באיזה רמה כל אחד????

דרגורן

New member
כל אחד ברמה:

אחד ברמה שתיים שתיים ברמה שלוש שלוש ברמה ארבע כל שלוש וחצי מאיות השנייה אמורים לעלות רמה. כל 100 דקות, אמורים לרדת שלוש רמות ולעלות 7. אני מקווה שהתשובה שלי הייתה ברורה לך, כפי שהשאלה שלך הייתה ברורה לי.

מה מסובך?../images/Emo12.gif

כולם פה בפורום משחקים משחק תפקידים דלשהו(הרוב d&d)נכון??? אז שאלתי באיזה רמה אתה במשחק שלך. אני מקווה שהבהרתי את עצמי (אל תתיחסו לשאלה השנייה).

DDN

New member
אבל מה זה משנה איזה רמה מישהו?

ממה נובעת השאלה שלך? מרצון לשאול שאלה אחרת? מלדעת "מה בסדר"? מסקרנות? בכל מקרה, אנחנו בקבוצת נוסגות', כולנו בדרגה 4, חוץ מדרגורן שהוא מנחה משחק בדרגה אפית 479,699 ואוטוטו עולה שוב דרגה.

Wild elf

New member
מה מסובך לענות לבן אדם?

כל השאלות הציניות האלה. שאל שאלה, מה זה משנה למה? אני רציתי לדעת עם מישהו כאן שיחק משחק יחיד. אז שאלתי. למה? סתם, מעניין. מה זה משנה למה? לא רוצה לענות, אל תענה, בלי טובות. בכל מקרה, אני כרגע ברמת היאוש בשמירה. אין לי משחק כרגע ולא יודע מתי יהיה. הכי הרבה הגעתי לרמה 4 עם פלאדין החמוד שלי, שמת בתרם עת. לגבי קצב עלייה, אצלינו זה לא היה קבוע, עלינו דרגה בד"כ בסוף מערכה

DDN

New member
אתה שואל אותי? אחרי שעניתי?

כמו שמסקרן אותו לדעת, מסקרן אותי לדעת למה. ואתה עוד תוקף אחרי שעניתי לו באיזה רמה הדמויות שלנו בקבוצה.

Wild elf

New member
אני שואל אותך לפני שענית

השאלות שלך לפני התשובות. חוצמזה, אני לא שואל, אני מנסה לגרום לכם לחשוב קצת(כן, לכם ולא רק לך). לפעמים יש לכם תשובות מתנשאות מדי או ציניות מדי. אני לדוגמא(רק על עצמי לספר ידעתי) לא מבין גדול בDND, ומעניין אותי הרבה דברים, אז אני שואל. זה המקום, לא?

DDN

New member
זה המקום, אבל.

שאלות מוזרות/טיפשיות יקבלו בדרך כלל תשובות מוזרות/טיפשיות. שאלה הופכת להיות פחות מוזרה/טיפשית כשמבינים מה עומד מאחוריה. שאלה כמו "איזה דרגה אתם וכל כמה זמן אתם עולים דרגה?" גורמת לי לחשוב שהשואל רוצה לראות באיזה דרגות אנחנו משחקים וכל כמה זמן עולים כדי להתאים את הקבוצה שלו (השואל הוא זלוטניק השה"מ במקרה זה, אז הוא מנחה את הקבוצה שלו) ל"סטנדרטים" של הפורום. דבר כזה הוא טעות מבחינה משחקית כי כל קבוצה צריכה לשחק בקצב שמתאים לה ולא לפי מה שאחרים משחקים. החזרה שלי אליו בשאלה נבעה מהרצון לדעת את זה. אם הוא סתם שאל מסקרנות, ניחא. אם הוא שאל כי הוא רוצה "להתאים את עצמו לאיך שאחרים משחקים", הרי שאני מוצא את זה פסול. הם (הוא וקבוצתו) צריכים לשאוף לשחק איך שהם נהנים, ולא איך ש"אחרים משחקים" כי "ככה הרוב משחקים". ודבר אחד תזכור: אני לא זוכר שאי פעם מישהו שאל פה משהו בלי לקבל לפחות יחס קטן ותשובה רצינית, לא מתנשאת ולא צינית. ואני יודע כי אני מקפיד לחפש הודעות רלוונטיות או שאלות שאף אחד לא התייחס אליהן, ואם אין להן יחס, ואני לא יודע את התשובה, אני מנסה להקפיץ אותן למעלה במסגרת 72 השעות שבהן מותרת הקפצה.

תשמע אמרתי לא להתייחס לשאלה 2

כתבתי באיזה רמה כל אחד סתם מסקרנות ושאלתי כל כמה זמן כדי שלא יצא מצב שאני נותן יותר/פחות מדי נק"נ לחבורה אני מקווה שפתרתי את קושייתך ddn

DDN

New member
תראה, תשמע.

במו"ד מהדורה 2 עודדו את חלוקת הנק"ן. למעשה, מההרפתקאות המוכנות שTSR הוציאו, היית מקבל את ההרגשה שאם הדמויות לא היו עולות דרגה כל משימה אתה עושה משהו לא בסדר. כמובן שכבר בדרגה 2 יש ללוחם של חרב +1 וכו' וכו'. כמו שזה נשמע נחמד, גיליתי שהרבה יותר נחמד לשחק תחת ש"מים קמצ. . . . נדיבים פחות ושעליית הדרגה תהיה איטית יותר. אחרי הכל, הרבה יותר מפחיד להלחם כשלמעשה הסיכויים הם נגדך, ואתה לא מנצח עם ידיים קשורות מאחורי הגב. בדרגות גבוהות נגד מה כבר יש להלחם? אלים? טאראסק? דרקונים? כמה כאלה יש? אני מעודד את קמצנות הXP (כן כן, שמעתם אותי נכון), ככה כל דרגה שהד"ש עולה, היא מתוקה ומרגשת.

Hammerfall

New member
טוב, אנחנו באמת רוצות להתקדם!

כולם קיבלו תשובה על השאלה שלהם, או שיש צורך להתעכב ולחזור על הנושא עד למיצוי טוטאלי? לי יש 2 דמויות פעילות כרגע (בערך) אחת מהן בדרגה 8 והשניה בדרגה 6. מתי הן יעלו דרגה? כשהן יקבלו מספיק נק"נ שיאפשר להן עליית דרגה, מתי זה יקרה בדיוק? אין לי שמץ של מושג, נחיה ונראה... גם בשבילי לא כל הכייף הוא רק העלייה בדרגות, אז ממש לא משנה לי מתי הדמות שלי תעלה דרגה.

Nihau

New member
תשובות חמות מהתנור...

DDN- קשתית ANIMUS- נזיר אורינטלי ניהאו- בארד דב"שית השהם האהובה מל(מלינדה\לוסי)- נוכלת

DDN

New member
אם כבר תירגמת הכל,

בארד=פייטן. ואני בטוח שמל הייתה נעלבת אם הייתה יודעת שקראת לה נוכלת. . . .. אל תשכחי את א' שהצטרפה וגם משחקת נוכלת(?)

Nihau

New member
לא זכרתי בוודאות איך כותבים rogue

והמילה פייטן עושה לי צמרמורת של בחילה פשוט מילה לא חיננית שכזו לתיאור אדריאן שובה הלבבות.

Gilgam69

New member
אם רוצים להיות מדויקים

המילה היא טרובדור (ע"פ מו"ד 3), ולא פייטן (ע"פ מוד"מ 2).

DDN

New member
פייטן.

טרובדור תקרא ל___________(השלם את החסר)

למעלה