באיזה פרק?

verbal

New member
באיזה פרק?

הופיע לא אחר מאשר פידל קאסטרו ,שליט קובה?

A.L (boy)

New member
אם אינני טועה...

היה זה בפרק מס´ 73: "ההזמנה", בה החבורה בדרכם לארוחה חגיגית. ג´רי ואיליין עוצרים לקנות קינוח בזמן שג´ורג´ וקריימר חורשים את העיר יחד בחיפוש אחר היין המתאים (אם אני לא טועה ג´ורג´ לובש בו את המעיל המגוחך שבאמת הפיל אותי מהספאפא), כשהם יוצאים יחד למכונית, הם ניתקלים בפידל קאסטרו שעובר עם רכב... אני צודק, או שמא התבלבלתי קצת עם פרק אחר (בתור אחד שלא הציץ בפרקים של "סיינפלד" מעל חצי שנה קצת מותר לי...)?

Skiter

New member
טעות . . .

זה היה לא אחד מאשר סדאם חוסיין בפרק עם השוקולד בבקה.

flymy

New member
הוספה...

יש לי יוזר חדש וגם הפרק עם פידל קסטרו היה עם הסיגרים הקובנים ועם הדומיניקנים של קרמר. אם אני לא טועה!

רואי

New member
פידל קסטרו לא הופיע ממש בפרק

של הדומיניקנים אבל קרמר הזכיר אותו באותו פרק לאיש העסקים שרצה להשכיר את הדומיניקנים מידי קרמר- קרמר טען שהם קובנים אמיתיים והם עבדו אצל פידל קסטרו בכבודו ועצמו.. ושלאחרונה הם גילגלו סיגרים לאח של פידל קסטרו קרמר יש רק אחד....

ברינסלי

New member
כולכם כנראה לא זוכרים!!! ...../images/Emo22.gif

היה פרק ש"פידל קסטרו" אכן הופיע בו... כשג´ורג´ נשלח אליו לקובה או משהו... כהמשך לבדיחה הרצה על שטיינברנר. ג´ורג´ נכנס אליו למשרד והוא מצולם מהגב ולא מפסיק לפטפט. סליחה שאני לא מפרט בדיוק איזה פרק, אני לא כמו רובכם כאן שיכולים לשלוף מהזיכרון, ואין לי כוח להתחיל לחפש במדריכי פרקים למיניהם.

זה היה בפרק "המרוץ"

כשלאיליין יש חבר קומוניסט ושטיינברנר חושב בטעות שג´ורג´ קומוניסט ולכן הוא שולח אותו לקובה כדי להביא משם שחקן.

ודרך אגב

עשיתי חשבון שקובה מוזכרת לפחות 4(!) פעמים שונות בכל הפרקים: 1.בדוגמא הנ"ל 2.בפרק עם הדומיניקנים 3.בפרק שבו טוד גאק מביא לג´רי סיגרים קובניים שיוצרו בפרו 4.כשסוזן מביאה לג´ורג´,שמביא לקרמר,סיגרים קובניים שבהם הוא שורף בסופו של דבר את הבקתה של אבא שלה

A.L (boy)

New member
יכול מאוד להיות...

בכל אופן ידעתי שמדובר באיזה עריץ... נו, גם זה משהו... אפרופו סדאם חוסיין - איזו אפליה שלבין לאדן עושים תחפושת (וזה עוד אחרי שהוא נכנס לתודעה רק בשנה האחרונה), בעוד שסדאם משתדל עוד ממלחמת המפרץ... פשוט לא בסדר!

subzero

New member
בפרק אחד

קרמר הלך לקובה כדאי ליקנות סיגרים, לא זוכר איזה פרק.

למעלה