באלי לעלות תמונות : ] P:

Adar Azulay

New member
איזו תמונה יפה!

את מתוקה ויפה שיהיה לך בהצלחה :] בוק מקצועי יש לך?

yuli17

New member
הורגים אותי כל אלה שאומרים

"אני לא רוסי אני אוקראיני" זה אותו דברר כמעט מה הקטע חחח

יולי, אני מבקשת זה ממש לא אותו הדבר

חחח תשימי לב שכמעט אין אוקראיינים בלונדים עם עיניים כחולות והשפה שונה והמקום זה לא אותה מדינה גם. זה כמו שתגידי על מישו מצרי ולבנוני. אותו חרא.

yuli17

New member
חחח את אומרת השפה שונה

אבל כל האוקריאנים שאני מכירה מדברים ברוסית אז.. זה לא כזה שונה חח השפות מאוד דומות... המילים נשמעות אותו דבר כמו רוסית.. לא?

just dandi

New member
נכון..

השפות נורא דומות,ונכון,כמעט כל האוקראינים מדברים רוסית..אבל זה בגלל שהאוקראינית הדלדלה עקב העובדה שרוב האוקראינים למדו בבתי ספר רוסיים[אחרי מלחמה"ע ה-2]ואז אלה שעלו לארץ כבר דיברו רוסית וכך גם הדור הצעיר שבינהם.אבל שלא תתבלבלי,דווקא יש הבדל בין אוקראינים לרוסים.בתרבות,במראה[רוב הרוסיות יהיו מלאות יותר אגב..],בחדות השפה הרוסית.. ולמען האמת זה בדיוק כמו שאולגה אמרה-ההכללה שאת עושה זה כמו להגיד שלבנונים ומצרים הם בדיוק אותו דבר כי הם כולם משתייכים לארצות ערב.. בקיצור- אוקראינים שליטה

חחח

לא. חחחחחח אני לא יודעת אוקראניית בגלל שאמא של לא כזאת והיא לא מדברת ת'שפה. עזבי את זה שאני עליתי לארץ בגיל 8 חודשים

ran refael

New member
היי אולגה

לא הגבתי לך בקומונה, אז אנ אגיב לך כאן מאוד אהבתי את הגוף שלך, בנוי נכון, מאוד שקשי (בעיות דיקציה), זקוק לחיטובים קלים בלבד עם הפנים יש לי בעיה יש לך מבנה מרובע, זה מאוד מתאים למוצע אוקראיני לדעתי לא מתאים כל כך לתעשיה בארץ הסנטר שלך ממש מודחק אחורה ומוציא את האף החוצה מדי, זה נראה דיי מוזר. והצוואר, ברוב התמונות לא מצאתי אותו, חייבת להדגיש אותו, אני בטוח שהוא קיים אצלך איפשהו. מאוד אהבתי את השפתיים, יש בהם משהו מאוד רך, אני משתגע על דברים כאלה. מאמין שיחתימו אותך בקארין, עם יולי רוברטו אימג' לא חושב שיש לך סיכוי.

חח :]

בקשר לקארין כן אני אנסה שם, אתה אומר את זה בגלל שזוהי סוכנות לא רק בארץ נכון? אמרו לי שאני יכולה להצליח יותר בחול מאשר בארץ. בכל מקרה תודה :]

ran refael

New member
אולי

לא יודע לגבי הצלחה, אבל העובדה שקארין עובדים בעיקר עם דוגמניות מחו"ל יכולה לעזור לך תקבעי פגישה עם אלינור, שיהיה בהצלחה

ברררר

New member
אני יודעת את כתובת האתר אבל

אני לא מוצאת שם את המייל לתקשר עם האחראים.

למעלה