באמת הגיע הזמן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yotamn9

New member
לא אמרתי שזה ככה

אמרתי שזה הרושם שאנשים יכולים לקבל... עזבו, בדיחה לא מוצחלת...

וינסנטי

New member
אומנם אני לא פה הרבה...

אבל זה נראה כיף
שם : אדיר ריינר עיסוק: בחור בן 15, לומד, מדריך ואוהב מוזיקה
זמר אהוב : וואו, כ"כ הרבה.. מיק ג'אגר, איאן גילאן, דיוויד בואי. זמרת אהובה: קרן קרפנטר מדהימה! להקה חביבה : פינק פלויד, הרולינג סטונס, yes, הביטלס. הכלי שעושה לכם את זה : גיטרה בס, במיוחד בידיים של כריס סקוויר. ציטוט נבחר: "after he took from u evrething he could steel" [בוב דילן, "לייק אה רולינג סטון"] אהבת חייכם נכון לכרגע ( אם אין כזו אפשר לציין גם חיות מחמד ואחים קטנים...): הדר קרמר [עזבו..] אוהבים לאכול : שקולד, ונקנקיות :) האלבום שהייתם הולכים איתו לקבר : "on the night" של דייר סטרייטס, ו"the wall" של פינק פלויד. האלבום שהייתם זורקים לקבר של מישהו שאתם ממש ממש לא מחבבים : משהו של 50 סנט... למי בעולם המוזיקה ( לא חייב להיות רוק) הייתם נותנים צ'אפחה ולמה: אלטון ג'ון- נהיה צרוד מידי, הגיע הזמן לפרוש.. עובדה אחת מוזרה שסותמת לכם מקום נחוץ בראש ולא ברור לכם למה היא שם : למה מיק ג'אגר כ"כ מכוער? סינרגיה - בעד או נגד : מהשיר היחיד שאני מכיר שלהם- נגד

Gravity Eyelids

New member
הנה שלי. בא בדיוק בזמן)

היי נטע! שם : יהונתן עיר: כפר סבא-ירושלים. עיסוק: סטודנט חופשי זמר אהוב : זמרת אהובה: רונה קינן להקה חביבה : עץ הדורבנים. הכלי שעושה לכם את זה : חליל אירי, פסנתר ציטוט נבחר:" אריאל עזוב אותם, זה רק ערוץ 2, כן, זה ערוץ 2, ערוץ 2!!!" מ. קצב אהבת חייכם נכון לכרגע ( אם אין כזו אפשר לציין גם חיות מחמד ואחים קטנים...): מלבד לשמוע מוזיקה, ושני הכלבים שלי, זה הכל. אוהבים לאכול : כמעט הכל. מילקי למשל אני לא מסוגל לאכול, שטרואס הודתה שהג'לטין במילקי עשוי מעצמות בקר מרוסקות, הרס לי את כל ההנאה. האלבום שהייתם הולכים איתו לקבר : אני יכול לקחת את כולם? זה ממש משפט שלמה. תוותרו לי, אני מת. האלבום שהייתם זורקים לקבר של מישהו שאתם ממש ממש לא מחבבים : אריק ברמן, ממש לא אוהב אותו למי בעולם המוזיקה ( לא חייב להיות רוק) הייתם נותנים צ'אפחה ולמה: שם טוב לוי - על לחן מדהים שבזכותו נכתב השיר המדהים של דליה רביקוביץ "שובי לביתך" עובדה אחת מוזרה שסותמת לכם מקום נחוץ בראש ולא ברור לכם למה היא שם : לא עולה לי משהו לראש. סינרגיה - בעד או נגד : אז ככה קוראים להם, בחרתי להתעלם מקיומם,

Caraya

New member
אתה בטוח?

כי אם זה כשר אז זה אומר שלא מערבבים בזה בשר וחלב...

Anuerysm

New member
ובכן, זה לא בדיוק הבשר

אלא רק העצמות וגם הן מסורקות בסופו של דבר

Gravity Eyelids

New member
יש בזה עדין עצמות, לא מסתדר לי

הרסו לי את הכף שלאכול מילקי או כל מעדן חלב אחר.

Vdrums

New member
פוליס!!!, סתאאאם הנה תשובות

שם : תומר עיסוק: עסוק ומבשל בשעות הפנאי. יצירתי האחרונה היתה שטרודל תפוחים זמר אהוב : רוברט פלאנט, סטינג, כריס קורנל זמרת אהובה: אין להקה חביבה : יש הרבה הכלי שעושה לכם את זה : תופים ציטוט נבחר: בי יורסלף נו מטר וואט דיי סיי. אהבת חייכם נכון לכרגע ( אם אין כזו אפשר לציין גם חיות מחמד ואחים קטנים...): מורן אוהבים לאכול : בשר האלבום שהייתם הולכים איתו לקבר : לד זפלין רימטסטרס האלבום שהייתם זורקים לקבר של מישהו שאתם ממש ממש לא מחבבים : דרים ת'יאטר למי בעולם המוזיקה ( לא חייב להיות רוק) הייתם נותנים צ'אפחה ולמה: לסולן של דרים, שיסתום. עובדה אחת מוזרה שסותמת לכם מקום נחוץ בראש ולא ברור לכם למה היא שם : אין סינרגיה - בעד או נגד : מי אלה?

Welsh

New member
משעמם לי...

