באמת הגיע הזמן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fire witch

New member
באמת הגיע הזמן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לשרשור הכרות ! שם : עיסוק: זמר אהוב : זמרת אהובה: להקה חביבה : הכלי שעושה לכם את זה : ציטוט נבחר: אהבת חייכם נכון לכרגע ( אם אין כזו אפשר לציין גם חיות מחמד ואחים קטנים...): אוהבים לאכול : האלבום שהייתם הולכים איתו לקבר : האלבום שהייתם זורקים לקבר של מישהו שאתם ממש ממש לא מחבבים : למי בעולם המוזיקה ( לא חייב להיות רוק) הייתם נותנים צ'אפחה ולמה: עובדה אחת מוזרה שסותמת לכם מקום נחוץ בראש ולא ברור לכם למה היא שם : סינרגיה - בעד או נגד : מי שיש לו עוד שאלות מוזמן להוסיף

Vdrums

New member
הגיע הזמן!!!!

מחר פוליס מופיעים בטקס הגראמי ואח"כ כנראה יודיעו על TOUR!!!!!!!

yotamn9

New member
וואלה הגיע

שם : יותם עיסוק: לומד זמר אהוב : אני חושב שפרדי מרקורי זמרת אהובה: אין לי מושג, בקושי מכיר להקה חביבה : דרים ת'יאטר
הכלי שעושה לכם את זה : גיטרה/בס ציטוט נבחר: מה שבחתימה אהבת חייכם נכון לכרגע ( אם אין כזו אפשר לציין גם חיות מחמד ואחים קטנים...): כרגע אין
אוהבים לאכול : בשר, ושיהיה הרבה ממנו האלבום שהייתם הולכים איתו לקבר : לא יודע. אבל יש אפשרות לצרוב על דיסק DVD הרבה מאוד אלבומים
האלבום שהייתם זורקים לקבר של מישהו שאתם ממש ממש לא מחבבים : משהו של סרנגה למי בעולם המוזיקה ( לא חייב להיות רוק) הייתם נותנים צ'אפחה ולמה: למייקל ג'קסון. כדי שייצא מהסרט שהוא חי בו. וגם לאורי גלר. אבל הוא לא קשור. עובדה אחת מוזרה שסותמת לכם מקום נחוץ בראש ולא ברור לכם למה היא שם : למה לעזאזל מיירים טישיו עם ריח תות?! סינרגיה - בעד או נגד : בעד ונגד. בעד כי הם מוסיפים גוון שונה למוזיקה הישראלית. נגד כי הם לא להקה כ"כ טובה...

M e n s R e a

New member
יאללה

שם : טל עיסוק: סטודנט + מוסיקאי + עובד זמר אהוב : רוברט פלאנט, ללא ספק זמרת אהובה: פתאום קלטתי שכל מה שאני שומע מכיל סולן ממין זכר, זה ממש בעיה. בואו נאמר שממש אהבתי את הקול של הזמרת של ג'פרסון אירפליין להקה חביבה : מטאליקה הכלי שעושה לכם את זה : גיטרה ציטוט נבחר: Whatever words cannot express is in a music so intense אהבת חייכם נכון לכרגע ( אם אין כזו אפשר לציין גם חיות מחמד ואחים קטנים...): סינגל, כרגע אוהבים לאכול : פיצה האלבום שהייתם הולכים איתו לקבר : לדזפ 3 הוא האהוב עלי האלבום שהייתם זורקים לקבר של מישהו שאתם ממש ממש לא מחבבים : האלבומים של כל מי שמצליחים רק בזכות מראה/כסף למי בעולם המוזיקה ( לא חייב להיות רוק) הייתם נותנים צ'אפחה ולמה: אביב גפן ("אני יותר גדול מדיוויד בואי", "הייתי מחליף את ההמנון, הוא לא עובר גלגל"צ) עובדה אחת מוזרה שסותמת לכם מקום נחוץ בראש ולא ברור לכם למה היא שם : סיימתי עכשיו 5 מבחנים ב-10 ימים, יש המון כאלו סינרגיה - בעד או נגד : נגד, ובגדול. שיפסיקו לשחק אותה כאילו שהם הביאו משהו חדש לגלגל"צ. הם עושים רוק ישראלי קיטשי ופלצני.

