באמת הגיע הזמן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anuerysm

New member
שמתי לב שיש כאן הרבה אוהדי סטונס

בואו לקומונה http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=21312&smsMsg=

Caraya

New member
אני

שם: גד עיסוק: תלמיד י"ב זמר אהוב: הממ... קורט קוביין ואיאן גילאן. זמרת אהובה: אין להקה: נירוואנה, דיפ פרפל, רובים ושושנים, סקורפיונס, ריינבואו, פינק פלויד, סאונדגרדן, לד זפלין.... הכלי: גיטרה זה קודם כל. יום אחד אני חייב ללמוד גם דידג' ציטוט נבחר: עוד בפולניה הוא היה סקפטי אוהבים לאכול: הממ... סיני מוקפץ בבאגט. למי בעולם המוזיקה הייתי נותן צ'אפחה? לרוג'ר ווטרס. אחת חזקה. על הראש. שיבין כבר שהוא צריך להתאחד עם פינק פלויד! עובדה מוזרה: בטקסס קיים עונש מוות על פיזור מלח על מסילת רכבת.

Caraya

New member
אה

סינרגיה, בעד או נגד- אני אישית לא אוהב כ"כ, יותר מדי מזכיר לי להקות כמו לינקין פארק, אבל זה הרבה יותר טוב מדברים אחרים שרצים בגלגל"צ בד"כ.

slallum

New member
הי ../images/Emo13.gif

שם : עופר עיסוק: חייל זמר אהוב : הממ רוני ג'יימס דיו. וראסל אלן (זה הזמר של סימפוני איכס, לא?) זמרת אהובה: לוידע. להקה חביבה : Dream Theater ועוד הרבה. הכלי שעושה לכם את זה : גיטרה. ותופים - אבל רק בידיים הנכונות
ציטוט נבחר: "יחי המספר 69". (מפקד הקורס שלי שמח שהגענו ל-69 חניכים בקורס.) אהבת חייכם נכון לכרגע ( אם אין כזו אפשר לציין גם חיות מחמד ואחים קטנים...): שירני
אוהבים לאכול : המון
האלבום שהייתם הולכים איתו לקבר : וואלה לא יודע.. האלבום שהייתם זורקים לקבר של מישהו שאתם ממש ממש לא מחבבים : S&M. מה הקטע?! למי בעולם המוזיקה ( לא חייב להיות רוק) הייתם נותנים צ'אפחה ולמה: כמעט כל להקת אימו. עובדה אחת מוזרה שסותמת לכם מקום נחוץ בראש ולא ברור לכם למה היא שם : 69 הוא המספר היחיד בין 1 ל-100 שהחזקה השנייה והשלישית שלו מכילות את המספרים 0 עד 9 בדיוק פעם אחת. (גם זה ציטוט, שבא בדיוק אחרי הציטוט הראשון) סינרגיה - בעד או נגד : לוידע.

MaYaN171

New member
היי כולם:)

היי לכולם:) אני חדשה פה, אז טוב להתחיל מפה=] שם:מעיין זמר אהוב: סטינג, אלטון ג'ון זמרת אהובה: אין.. להקה חביבה:(יש המון..) snow patrol, blur, REM ,Red Hot Chilly Pepers, !O-A-S-I-S! הכלי שעושה לכם את זה: תופים,גיטרה ציטוט נבחר: We dream our dreams alone with no resistance Fading like the stars we wish to be אוהבים לאכול: אממ גלידה קרמל אהבת חייכם נכון לכרגע ( אם אין כזו אפשר לציין גם חיות מחמד ואחים קטנים...): אממ לא כרגע.. האלבום שהייתם הולכים איתו לקבר : של האלבומים של אואזיס, פשוט בלתי אפשרי לבחור רק אחד.. האלבום שהייתם זורקים לקבר של מישהו שאתם ממש ממש לא מחבבים: כל אלבום כלשהו במזרחית סינרגיה - בעד או נגד: נגד

