קודם כל לפי המודיעין שלנו עדיין אין להם נשק גרעיני והם בדיוק פסע משם וזאת הזדמנות לעשות איפוס לפרויקט הגרעין ולהחזיר את פרויקט הגרעין שלהם ש-99% מוכן 20 שנה אחורה. כשהפעם הם תקפו אותנו ולא מדובר במתקפה שאנחנו התחלנו.אותי זה מאד מדאיג שאנחנו מאיימים לפתוח בחזית נוספת.
ישראל נמנעת מלפגוע בחיזבאללה שבלבנון כדי לא לפתוח
חזית נוספת. אבל נראה לי שחושבים פחות זמן אם לשלוח
מטוסים ל2000 קמ כדי לפגוע באיראן מדינה ענקית עם 90
מליון תושבים ונשק גרעיני.
ומה המטרה?
התאוריה קובעת שכשתצא למלחמה תדע לתכנן רק איך תתחיל אותה. אתה מכיר את התכנוןקודם כל לפי המודיעין שלנו עדיין אין להם נשק גרעיני והם בדיוק פסע משם וזאת הזדמנות לעשות איפוס לפרויקט הגרעין ולהחזיר את פרויקט הגרעין שלהם ש-99% מוכן 20 שנה אחורה. כשהפעם הם תקפו אותנו ולא מדובר במתקפה שאנחנו התחלנו.
שנית כדי שלא ינסו שוב מתקפה כמו אתמול וידעו שכל טיל שהם יורים עלינו הם יקבלו מאיתנו טיל מאותו סוג וכנ"ל כתב"מים ומכיוון שאין להם מערכת הגנה כמו שלנו וגם לפוטין אין הגנה כזאת לתת להם, ששיגור נוסף כזה יביא להרס בהיקפים של מלחמות העולם באיראן.
זה בדיוק העניין הסכמי רודוס היו רק הסכמי שביתת נשק, מלחמת העצמאות של 1948 נמשכת עד היום!!!!!!!!!!התאוריה קובעת שכשתצא למלחמה תדע לתכנן רק איך תתחיל אותה. אתה מכיר את התכנון
שלך אך לעולם לא תדע כיצד תתנהל וכיצד תסתיים. זה הימור מסוכן שיכול לרסק אותך. אתה
גם לא יודע כיצד יגיבו אחרים מסביבך (ידידך ואויבך).
התיאוריה גם קובעת שאם תעצור מלחמה ללא הסכם. המלחמה לא הסתיימה. היא תפרוץ שוב
בתוך שנים. תגיד זאת לביבי שמנהיג את המלחמה בחמאס.
כל התקפה שלנו על איראן שלא תכלול השמדה של האתרים הגרעיניים-ברכה לבטלה.קודם כל לפי המודיעין שלנו עדיין אין להם נשק גרעיני והם בדיוק פסע משם וזאת הזדמנות לעשות איפוס לפרויקט הגרעין ולהחזיר את פרויקט הגרעין שלהם ש-99% מוכן 20 שנה אחורה. כשהפעם הם תקפו אותנו ולא מדובר במתקפה שאנחנו התחלנו.
שנית כדי שלא ינסו שוב מתקפה כמו אתמול וידעו שכל טיל שהם יורים עלינו הם יקבלו מאיתנו טיל מאותו סוג וכנ"ל כתב"מים ומכיוון שאין להם מערכת הגנה כמו שלנו וגם לפוטין אין הגנה כזאת לתת להם, ששיגור נוסף כזה יביא להרס בהיקפים של מלחמות העולם באיראן.
את ההתקפה על איראן, צריך לתכנן היטב-ולא לשלוף פתרונות מהבטן (התחת).כל התקפה שלנו על איראן שלא תכלול השמדה של האתרים הגרעיניים-ברכה לבטלה.
אם כבר לתקוף, אז קודם לפתור את הבעיות הקרובות-חמאס וחיזבאללה-הרי גם הם שייכים לחרא האיראני.