fire witch

New member
גם אני רוצהההההההה

שם : נטע עיסוק:סטודנטית עייפה זמר אהוב : ג'ף באקלי זמרת אהובה: ג'ואן ארמטריידינג להקה חביבה :קינג קרימזון ( ריברסייד פוסעים בצעדי ענק לכיוון המקום השני...) הכלי שעושה לכם את זה : חליל צד וסיטאר ציטוט נבחר: נכון לכרגע - המסמר שבולט הוא שיידפק ( כל הזכויות שמורות לאחי הקטן ....) אהבת חייכם נכון לכרגע ( אם אין כזו אפשר לציין גם חיות מחמד ואחים קטנים...): אם קובעים את זה לפי שעות בילוי זמן איכות זה לגמרי המחשב החדש שלי , אם לא אז אין אחת כזו אוהבים לאכול : סטייקים רשעים האלבום שהייתם הולכים איתו לקבר :King Crimson - In the Court of the Crimson King האלבום שהייתם זורקים לקבר של מישהו שאתם ממש ממש לא מחבבים :האלבום של אבק שקניתי לפני מלאאאא זמן , באמת באמת שניסיתי אבל ה"מוזיקה" שם אוכלת לי את האוזניים ואולי בעולם הבא יימצא מישהו שיעריך אותה ואז תהיה סיבה טובה שהוצאתי על הדבר הזה 60 שקלים שהיום היו לי דברים הרבה יותר טובים לעשות איתם . למי בעולם המוזיקה ( לא חייב להיות רוק) הייתם נותנים צ'אפחה ולמה: לג'ואן באאז ויפה שעה אחת קודם , כזה קול מגניב וכל היום היא שרה כל מיני פזמוני עמים בגרמנית וצרפתית וספרדית ולא יפתיע אותי בכלל אם יש לה משהו באמהרית ופינלנדית . עובדה אחת מוזרה שסותמת לכם מקום נחוץ בראש ולא ברור לכם למה היא שם : ביצה היא הנוזל היחיד שמתקשה בחימום . סינרגיה - בעד או נגד : נגד, ואני מודה שאפילו לא טרחתי להאזין להם - ברגע שאחותי קנתה את הדיסק שלהם הוטל עליהם ווטו מבחינתי.

epitaph

New member
את האבק את יכולה להביא לי. ../images/Emo3.gif

תכלס מוכן לשלם עליו 60 ש"ח בכיף.

Anuerysm

New member
אני

שם : עיסוק: גידי מומחה זמר אהוב : מיק ג'אגר זמרת אהובה: ניקו להקה חביבה : פינק פלויד הכלי שעושה לכם את זה : מפוחית (באמת) ציטוט נבחר: אין לי אף פעם אהבת חייכם נכון לכרגע ( אם אין כזו אפשר לציין גם חיות מחמד ואחים קטנים...): אין כזה דבר אהבת חייכם נכון לכרגע
אוהבים לאכול : בא לי פיתה האלבום שהייתם הולכים איתו לקבר : Who`s Next האלבום שהייתם זורקים לקבר של מישהו שאתם ממש ממש לא מחבבים : A Momentary Lapse Of Reason למי בעולם המוזיקה ( לא חייב להיות רוק) הייתם נותנים צ'אפחה ולמה: דייויד גילמור אלא מה עובדה אחת מוזרה שסותמת לכם מקום נחוץ בראש ולא ברור לכם למה היא שם : אני יודע לנגן ת'שיר של אוגי והמקקים סינרגיה - בעד או נגד : נגד

טוב..