Hosh17

New member
יאללה!! חדשה

שם : חופית עיסוק: תלמידה זמר אהוב : אביב גפן, שלום חנוך, פרדי מרקורי, ג'ים מוריסון, ג'ון לנון ועוד ועוד.. זמרת אהובה: אין ממש להקה חביבה : קווין, מטאליקה, הדלתות, לד זפלין ,גאנס אנ רוזס.... הכלי שעושה לכם את זה : גיטרה
ציטוט נבחר: I STILL LOVE YOU BABY אהבת חייכם נכון לכרגע ( אם אין כזו אפשר לציין גם חיות מחמד ואחים קטנים...): אתם לא מכירים אז למה? אוהבים לאכול : הכל ... בעיקר סטייקים חח האלבום שהייתם הולכים איתו לקבר : אני צריכה לחשוב על זה. האלבום שהייתם זורקים לקבר של מישהו שאתם ממש ממש לא מחבבים : איזה אלבום מיזרחי למי בעולם המוזיקה ( לא חייב להיות רוק) הייתם נותנים צ'אפחה ולמה: סינרגיה בעיקר עובדה אחת מוזרה שסותמת לכם מקום נחוץ בראש ולא ברור לכם למה היא שם : בסוף כולם מתים סינרגיה - בעד או נגד : נגד

SaintJohn

New member
למה לא?

שם : נועם עיסוק: סטודנט חסר-חיים זמר אהוב : סטיבן טיילר, רוברט פלאנט, כריס רובינסון זמרת אהובה: ג'ניס ג'ופלין להקה חביבה : אירוסמית', לד זפלין, הדורז, רד הוט, The Black Crowes. הכלי שעושה לכם את זה : תופים
ציטוט נבחר: "כן, יא כלב!" זיו כספי ברגע של התלהבות. אהבת חייכם נכון לכרגע ( אם אין כזו אפשר לציין גם חיות מחמד ואחים קטנים...): הדס
אוהבים לאכול : אוכל טעים של ההורים האלבום שהייתם הולכים איתו לקבר : How The West Was Won של לד זפלין האלבום שהייתם זורקים לקבר של מישהו שאתם ממש ממש לא מחבבים : למי בעולם המוזיקה ( לא חייב להיות רוק) הייתם נותנים צ'אפחה ולמה: רוני סופרסטאר עובדה אחת מוזרה שסותמת לכם מקום נחוץ בראש ולא ברור לכם למה היא שם : הידעתם? הבעות פנים עוברות בתורשה. סינרגיה - בעד או נגד : לא מת עליהם, אבל אם בא להם לנגן אז שיהיה להם בכיף. בעד.

הוד11

New member
הוד

שם : הוד עיסוק: תלמיד זמר אהוב : ברי סחרוף זמרת אהובה: חביבה מסיקה להקה חביבה : פרל ג'אם הכלי שעושה לכם את זה : גיטרה ציטוט נבחר: הכל בראש אהבת חייכם נכון לכרגע ( אם אין כזו אפשר לציין גם חיות מחמד ואחים קטנים...): לא יודע אוהבים לאכול : כן האלבום שהייתם הולכים איתו לקבר : לא יודע האלבום שהייתם זורקים לקבר של מישהו שאתם ממש ממש לא מחבבים : לא יודע למי בעולם המוזיקה ( לא חייב להיות רוק) הייתם נותנים צ'אפחה ולמה: לכל הלהקות בשקל שאמריקה מייצרת בשנים האחרונות עובדה אחת מוזרה שסותמת לכם מקום נחוץ בראש ולא ברור לכם למה היא שם : וואי כמה יש לי כאלה, אני זוכר כל כך הרבה דברים מפגרים, לדוגמא בעונת 1970 סיים ז'אן קלוד שיטרית מהפועל לוד כמלך השערים של ליגה א' סינרגיה - בעד או נגד : נגד, כאילו הם לא ממש חשובים כדי שיעשו עליהם שאלה בסקר

oneman2

New member
חביבה מסיקה?../images/Emo12.gif

היא לא הזאת מהבגרות בהיסטוריה?

