באמא שלכם, תעשו לי טובה

TheOneFromWork

New member
פנומן 72

למה חולמת על אווזים צריכה להיות בפורום גברים? עצם שם הפורום מציין שצריך איבר מין זכרי כדי להשתתף בו... בברכת תעופי ועל תחזרי. להראות לי את הדרך? יש משפט מדליק שנאמר בסרט : "הכי טוב שיש". :"כדי לחשוב כמו אישה אני חושב כמו גבר רק מוריד היגיון ואחריות"

אז זה הקטע של פורום גברים?

פורום שהוא רק לגברים?! לא יודעת אם אתה מכיר ובקיא מעט בהיסטוריה של הפורום הזה, ובסיבות להקמתו- נראה לי שכל אחד מהחלוצים כאן יוכל לענות על זה, אבל בשורה התחתונה, הסיבות להקמתו הן חופש הדיון, הדיבור, והדיעות. אז אני כאן עכשיו. יש לי דיעה ואני חופשיה להביעה דווקא בפורום הזה, גם אם היא לא מוצאת חן בעיניך, ואיכשהו אני מאמינה שגם אם חלוצי הפורום לא יאהבו אותה- הם עדיין יתנו לה להסתובב כאן. ואם לא, אז נלמד דבר או שניים על דיגנטי.... חולמת. חייבת להודות ששכנעת אותי להשאר. אתה לא מי יודע מה טוב במה שאתה עושה.

TheOneFromWork

New member
אז למה קוראים לפורום : פורום גברים"

ולא פורום סובלנות/חפרנות/לסביות?

TheOneFromWork

New member
אגב, בקשר להשארות שלך פה.

אני לא מנהל פה אז אני לא יכול למנוע ממך להיות פה. אם נשווה את זה לאח הגדול אז את אביב... מזיקה לסביבה ותקועה ללא יכול ניפוי

מעניין...

שהמערכת הכל כך טהורה שלך בוחרת כן להכניס לתוכה זבל כמו "האח הגדול", ואיך בדיוק מורכב המסנן שלך, אם זה חודר, ודברים אחרים לא. הכל רק להשאיר את הכל בלי תנועה, כי כל תנועה שוברת, נכון? לא נורא. בקשר לתיאור שנתת- טוב, אני לא באמת יודעת מה קורה באח הגדול, כי אני לא ראיתי אפילו שבריר שניה קטן מזה, אבל התיאור הזה דווקא יותר מזכיר אותך מאותי, ועושה רושם שאתה לא ממש רצוי כאן למרות שאתה גבר, ואני תוהה מהזה אומר על מידת הדחיה שאתה סובל ביום יום... בעיקר צר לי עליך. מקווה שיום אחד גורלך ישפר עליך. יום טוב, ואני אשמח לחדול מההתעסקות הזו- שנינו כאן, ומאחר שהנהלת הפורום הזה עד כמה שאני מבינה חרתה על דיגלה סובלנות רבה יותר גם לזבלים, ובעיקר לזבלים ממן זכר- אנחנו לא גם נעוף מכאן שלא ביוזמתנו... בינתיים כל ניסיון שלך להעיפני רק גרם לי לרצות להשאר יותר, אז תסיק מזה מה צריכה להיות האסטרטגיה שלך בבואך לגרום לי לעזוב את הפורום. זו, כנראה, לא הנכונה. בהצלחה.

Matsman

New member
מספיק, בחיאת

תגידי, אני זוכר שדווקא 'לא בדיוק' חיבבת את הדעות השובניסטיות שלנו החלוצים... אז מה, התגעגעת אלינו הא ?

בייבי, לא דיברתי עליך, כשכתבתי "חלוצים".

עם פנו ועם X תמיד הייתי ביחסים די חיוביים, גם איתך היו לי כמה מילים יפות להחליף- עד שחשפת את פרצופך האמיתי והתחלת לנשוך
כעקרון, אני סבבה עם כולם עד שהם מכאיבים לי. הוזמנתי, אז באתי. דווקא משעמם רצח בסינגלס בלעדיכם. משעמם עד שהמנהלת שוקלת לפרוש...

xcalibur

New member
אולי חלאס?

רצוי מאוד שגם תכנס לפה נציגה מהמין הנשי מדי פעם. יש כבר פורום גייז אחד, לא צריך עוד אחד :p

זיקן

New member
מנהל
אדרבא ../images/Emo140.gif

את לא צריכה להיצתדק כדי להישאר דעתך וחופש הביטוי מיתקבלים בברכה פה צריכים גם דעות של הצד הנגדי ואני רק מקווה שלא אקבל קיטונות של לעג מהחברה ועוד ידביקו לי אייזה כינוי "מוצלח"

Duality One

New member
אלוהים לזה מהעבודה! יש מישהו בבית?

מהסרט המעולה הזה אתה לוקח את המשפט הזה בתור מייצג? ועוד חושב שזאת תגובה הגיונית? יחסית לגבר אתה ממש אמוציונאלי. לקחת את עניין האיום על פיסת הגרבוץ האינטרנטית שלך קצת קשה, אתה לא חושב? מזל שלא השתנת על השרתים של תפוז... ת'אמת אני קצת מרחם עליך. אתה לוקח את עניין הגב-גבר קצת יותר מידי ברצינות. מצטייר כמו קריקטורה גרועה.

Love Today

New member
ואוו האתר שלך מדהים!../images/Emo99.gif

איזו השקעה, נכנס למועדפים!!D:

למעלה