מזכיר לי את עצמי שנינו כישרונות מבוזבזים
פ פנומן 72 New member 14/12/09 #24 האמת, אני לא מחמיא לעצמי אני יכול להגיד על עצמי שאני פרפקציוניסט. לא כולם חושבים שזו תכונה חיובית. רבים חושבים שזה דפקט...
האמת, אני לא מחמיא לעצמי אני יכול להגיד על עצמי שאני פרפקציוניסט. לא כולם חושבים שזו תכונה חיובית. רבים חושבים שזה דפקט...
ז זיקן New member מנהל 14/12/09 #25 כמו שאמרתי. אני לא מוכן להיתפשר גם בעבודתי (תחזוקת מיבנים) ולא פעם סירבתי לעיגולי פינות וחיפופים שונים, ככה זה הגדיים. אתה במיקרה גם גדי?
כמו שאמרתי. אני לא מוכן להיתפשר גם בעבודתי (תחזוקת מיבנים) ולא פעם סירבתי לעיגולי פינות וחיפופים שונים, ככה זה הגדיים. אתה במיקרה גם גדי?
T TheOneFromWork New member 15/12/09 #36 אם רק היית מבינה את המשפט... לא היית משתמשת בו. את אוקסימורון מהלך, חופרת בתומכת בשתיקה...
L Love Today New member 15/12/09 #53 מה לעשות לפעמים אנשים כמוך חייבים להשתיק, אם כבר מדברים על אקסימורון. האקסימורון הכי גדול פה זה שאתה רושם בפורום שיחת גברים ועוד חושב שזה פורום ששיך לך :S LOL
מה לעשות לפעמים אנשים כמוך חייבים להשתיק, אם כבר מדברים על אקסימורון. האקסימורון הכי גדול פה זה שאתה רושם בפורום שיחת גברים ועוד חושב שזה פורום ששיך לך :S LOL
X xcalibur New member 15/12/09 #29 אני מבקש די לזילות שמו של פנומן 72!!! תהיו פוליטיקלי קורקט. תגידו זר פיהרר תגידו הר פנומנכן תגידו סטלין הגבר חי אבל אל תגידו פנומנוש
אני מבקש די לזילות שמו של פנומן 72!!! תהיו פוליטיקלי קורקט. תגידו זר פיהרר תגידו הר פנומנכן תגידו סטלין הגבר חי אבל אל תגידו פנומנוש