אני חדשה
שם : נדיה
עיסוק: לומדת
זמר אהוב :דה! פרדי מרקורי! זמרת אהובה:מעולם הרוק? אין ממש...אני מעריצה יותר זמרים מאשר זמרות... להקה חביבה : דה! Queen הכלי שעושה לכם את זה : תופים! ציטוט נבחר: אהה..אהה..אין
אהבת חייכם נכון לכרגע ( אם אין כזו אפשר לציין גם חיות מחמד ואחים קטנים...): נמנה את כל חברי להקת קווין-רוג'ר טיילור, פרדי מרקורי,בראיין מיי,ג'ון דיקון
אוהבים לאכול : סושי
האלבום שהייתם הולכים איתו לקבר :Innuendo האלבום שהייתם זורקים לקבר של מישהו שאתם ממש ממש לא מחבבים : לקבר של המורה שלי, איזשהו אלבום ממוזיקה עברית
סורי, לא אוהבת
למי בעולם המוזיקה ( לא חייב להיות רוק) הייתם נותנים צ'אפחה ולמה: מה זה צ'אפחה?
עובדה אחת מוזרה שסותמת לכם מקום נחוץ בראש ולא ברור לכם למה היא שם : "אם שמן זית עושים מזית, ושמן חמניות עושים מחמניות, ממה לעזאזל עושים שמן תינוקות?!?!" סינרגיה - בעד או נגד : נגד נ.ב. סורי על כמות הסמיילים...

fire witch

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

צ'אפחה = כאפה ידידותית שמעיפים למי שצריך לצאת מסרט שהוא חי בו

Inbarush91

New member
...

שם :ענבר עיסוק: תלמידה זמר אהוב :אביב גפן, קורט קוביין זמרת אהובה:אין ממש... להקה חביבה : פינק פלויד, נירוונה הכלי שעושה לכם את זה : גיטרה חשמלית ציטוט נבחר:מה שחתימה שלי אהבת חייכם נכון לכרגע ( אם אין כזו אפשר לציין גם חיות מחמד ואחים קטנים...): אין אוהבים לאכול : הכל האלבום שהייתם הולכים איתו לקבר :The Wall האלבום שהייתם זורקים לקבר של מישהו שאתם ממש ממש לא מחבבים :האלבום של איה כורם למי בעולם המוזיקה ( לא חייב להיות רוק) הייתם נותנים צ'אפחה ולמה: אין לי מושג עובדה אחת מוזרה שסותמת לכם מקום נחוץ בראש ולא ברור לכם למה היא שם : התעלפתי 3 פעמים היום סינרגיה - בעד או נגד : בעד..למה לא?

פיתוח

שם : דוד עיסוק: תלמיד זמר אהוב : דיוויד בואי(ולא בגלל השם)אנת'וני קידיס זמרת אהובה: וואלה לא מכיר זמרות להקה חביבה : רד הוט צ'ילי פפרז, העקרבים הכלי שעושה לכם את זה : גיטרה ציטוט נבחר: "באהבת אמת רגשש לעולם לא מת" אהבת חייכם נכון לכרגע ( אם אין כזו אפשר לציין גם חיות מחמד ואחים קטנים...): החתולה שלי ג'ורג' אוהבים לאכול : מרק קווקזי, פיצה האלבום שהייתם הולכים איתו לקבר : Dream theater - scenes from a memory האלבום שהייתם זורקים לקבר של מישהו שאתם ממש ממש לא מחבבים : כל אלבום אימו או רוק ישראלי למי בעולם המוזיקה ( לא חייב להיות רוק) הייתם נותנים צ'אפחה ולמה: שן פול, יש לו שירים של טמבלים עובדה אחת מוזרה שסותמת לכם מקום נחוץ בראש ולא ברור לכם למה היא שם : אין לי מושג על מה את מדברת סינרגיה - בעד או נגד : נגד, השירים שלהם ממש לא מעניינים, מטופשים לא אהבתי

oneman2

New member
בואו נראה...