אבל לא עד כדי כך
פשוט ישבתי עכשיו לראות את הקונצרט לבנגלאדש ושועשעתי ממשהו שראבי שאנקר אמר, אז אני אענה על סעיף הציטוט. הלהקה ההודית ישבה על הבמה, החלה לכוון את הכלים, 15 שניות סיימה ופתאום כל הקהל הריע, ראבי בתגובה - If you appreciate the tuning so much, I hope you enjoy the playing more

Welsh

New member
אני דווקא אהבתי

נכון, היו ביצועים מוצלחים יותר לשיר הספיציפי , אבל הביצועים בקונצרט הזה נהדרים אחד-אחד.

epitaph

New member
תכלס היה כבר צריך להיעשות מזמן

שם : עדי עיסוק: סטודנט, מנהל של הפורום הזה, אספן כפייתי של מטבעות עם פרצופים עליהם זמר אהוב : ג'ף באקלי זמרת אהובה: אנני האסלם (רנסאנס) להקה חביבה : קינג קרימזון הכלי שעושה לכם את זה : באס וסקסופון ציטוט נבחר: "תיקח את כל מה שגרגורי אומר ותחלק ב-3" אהבת חייכם נכון לכרגע ( אם אין כזו אפשר לציין גם חיות מחמד ואחים קטנים...): אמממ...הופעות חיות של קרימזו נחשב? אוהבים לאכול : תפוחי אדמה בצ'ילי, סובלים אבל זה שווה את זה. האלבום שהייתם הולכים איתו לקבר : כנראה האלבום של אבק אחרי שנטע תזרוק אותו לשם. האלבום שהייתם זורקים לקבר של מישהו שאתם ממש ממש לא מחבבים : כנראה שאיזה אוסף של יוקו אונו. אם זה משהו שאני אשכרה מחזיק בבית אז האלבום הראשון של Pavlov's Dog, אם יש תחיית המתים הדיסק הזה יהרוג את הבנאדם שוב. למי בעולם המוזיקה ( לא חייב להיות רוק) הייתם נותנים צ'אפחה ולמה: כנראה שבאמת לאביב גפן שמחזיק מעצמו יותר מדי ובאמת לא מובן לי למה או איך. עובדה אחת מוזרה שסותמת לכם מקום נחוץ בראש ולא ברור לכם למה היא שם : הידעתם שאפשר למדוד את מהירות האור באמצעות מיקרוגל וחתיכת שוקולד? סינרגיה - בעד או נגד :

epitaph

New member
אה, בקשר לסינרגיה...

אין לי מספיק נתונים לענות לך על השאלה.

fire witch

New member
טוב , יש לי כמה השגות בנוגע לתשובות

קודם כל , נתחיל בזה שקוראים כותבים ואומרים גורגורי , אז אני מבקשת לדייק בעובדות . דבר שני - ככה להפיל עליי את הפאבלוב דוג המעצבנים האלה ואחר כך לעשות דאוויינים ? תודה שאתה מת עליהם והקול המצמרר של האיכקוראים לו משם עושה לך את זה ביג טיים . דבר שלישי - שאני אזרוק לך לקבר דבר כזה מזעזע ? אתה עושה לי כאן רצח אופי עצבני ! אני אזרוק לקבר שלך רק דבר אחד - את קופסת הקרימזון המהודרת שהבאתי לך , אם אתה לא שומע את זה אף אחד לא ישמע את זה ! זה עלה לי מלא כסף ואני אחליט מי ישמע ומי לא ! ותפסיק לגנוב עובדות מבלדד , אני אלשין !

oneman2

New member
גם אני יודע על השוקולד!

היו אמורים להראות לנו את הניסוי הזה במכון ויצמן אבל לא היה זמן

yotamn9

New member
אני לא ידעתי שאפשר למדוד ככה

אולי מישהו יסביר לי?

hkatsman

New member
נעים להכיר

שם : כצמן עיסוק: תלמיד
זמר אהוב : מיק ג'אגר, רוברט פלאנט זמרת אהובה:... להקה חביבה : פינק פלויד, אינפקציה הכלי שעושה לכם את זה : הבס שלי ציטוט נבחר: ''תודה לאל, אני אתאיסט'' אהבת חייכם נכון לכרגע ( אם אין כזו אפשר לציין גם חיות מחמד ואחים קטנים...): :X אוהבים לאכול : בשר האלבום שהייתם הולכים איתו לקבר : דה וול וככה מפנקים האלבום שהייתם זורקים לקבר של מישהו שאתם ממש ממש לא מחבבים : שרית חדד למי בעולם המוזיקה ( לא חייב להיות רוק) הייתם נותנים צ'אפחה ולמה: לא עולה לי מישו מיוחד עובדה אחת מוזרה שסותמת לכם מקום נחוץ בראש ולא ברור לכם למה היא שם : אין לי מושג על מה את מדברת סינרגיה - בעד או נגד : נגד!

plunger

New member
שאלון?

שם : רון פישר עיסוק: סטודנט זמר אהוב : קריס קורנל זמרת אהובה: זאת מ CAT POWER להקה חביבה : פליימינג ליפס הכלי שעושה לכם את זה : סטיילופון ציטוט נבחר: "touch my tooter, smoocher" אהבת חייכם נכון לכרגע ( אם אין כזו אפשר לציין גם חיות מחמד ואחים קטנים...): אין אהבה, אין לי חיות מחמד ואין לי אחים קטנים :( אוהבים לאכול : פיצה האלבום שהייתם הולכים איתו לקבר : האלבום שהייתם זורקים לקבר של מישהו שאתם ממש ממש לא מחבבים : תלוי מה הוא מחבב.. אולי יש לו טעם גרוע? למי בעולם המוזיקה ( לא חייב להיות רוק) הייתם נותנים צ'אפחה ולמה: לכל הרוקרים עם השיער הארוך, זה פאסה. עובדה אחת מוזרה שסותמת לכם מקום נחוץ בראש ולא ברור לכם למה היא שם : לגופי קוראים בהולנדית חופי סינרגיה - בעד או נגד : מי?

למעלה