אם לא הצלחנו בנ"ל-אז מה יש לנו לחפש יותר רחוק.(קודם לנגב את התחת מקקה, ואחרי זה לנקות את הבית).
הרי עכשיו, העולם יותר יסלח לנו על הטיפול בעכברושים הקרובים (בגלל ההתקפה האיראנית).
הוא כבר 15 שנה כמעט מוכן...קודם כל לפי המודיעין שלנו עדיין אין להם נשק גרעיני והם בדיוק פסע משם וזאת הזדמנות לעשות איפוס לפרויקט הגרעין ולהחזיר את פרויקט הגרעין שלהם ש-99% מוכן 20 שנה אחורה.
אולי לא תהיה לנו הזדמנות להגיד:הוא כבר 15 שנה כמעט מוכן...
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
גם אנחנו לא מעדכנים אותם אבל זה ידוע שיש לנו.אולי לא תהיה לנו הזדמנות להגיד:
"חבל שהאיראנים עבדו עלינו. הם היו צריכים לעדכן אותנו שיש להם כמה פצצות אטום."
רק נזכיר לחובבי ז'אנר ה'לא חייבים תמיד להאשים את עצמנו, גם אם במשתמע זה כביכול השמצה נגד רוה"מ' נזכיר שאירן הייתה זו שתקפה את ישראל, לא להיפך.אותי זה מאד מדאיג שאנחנו מאיימים לפתוח בחזית נוספת.
מה כמות התושבים משנה לעניין? נשק גרעיני עדיין אין להם. זאת בדיוק אחלה הזדמנות לעכב להם את התוכניות בעניין עוד קצת, הפעם באופן גלוי לשם שינוי. מבחינה זו גם אם ישראל כן הייתה זו שפותחת כאן חזית נוספת, עדיפה לנו מלחמה קשה ככל שתהיה כשעדיין אין להם את הנשק המיוחל מאשר יום לאחר מכן.מדינה ענקית עם 90
בטחון מדינת ישראל ותושביה.ומה המטרה?
אני יכול להבין למה אתה מודאג ובהחלט הפעם אני איתך בתובנות שלך.אותי זה מאד מדאיג שאנחנו מאיימים לפתוח בחזית נוספת.
ישראל נמנעת מלפגוע בחיזבאללה שבלבנון כדי לא לפתוח
חזית נוספת. אבל נראה לי שחושבים פחות זמן אם לשלוח
מטוסים ל2000 קמ כדי לפגוע באיראן מדינה ענקית עם 90
ומה המטרה?
קודם כל להפיס את דעת הימין בממשלה.ומה המטרה?
אין להם תשובה נגד יריחו 3 ויריחו 4.כשאנחנו מתייעצים ביננו בגלוי אם לתקוף או לא לתקוף.
האיראנים נכנסים לכוננות. מאיישים את סוללות הטילים.
מבטלים את החופשות של סוף השבוע לחיילים. ומחכים
עם אצבע על ההדק .
הם למדו זאת מאיתנו ערב התקפתם הכושלת.
אם מערכת ההגנה האוירית שלהם תהיה בכוננותאין להם תשובה נגד יריחו 3 ויריחו 4.
חבל שקבינט המלחמה לא לקח אותך בתור יועץ סתריםאם מערכת ההגנה האוירית שלהם תהיה בכוננות
יוכלו לירט אותו.
איבדנו את גורם ההפתעה.
עד הרגע שטילים מישראל לא ישוטו בשמי איראןחבל שקבינט המלחמה לא לקח אותך בתור יועץ סתרים
אין להם שום מערכת שיכולה להתמודד עם טיל בליסטי שנכנס לאטמוספרה במהירות 7 מאך ושולח דיקוי שמבלבל את המכ"מ של האויב.אם מערכת ההגנה האוירית שלהם תהיה בכוננות
יוכלו לירט אותו.
איבדנו את גורם ההפתעה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.