זה המקום, אבל.
שאלות מוזרות/טיפשיות יקבלו בדרך כלל תשובות מוזרות/טיפשיות. שאלה הופכת להיות פחות מוזרה/טיפשית כשמבינים מה עומד מאחוריה. שאלה כמו "איזה דרגה אתם וכל כמה זמן אתם עולים דרגה?" גורמת לי לחשוב שהשואל רוצה לראות באיזה דרגות אנחנו משחקים וכל כמה זמן עולים כדי להתאים את הקבוצה שלו (השואל הוא זלוטניק השה"מ במקרה זה, אז הוא מנחה את הקבוצה שלו) ל"סטנדרטים" של הפורום. דבר כזה הוא טעות מבחינה משחקית כי כל קבוצה צריכה לשחק בקצב שמתאים לה ולא לפי מה שאחרים משחקים. החזרה שלי אליו בשאלה נבעה מהרצון לדעת את זה. אם הוא סתם שאל מסקרנות, ניחא. אם הוא שאל כי הוא רוצה "להתאים את עצמו לאיך שאחרים משחקים", הרי שאני מוצא את זה פסול. הם (הוא וקבוצתו) צריכים לשאוף לשחק איך שהם נהנים, ולא איך ש"אחרים משחקים" כי "ככה הרוב משחקים". ודבר אחד תזכור: אני לא זוכר שאי פעם מישהו שאל פה משהו בלי לקבל לפחות יחס קטן ותשובה רצינית, לא מתנשאת ולא צינית. ואני יודע כי אני מקפיד לחפש הודעות רלוונטיות או שאלות שאף אחד לא התייחס אליהן, ואם אין להן יחס, ואני לא יודע את התשובה, אני מנסה להקפיץ אותן למעלה במסגרת 72 השעות שבהן מותרת הקפצה.