מקום כי זה בזבוז זמן" אני מבטיח לך שהזמן שלי לא פחות חשוב משלך.אם הייתי חושב שהעצות לא טובות,לא הייתי טורח לכתוב אותן. "אל תקרא לי עצלנית, כי לא ביקשתי ממך שתעשה עבודה כפולה בזמן שאני יושבת רגל על רגל, את מה שיכלתי לעשות, עשיתי." לקרוא זה טוב ויפה,עכשיו מה עם לבצע? "אני פשוט חושבת שיש להתחייס לכל מקרה לגופו" אני לא חושב.אם יש לך הצעה אחרת,טובה יותר,את מוזמנת לכתוב אותה בפורום. (אגב,שימי לב למה את מגיבה) Diableror

ninik

New member
כניראה שלא כ"כ

אם הייתי במצב שאני יכולה לתת הצעות יותר טובות לא הייתי מבקשת פה עזרה...

ToryMaster

New member
גיברת

תקראי את התקנון, לא יזיק לך. אלו העצות שלנו, לא מוצא חן בעינייך? חבל, זה מה יש לנו להגיד. אני לא אוהבת לחזור הביתה אחרי יום ארוך שהתחיל בשבעה על סבתא שלי שנפטרה אתמול, והמשיך בחגיגת יום הולדת, כדי לראות מישהי לא מוכרת קופצת עלינו כי היא קצת עצבנית. זהו, ותלמדי לשרשר.

ninik

New member
גברת, לא גיברת

לא קופצת על אף אחד ואני בטח לא עצבנית פשוט לא סובלת דברים חסרי תכלית. כמו למשל העצה ללכת לחפש תשובות בדפים קודמים שבכלל לא עוזרים לי. ועוד אח"כ להתווכח איתי על זה שהם כן עוזרים לי! נו באמת.. ואם את לא אוהבת לחזור הביתה אחרי יום ארוך כדי לראות מישהי לא מוכרת קופצת עליכם כי היא קצת עצבנית יש לי שתי עיצות בשבילך: א) אל תחזרי הביתה ב)בתור מנהלת פורום תדאגי לזה שהתשובות פה יתחילו להיות טיפה יותר רלוונטיות. תודה.

ToryMaster

New member
התשובות פה מאוד רלוונטיות, תודה

ביקורת על דרך הניהול שלי, את מוזמנת להעביר במסרים. את מבינה, גיברת, העובדה שאת מחפשת הוקוס פוקוס מרשים ומלא הוד והדר ולא מוצאת אותו - לא עושה את התשובות כאן פחות רלוונטיות. הן רלוונטיות נורא, למה את לא מאמינה לזה כשזה יוצא מהפה של מספר אנשים שמתעסקים בזה מספר שנים? חוצמזה, קראת כבר את התקנון?

Perdition

New member
לגבי הגברת היא צודקת ../images/Emo9.gif

אבל לגבי השאר לא. עכשיו תתפייסו ותשלימו!

ToryMaster

New member
היא לא

אני לא טיפשה, אני יודעת שזה גברת, אם אני כותבת משהו בשגיאת כתיב, תהיו בטוחים שזה בכוונה.

ninik

New member
להיפך

אם יש משהו שאני לא מחפשת זה הוד והדר. תסלחי שאני לא מאמינה לזה שכל אדם עם ביש מזל שנגרם בשל עין רעה צריך רק ללכת לים. זה ניראה לי טיפה מצוץ מן האצבע. זה עדיין לא אומר שאני מחפשת עשן ועמודי אש. לא הכל שחור ולבן את יודעת...... ולא, לא קראתי את התקנון אני חייבת?

Bartal j

New member
תראי חמודה קראתי את ההודעה שלך

ואת התגובות להודה ותכלס דוגרי אני אגיד לך כל מי שענה לך התשובות שלהם מאוד רלוונטיות וממוקדות.. הנחו אותך באופן יפה מאוד ( למרות שאף אחד לא היה חייב לענות לך ולבזבז את זמנו על שאלחתך)הצעיו לך לערוך חיפוש פשוט בדפי הפורום שיניב תוצאות ממוקדות ויחסוך ממך מאמץ מיותר ובמקום זה בחרת להתרגז אז את מוזמנת להתחיל לדבר יפה פה לכמה אנשים שבאמת ניסו לעזור לך ולא להזעיף פנים ולהיות כפוית טובה.. אני אתן לך פה עיצה רוצה קבלי לא רוצה אל תקבלי .. 1. זאתי יותר דרך מסורתית נפוצה אצל עדות המזרח , נהוג לערוך טקס טיהור קצר להסרת עין הרע , לוקחים כדורי עופרת ומניחים אותם בתוך כלי מתכת אותו מרתיחים על אש קטנה , אחר כך מניחים בסיר כפית מלח, מחט סכין ומזלג ומוסיפים לכל אלה מים מן הברז , מושיבים את האדם הפגוע מעין הרע מניחים מגבת על ראשו , מחזיקים את הסיר עם המים ושאר הדברים מעל ראשו ושופכים את העופרת הרותחת לתוך סיר . בתום הטקס לאחר שהעופרת מתקררת קצת ניתן לקרוא (אם את מאומנת כמובן לזה ) את סימני העופרת ולהבין מה גרם לעין הרע , לאחר מכן עוטפים את העופרת בנייר ובלילה זורקים אותה מחוץ לבית ואת המים מושחים על גופו של המטופל ומבקשים ממנו לא להתקלח עד למחרת ואת כל תכולת הסיר זורקים מחוץ לבית . זה בעיקרון שיטה מסורתית שעברה בין דורות .. אם תשאלי אותי אישית לדעתי מספיקה טבילה קצרה באמבט מי מלח וזהו..

Bartal j

New member
כן בגלל זה רצוי להשתמש בזה בזהירות

ולא במקום ביתי סגור.. זה יחסית שיטה מסורתית שעוברת בין דורות... מעין שיטות סבתא כאלה.. ישנם עדות שמוותרים על משיחת הגוף במים ופשוט זורקים את העופרת לאחר שהיא מתקררת (וקראו בה)עם שאר תכולת הסיר

ToryMaster

New member
אחותי

זה לא משנה אם המקום סגור, האדם שואף כמות אדירה של אדים רעילים.

סליחה מראש. עין רעה, עופרת רסצ'ס

רואים שאין לכם נסיון בכך. אם אתם חוששים מהרעלת עופרת אתם יכולים להשתמש בדונג (חלב נר). העופרת אינה מנקה עין רעה, זה נכון כי ניתן לקרא בה על העין רעה ועל האנרגיות השליליות שיש. ההתכוונות והתפילה (הפעולה המאגית כמו בכישוף), היא מנקה את העין רעה. העופרת אינה מפיצה חומר רעיל במפגשה עם המים, אין ריח ואין כלום, היא משמיעה רעש של התנפצות וזהו. הזהרה יחידה שיש, זה לא לשתות את המים, אך ניתן למרוח זאת על הגוף אין כל חשש של הרעלה. בכבוד רב לכולכם. מיקי

ToryMaster

New member
כבוד?

אני לא אוהבת את הרמיזה לזה שאין לנו ניסיון בזה (מה שזה לא יהיה), לתשומת ליבך.

סליחה אם מישהו נפגע. ../images/Emo10.gif מתבייש

אבל אם עשית זאת היית יודעת שאין שום ריח או משהו רעיל בכך. ליתר זהירות אמרתי שלא כדאי לשתות את המים. כי אני מכיר את המוסג הרעלת עופרת. ועוד משהו אזהר להבא. באהבה לך מיקי

למעלה