באמת הגיע הזמן

אני חוזר על דברי מודי זנדברג

ל"מקור ראשון". הפכו את המחנה הציוני-ימני יותר בשינוי , למצורעים. הדילים של לוונטל מצד אחד , והדילים של פורז חיסלו את המחנה מראש.

עוד סיבה לא להצביע שינוי

לפיד בנה מפלגה מרכזית, שיש בה אנשי ימין וגם שמאל. זנדברג פרלמנטר ותיק ומנוסה. אני זוכר אותו עוד מימי צומת העליזים כיצד היה ראשון מגישי חוק לגיוס בני ישיבות גם כשרוב מפלגתו לא תמכה בו. מה קיבלנו כעת? רשימה בינונית עד ירודה שלא היתי תומך בה לועד הבית.

לפיד הודה גם באירוח איתו פה

ששינוי הפכה למפלגת שמאל. בפרסום במקור ראשון, אחד מחברי הכנסת משינוי, שלא לציטוט אמר לפני כחצי שנה שהוא חש ששינוי הפכה למרצ ב' ולהליכה כשוטים אחר כל גחמה של שרון. גחמות שאפילו אנשי שמאל הודו מתחת לשפם מסוכנות מאוד לעתיד.(עוזי דיין, מצנע וכו') ובמיוחד עקירת צפון הרצועה -משמשעותה תקדים של חזרה עד לקווי 67'.

אנדרי ז

New member
אחרי שהכיר לנו את סבתו

לא נראה לי שיש לו עוד הרבה מה להוסיף בנדון.

בינונית!? דליה זומר בינונית?!

יגאל בינוני?! בועז בינוני?! הראלה בינונית?! מה פתאום!!!

אראלה גולן

מצטערת על מה שעשתה. היא לא שלמה עם מה שעשתה לאברהם פורז. היא מצטערת על החבירה ללוינטל ואנשי פריצקי. אראלה מצטערת על כך שנתנה יד לחיסולה של שינוי. אני מקווה שלא תהיה עוד עם החבר'ה האלה.

אנדרי ז

New member
נתינת יד לחיסולה של שינוי

פירושה חבירה לאלה שהחליטו לפרוש ולחסל את שינוי.

vantan

New member
בשביל מה ליברמן צריך אותם? הם נטל

לכל מפלגה, לא נכס.

צורי80

New member
גם מבחינה אלקטורלית וגם תקציבית

אם יצטרפו הם עשויים למשוך למפלגה ישראלים ותיקים שמזוהים עם קו ימני חילוני. וגם מבחינת חוק מימון המפלגות, לכל חבר כנסת יש תקציב למימון תעמולת בחירות. אם ח"כ פורש לבד ממפלגתו, הוא מאבד את התקציב. אבל אם שליש מהסיעה עוזבת, אז הם לוקחים את התקציב איתם. נכון לעכשיו, שמונה ח"כ של שינוי פרשו, אז שינוי נותרו עם שישה, ואז שני ח"כים (לדוגמה זנברג ודורון) יכולים למשוך איתם את התקציב לאן שירצו. במקרה שהם יעברו לישראל ביתנו התקציב שלהם יעבור לישראל ביתנו.

vantan

New member
שני הליצנים האלה ביחד לא שווים

עשירית מנדט. הם לא מביאים איתם שום 'ישראלים ותיקים' ושום בטיח. בשביל ליברמן הם עוד שני חמדנים תאבי כיסאות שאין לו לתת להם כי המקומות ברשימה הקצרה שלו תפוסים עד להתפקע. הוא צריך לדאוג קודם כל לאנשיו ולא לטרמפיסטים שמחר יברחו לו בתור שליש מהסיעה עם החלק המתאים מהקופה.

לכל הקשקששנים שהתעוררו....

נכון, שינוי התקלקלה בדרך אבל כל אלה שנתנו יד להתאבדותה בשידור חי -בושהההההההה. כנראה שרון לוונטל כזה באמת מגיע לשינוי, האיש היה הדילר הראשי, וכל האחרים יכולים רק ללמוד אצלו-והנה-אחלה דיל, את המפלגה הפיל! באשר לשנדבר ודורון-מותר להיות ימני-גם במפלגת מרכז- ומתוך ידיעה שינוי הפסידה אנשיםצ איכותיים, ועכשיו נראה אותה מתרוממת. עם מי שנשאר בה- איזה כייף שהתרסקה. זנדברג ודורון-הרוויחו, יצאו מהגועל אמנם על אף רצונם-- אבל -שינוי הפסידה, ממש מפלגה שפתוחה לכולם עכשיו,-! איזו נבחרת- ללונטל, ראצבי-- מיד בוחר בהם! הצחקתם אותי.

זאת גם הנקודה שלי

זאת נאיביות וחובבנות לחשוב שהשם שינוי מספיק בשביל לקיים מפלגה. בעידן של היום, המצביע הפוטנציאלי מסתכל מי הדמויות במקומות הראשונים ברשימה. מה הרקוקד שלהם ומה הם עשו. כשאתה מסתכל היום על רשימת שינוי אתה רואה חובבנים, טירונים פוליטיים, אנשים המדברים בשני קולות בתקשורת. מזכירים לי ילדים שקיבלו צעצוע חדש ולא יודעים מה לעשות איתו ורק מתחננים שההורים יחזרו.

טדי31

New member
פשוט בושה!

סיכסוך פנים מפלגתי כזה בין המועמדים ספק אם היה כזה במפלגות אחרות.

ליבליך

New member
נכון

בכל המפלגות האחרות אלו שהפסידו לא קמו ועשו ברוגזים, אלא התייצבו מאחורי המנצחים כדי להיערך לבחירות בכוחות משותפים. אלו שלא נהגו כך הפעם אכן צריכים להתבייש.

למעלה