באיזה רמה כל אחד????

Nihau

New member
כן,ידוע אבל לא רוצים להיות מדוייקים

בגלל שהמילה טרובדור עוד יותר מבחילה מהמילה פייטן... עיברית שפה מכוערת לעיתים

Gilgam69

New member
שאלה פשוטה, עם תשובה פשוטה

הדמות שלי בדרגה ראשונה, וכך גם כל הדמויות של כולם בחבורה איתי. מתי אני אעלה דרגה? עוד יותר פשוט... אף פעם. הנה הסיפור של הפגישה האחרונה שהתרחשה ממש לפני מספר ימים.

Gilgam69

New member
אבל אבל אבל

היא עדיין לא עלתה דרגה אחת מאז התחלתי לשחק אותה !

Gilgam69

New member
לא הרבה

אני משחק את ריין (Rayne) רק 4 פגישות בערך. אבל אפשר לומר גם 8 פגישות.

אני שה"ם

לשני שחקנים שמשחקים דמויות בדרגה 14. אבל זה מפני שאנחנו משחקים כבר 3 שנים את אותה המערכה, אז זו לא חכמה. אני גם מנחה לכשמונה שחקני Vampire מדורות 12-13. זה מקביל לדרגה ראשונה, אני מאמין.

Nihau

New member
מזתומרת לא חוכמה? זו בדיוק החוכמה!

להצליח להריץ משחק רציף כבר 3 שנים עם אותן דמויות בעולם זה מדהים!

l o r e

New member
מה בדבר קמפיין של 8 שנים

משחקים שלנו בד"כ נמדדים בשנים. הראשון והעיקרי התחיל בשלהי כיתה ז' והסתיים בצבא. מאז התחלנו וסיימנו מס' קמפיינים (חלקם במקביל), שהארוך בהם היה 3 שנים, והקצר מבינהם (שעדיין ממשיך) הוא בן שנה.

Nihau

New member
מדוע הוא הסתיים ועד לאן הגעתם

מבחינת יכולות מגניבות... דרגות זה נחמד אבל לא ממש משקף את ההשקעה האישית בדמויות.

l o r e

New member
הוא הסתיים כי...

מצד אחד השלמנו את משימתנו העיקרית בקמפיין, והיא למנוע את חזרתו של הקוסם האדיר גייגאר למיסטרה (העולם שבו שיחקנו). מצד שני, חלקנו חשנו מיצוי מסויים של הדמויות. שני שחקנים המשיכו לשחק בהרפתקאות יחיד, והקימו לעצמם ממלכות וכו'... הדמות שלי כבר הייתה מנהיגת קלאן, ולמרות שהיו לי תוכניות גרנדיוזיות חשתי רצון עז במשהו חדש. למרות ששיחקנו ב-D&D הקלאסי כל אחד פיתח לו תחומי התעניינות שונים ומשונים. הדמות שלי המשיכה כבארד שמתמחה באשליות. לא השתמשנו בחוקים הסטנדרטיים של הבארד, היות ולא היה ב-D&D. הדמות שלי למדה מנגינות בעלות אפקטים מיוחדים ובעזרת Skill, שהומצא במיוחד לצורך זה יכלה לנגן כל מנגינה שרצתה בכל פעם. האלפית בקבוצתנו הייתה נגנית אף היא וביחד הקמנו להקה. הקוסמת שלנו הצטרפה למועצת הקוסמים של העולם כקוסמת מים. במסגרת הצטרפותה היא קיבלה מטה מדהים דרכו יכלה לשלוט במים. היא בלתה זמן רב במשחק בניסיון להוריד/להעלות מים עד ששלטה במטה, ואז היא החלה לזמן אלמנטלים מפלצתיים, להשפריץ סילונים קטלניים, וזמן רב אחרי שסיימנו היא זימנה טסונמי. הגנב שלנו הוא סיפור מיוחד בפני עצמו: כשהשחקן הצטרף לקבוצה הוא קרא לדמות הגנב שלו בונזו רוטשילד. דמות זו לא שרדה, ואז הוא הכניס את בונזו רוטשילד 2, אחרי ויכוח קצר (נו X, זה ממש לא מקורי). וכך הוא המשיך עד בונזו רוטשילד 9 שגם התפגר. בשלב הזה הוא פרש לתקופה מסויימת. באותה עת אני רציתי קצת גיוון, ולאחר מאבק קצר עם השה"מ, זכיתי לשחק בנוסף לדמותי הקבועה גם דמות גנב, שאותה כיניתי בונזו רוטשילד 10, כדי לשמור על המסורת. גם היא מתה באופן מחפיר. למרות כל המזל הרע, כאשר השחקן חזר הוא רצה להכניס את הבונזו רוטשילד החדש שלו, ועקב טעות בירוקרטית הוא הכניס אותו כבונזו רוטשילד 12. שהמ"נו היקר החליט להפוך את הבונזו רוטשילד למשפחת הגנבים הרשמית של העולם. בית בונזו הפך לגילדת הגנבים העולמית עם תחרויות כמו הגנביאדה ודברים מוזרים אחרים. בונזו 11 הפך להיות הגנב החמקמק ביותר וכונה הנעלם. בונזו 13 היה תינוק רצחני עם שיגעון גדלות ואחד מאויבנו הגדולים ביותר. היה לנו גם פלאדין, ואני מסרב לדבר עליו יותר. הגמד שלנו החליט ליצור פרויקט שכונה עוגב העמים, שהיה אמור ליצור שלום ואחווה בין העמים השונים בעולם. הוא עבר בין הממלכות השונות ואסף כסף וציוד מהמלכים אותם הכרנו במסעותינו. כאשר לפתע הוא איבד את הכל בהימורים (הכל על 5).

