באמת הגיע הזמן

צורי80

New member
באמת הגיע הזמן

שזנברג ודורון יחזרו למקומם הטבעי - אל מפלגות הימין. שילובם במפלגת ישראל ביתנו, מפלגת ימין חילונית, היא הצעד הכי מתבקש.

goanin

New member
ואללה

אם ליברמן יכריז כי הוא גם ילחם נגד הכפיה הדתית, יש אלטרנטיבה.

צורי80

New member
תכנס לאתר של המפלגה שלו

אומנם זה לא הדגל הראשון במעלה שהוא מנפנף בו, אבל זה קיים. נכון שהוא מדבר על חוקה בהסכמה ולא בהנחתה, אך הדרך החדה ללא כל פשרות שטומי הוביל, לא הביאה לשינויים מהותיים. חלק לא מבוטל ממצביעי שינוי כן רואים את עצמם בצד הימני של המפה, ולמען האמת שינוי די איכזבה אותם בקטע הזה. זה לא שהייתה ציפייה שטומי יצביע נגד ההתנתקות, אבל המינימום שבמינימום היה לאפשר לזנברג ודורון להצביע על פי צו מצפונם. וקשה לי מאוד להאמין שהם היו שלמים עם ההצבעות שלהם בעד עקירת הישובים, של הגוש עצמו (אני לא מדבר על המובלעות) שהיוו גוש התישבות לכל דבר ועניין.

הסיפור של חמי דורון וזנדברג

המקרה של זנדברג ודורון שונה ואפילו פתטי יותר מאשר שאר הח"כים הפורשים. הם החליטו להמשיך לנסות להבחר ורק לאחר שמודי הפסיד לרצאבי הם החליטו לפרוש. הגדיל לעשות חמי דורון שאמר שהוא לא מוכן להיות במפלגה שפועלת בשיטות של דילים למרות שהדבר היחידי שהוא ומודי עשו בשבועות האחרונים זה לנסות להכניס את עצמם לכל אפשרות דיל שקיימת או שלא קיימת. הוא הוסיף ואמר שחוץ מבמחנה אחד(לוונטל) לא היו כלל דיבורים על דילים ומשפט אחד לאחר מכן סתר את עצמו ואמר שפורז ניסה לסגור איתו דיל אבל הוא לא הסכים(כמובן שהוא לא הסכים כי פורז הציע לו מיקום נמוך מידי לדעתו). מדובר בחבורה של אנשים בעלי נטיה מרשימה לראות דברים בצורה מעוותת ושקרית. אנשים שאין דבר בינם לבין דמוקרטיה. טוב שהלכו. מדהים היה לראות חברי כנסת מכובדים ממפלגה שהחליטה להציג פוליטיקה אחרת מתנהגים כמו הגרועים ביותר בעסקני הליכוד. בושה וחרפה. במידה מסוימת זה טוב ששינוי על סף פירוק. יש דברים כל כך מקולקלים שלא ניתן לתקן אלא צריך לפרק הכל ולבנות הכל מהתחלה. גם אם לא נעבור את אחוז החסימה זו הזדמנות מצויינת לשקם את המפלגה, לבנות אותה מחדש ולחזור בכל הכח בבחירות הבאות. עבודה רבה לפנינו.

vantan

New member
לפיד צדק:בשינוי כולם משקרים את כולם

זאת אחת האימרות היחידות שלו שהיתה בה אמת.

אנדרי ז

New member
בהחלט

זאת ההזדמנות שלנו לבנות את שינוי האמיתית, זאת שתמיד רצינו. אין הבדל גדול בין 4-5 מנדטים ובין המתנה קדנציה אחת לגמרי בחוץ. מה שחשוב זה לחזור בגדול ולחתור לתפיסת השלטון. זה מה שלפיד ופורז מעולם לא הבינוי, והעיקר - לא האמינו.

SilentMike

New member
מהפה שלך לאוזנים של...

אבוי. אני לא יכול להשלים את המשפט!

דורון גם היה חילוני בסיגנון כת

באורח פלא בלתי מוסבר, דברעו על הריטלין הזכירו מאוד את חמר התעמולה של הכת. באורח בלתי מוסבר גם שמו מופיע באתר שלהם כחבר כנסת שמומלץ לפנות אליו.

vantan

New member
אי-אפשר לבנות מחדש דבר שמת

מישהו יכול לבנות מחדש את מפלגת המרכז? את ד"ש? צריך לארגן לשינוי טקס קבורה ולהציל את העיקר: את המיליונים בקופה שפורז וחבורתו לא ישדדו אותם. את אלה צריך לחלק לנזקקים.

צורי80

New member
לדוגמה

על ידי שינוי של העידן שזה עתה תם אני מניח שהניסוח היה יותר ליברלי, אבל זה בהחלט הכיוון הכללי

התכוונתי ללינק שבהם הם לכאורה../images/Emo41.gif

תומכים ב"ישראל ביתנו". אני מבין שאין דברים בגו. יש בעיה גדולה מאוד עם כל האג'נדה של "ישראל ביתנו" וכך גם בוודאי ובודאי של קדימה -המפלגות המדיניות.

צורי80

New member
זו הייתה תקווה שלי

זה בנתיים עוד לא קרה, ואני מקוה שזה יקרה מהר.

אשליית ההפרדות.../images/Emo127.gif

להלן מאמרה של קרולין גליק עורכת המשנה של הג'רזולם פוסט ופובלציסטית מובילה ב"מקור ראשון" ובעיתונות האמריקנית המובילה. גליק היא יוצאת מערכת הבטחון (מוסד) וזכתה לאחרונה בפרס העיתונאית המובילה בישראל.

למיטב ידיעתי

חברי הכנסת זנדברג ודורון אינם נמצאים בברית עם לוינטל או לחלופין עם הפורשים בראשות פורז/לפיד. ואני בטוח שגם הם כמו חברי שינוי אחרים שוקלים את צעדיהם לאור המצב החדש.

למעלה