הבטחתי-קיימתי ../images/Emo3.gif

שם : רונקע. עיסוק: תלמידה משועממת במרכז ת"א? זמר אהוב : דני ג'ונס. זמרת אהובה: יש הרבה. להקה חביבה : לימפ ביזקיט,רד הוט צ'ילי פפרז,פינק פלויד..... הכלי שעושה לכם את זה : גיטרה
ציטוט נבחר: הו.. יש הרבה D: אהבת חייכם נכון לכרגע ( אם אין כזו אפשר לציין גם חיות מחמד ואחים קטנים...): כלב,דולפין וסוס
אוהבים לאכול : כל מה שלא בשרי האלבום שהייתם הולכים איתו לקבר : הו..לאדעת. אין משו שבאמת אני דלוקה עליו. האלבום שהייתם זורקים לקבר של מישהו שאתם ממש ממש לא מחבבים : כל הלהקות רוק הישראליות הזולות ההאלו,שמנסות לחקות את הלועזיות S: Get A Life! למי בעולם המוזיקה ( לא חייב להיות רוק) הייתם נותנים צ'אפחה ולמה: פאריס הילטון S:
עובדה אחת מוזרה שסותמת לכם מקום נחוץ בראש ולא ברור לכם למה היא שם : לאדעת,לא מתעמקת בעובדות. סינרגיה - בעד או נגד : S: נגד.

המטופל

New member
באיחור

באיחור אבל אני הולך לעשות את זה שם : אלמוג עיסוק: תלמיד בינוני זמר אהוב : רוברט פלאנט, צ'אק ברי זמרת אהובה: Aretha Franklin להקה חביבה : להקה או להקות? להקה: Led Zeppelin להקות: לד זפלין, המי(בתרגום), ג'ימי הנדריקס(כל הלהקות שהיו לו), פינק פלויד, סגול עמוק(עוד תרגום נוראי לעברית), R.H.C.P, ACDC, The clash, KISS נירוונה, רובים ושושנים(התרגום הזה נשמע יותר טוב) הכלי שעושה לכם את זה : גיטרה ותופים(רק לא בידיים של לינקין פארק) ציטוט נבחר: "But It ain't about how hard you hit, it's about how hard you can get hit and keep moving forward" - רוקי בלבואה או סילבסטר סטאלון אם תרצו אהבת חייכם נכון לכרגע ( אם אין כזו אפשר לציין גם חיות מחמד ואחים קטנים...): המשפחה הקרובה אוהבים לאכול : אורז ובשר, הרבה אורז האלבום שהייתם הולכים איתו לקבר : The very best of kiss האלבום שהייתם זורקים לקבר של מישהו שאתם ממש ממש לא מחבבים : כל אלבום של יוצאי כוכב נולד למי בעולם המוזיקה ( לא חייב להיות רוק) הייתם נותנים צ'אפחה ולמה: נינט טייב ולכל בוגרי כוכב נולד, תצאו מהסרט שאתם חיים בו, אתם לא שחקנים, אתם מוזיקאים אם חרא של טעם במוזיקה, תפסיקו לעשות דברים שאתם לא בגלל שכוכב נולד עשה לכם שם! גדול!! עובדה אחת מוזרה שסותמת לכם מקום נחוץ בראש ולא ברור לכם למה היא שם : לא בדיוק עובדה אבל בכל זאת, גיאומטריה, למה לעזעזאל אני צריך את זה?!?!?!?! סינרגיה - בעד או נגד : נגד, שיצאו אם השירים הקליטים שלהם למשהו פחות ממוסחר

למעלה