Nihau

New member
מדהים. מרתק ומסקרן. שאלה לי...

גם לי יש כעת דמות בארד. הבארד הראשון שאי פעם שיחקתי. אומנם במהדורה 3 יש חוקים ידידותיים לבארד אבל השה"מ נתן לכל שחקנים "אקסטרה קסם"לפי בחירתינו, משהו שיכול להיות קסם או יכולת מיוחדת, משהו אישי שייחד את הדמויות ויפתיע גם את המתמצאים ביותר בעולם ברזי המקצוע. יש לך הצעות מעניינות? דברים שאפשר לפתח עם ההתקדמות? כרגע יש לאדריאן שילוב של דיבור עם ציפורי שיר, היכולת להחביא הודעה קסומה בשיר הציפור שמועברת מציפור לציפור עד שהיא מגיעה אל היעד והיכולת להטביע מיקום בציפורים כמו יונים כדי שיעופו לבית מסויים כאילו זה היה הבית שלהם ואגב כך ינשאו את ההודעה שלו- טוב להעברת הודעות בטוחה יותר.

l o r e

New member
כוחות ציפוריים

הקוסם הקלאסי ביותר מבחינת ציפורים היה ראדגסט החום בשר הטבעות, שאוזכר בפסקה וחצי בספר. הכוח העיקרי שאוזכר שם היה הציפורים המרגלות שלו. זה יכול להיות כוח נחמד לבארד, שיכול ללמוד משירת הציפורים מה התרחש באותו אזור. כוח נוסף יכול להסתמך על היכולת של ציפורים למצוא את דרכן בקלות. משהו בסגנון מציאת הדרך מבוסס ציפורים. אפשר גם להשתמש בציפורים כמגבר למנגינות קסומות. במצב זה הנגן מנגן את הקסם, והציפורים שרות יחד איתו, כך ששטח ההשפעה של הקסם גדל. אפשרות אחרת היא קסם שהבארד מנגן ליד ציפור, מסמן לה מטרה והיא שרה את הקסם ליד המטרה. כלומר, הטווח של הקסם הופך לטווח התעופה של הציפור. יש גם כוחות קסומים, שמתמקדים סביב יכולת מיוחדת של ציפור מסויימת. עורבים למשל ידועים ביכולת הגניבה שלהם, ואפשר להשתמש בהם לכיוס מרחוק. בסרטים מצוירים אפשר לראות להקת ציפורים, שמרימה במקורה סדין, עליו יושב אדם. כוחות/קסמים לא ציפוריים: מנגינה מדבקת, שגורמת לכל מי ששמוע אותה להתחיל להמהם אותה. כוח נהדר כנגד מטילי לחשים, והורס ריכוז באופן כללי. מוסיקה שגורמת לבחילות, דיסאוריינציה או סחרחורת. מוסיקה בסגנון החלילן מהמלין, שגורמת ליצור כלשהו רצון עז ללכת אחרייך. מוסיקה שגורמת לכל מי שמסביבך רצון לרקוד. מוסיקת הפאניקה, שכשמה כן היא. שירים שאהבנו, כוח שמאפשר לך לגלות איזה מוסיקה מישהו אוהב, ולשפר את תגובתו בעזרתה. שירים קסומים. שירים אלו הם למעשה חפצי קסם, חסרי חומר. אפשר לחקור אותם בעזרת כשרון Create Wonderous Items או בעזרת כישרון מיוחד ספציפי בשבילם. כל אחד יכול להשתמש בשיר קסום, אבל השיר מתאים רק לסיטואציות מסויימות. אם קראת את מחזור שער המוות, למשל, השיר שבו משתמשים האלפים המורדים כדי להחזיר לאלפים האימפריאלסטיים את הערכים הישנים שלהם הוא שיר כזה.

Nihau

New member
רשמתי לי. תודה.

כרגע אדריאן עובד עם הנץ של דומיניק לפתח שיטה לציור מפות וסיור המתבסס על השיחה עם הציפור. הציפור עפה קדימה ולמעלה ומתצפתת על האיזור במרחק של עד יום הליכה ומהשיחה של אדריאן עם הציפור וזריקה מוצלחת של כשרון ציור המפות הוא מסוגל לצייר מפה מדוייקת יחסית למבט ציפור של האיזור בו החבורה תלך ביום המחרת... הוא גם קנה צבע פלואורוסנטי קסום וחושב להמציא עם דומיניק את רעיון החץ הנותב ואת הרעיון שהציפור תניח חפץ קטן מאיר מעל המטרה(ביום) ודומיניק תוכל לטווח את המטרה הזו בלילה... מסורבל עדיין אבל כמו שציינתי זה בשלב המו"פ.

למעלה