שם : עיסוק: תלמיד זמר אהוב : בוב דילן, מאיר אריאל זמרת אהובה: אין. להקה חביבה : פינק פלויד, לד זפלין (חולקים את המקום הראשון) הכלי שעושה לכם את זה : גיטרה, או סינתיסייזר ציטוט נבחר: "everything under the sun is in tune, but the sun is eclipsed by the moon" (רוג'ר ווטרס) אהבת חייכם נכון לכרגע ( אם אין כזו אפשר לציין גם חיות מחמד ואחים קטנים...): לא אוהב אנשים. אוהבים לאכול : סטייק אנטריקוט מדיום-וול האלבום שהייתם הולכים איתו לקבר : Dark Side of the Moon האלבום שהייתם זורקים לקבר של מישהו שאתם ממש ממש לא מחבבים : קרן פלס- האוסף (אם יש דבר כזה) למי בעולם המוזיקה ( לא חייב להיות רוק) הייתם נותנים צ'אפחה ולמה: לילדים האלה שמפרסמים פה את הלהקה שלהם, או מה שזה לא אמור להיות. עובדה אחת מוזרה שסותמת לכם מקום נחוץ בראש ולא ברור לכם למה היא שם : E=mc2 סינרגיה - בעד או נגד : נגד. שונא רוק דביק.

יאלה נתפרע

שם: דוד עיסוק: תלמיד זמר אהוב: מיק ג'אגר (רולינג סטונס) זמרת אהובה: אתם תגידו שאני דפוק אבל לזמרת של אבנסנס יש את הקול הכי יפה שאני מכיר. הכלי שעושה לכם את זה: גיטרה/בס ציטוט נבחר: "כיף לי בלעדיך, מרגיש כ"כ נפלא לכי תטבלי את ראשך בתוך אסלה" אהבת חייכם נכון לכרגע ( אם אין כזו אפשר לציין גם חיות מחמד ואחים קטנים...): אה אין אבל בעזרת ה' תהיה. האלבום שהייתם הולכים איתו לקבר: יס - ראונדאבאוט האלבום שהייתם זורקים לקבר של מישהו שאתם ממש ממש לא מחבבים: דודו זר - מחרוזת שירי פרפר נחמד למי בעולם המוזיקה ( לא חייב להיות רוק) הייתם נותנים צ'אפחה ולמה: לריצ'י בלאקמור על שהוא כזה חרא של בנאדם שדפק את דיפ פרפל, הלהקה הכי טובה בעולם. עובדה אחת מוזרה שסותמת לכם מקום נחוץ בראש ולא ברור לכם למה היא שם: העובדה שעד שאתה כבר הולך לשירותים ומתיישב על האסלה אתה מרגיש שבעצם אין לך מה לעשות שם ואתה סתם מעביר את הזמן עם איזה עיתון כי אין לך כח לקום ולהרים את המכנסיים חזרה. סינרגיה? נחמדים.

yotamn9

New member
חחחח לא יודע אם שמתם לב

אבל תראו מה אנשים ענו על "אהבת חייך". מי שיכנס לכאן יכול לחשוב שאנחנו חבורה של אנשים מסכנים חסרי חיים, שלא יוצאים מהבית ולא פוגשים אף אחד.

fire witch

New member
למה , מה הקשר ?

חוסר באהבת חיים מעיד על חוסר בחיים ? גם לאנשים שאין להם בן/ת זוג או חבר/ה יש אחלה חיים ומלא מלא מלא חברים ויוצאים ופוגשים , רק שלא פגשו מישהו ספציפי שבא להם להיות איתו או שכן מצאו - רק שלו לא בא להיות איתם או שלא יודעת מה..........

למעלה