באיזה חוצפה...

אין מה לפחד..זה הליך פשוט

אוקי: כן פיקס שלושים שנה בריבית הזו..זה ממש טוב. שימי לב שזה לא באלכסון של חמש שנים. שימי לב כמה תשלמי חודשית משכנתא..ואל תעשי רב תשלום ריבית..הבנת? עכשיו: תוסיפי את הבטוח ואת המיסים לתשלום וככה תדעי מה ההוצאות על הבית , כי הבטוח והמיסים יהיו חלק מתשלום המשכנתא שלך. וזה לא כולל את החשבונות הרגילים שיש בבית. חישבי אם את מסוגלת מהמשכורת שלך לעשות זאת לפי סכום מכירה +מסים+בטוח. אם קשה לך..ואת יודעת שזה קשה..לא משנה מה את APROVED לכי על מה שמתאים לך..ואם זה פחות לכי על בית אחר. לגבי השינויים: אין לי כדור בדולח..אך השוק יתייצב לדעתי תוך ששה חודשים. כלומר לא תהיינה עליות הסטריות..וכל הירידות יעצרו ..השמאים יוכלו להיות יותר מדוייקים. מה שקורה עכשיו..נובע מפחד של משקיעים שקפצו מעל הפופיק שלהם ולקחו משכנתאות של אינטרנסט ONLY ואחרי שנה קבץ להם ל 13%...אז כולם מנסים למכור והשוק מוצף..אז יש ירידות. רואה כבר עכשיו תחילת התייצבות. תהיי רגועה. ושאף אחד לא יבטיח לך כלום. אי אפשר לדעת..ומה זה חשוב. זה לא להשקעה..זה לבית שלך שאת גרה בו. בכל אופן: לא חייבת להיות תקועה עד הפנסיה. בתים לא תוקעים..תמיד אפשר להשכיר או למכור..או לעשות REFI ולקנות עוד. לדעת לחלוב את הקירות..כי זה כל הפרנציפ. הבנת?

את הבנת נכון

ש....בארץ בטח זה לא היה מסתדר לי לעבוד בזה בגלל המון המון המון המון סיבות. אבל יכולה לומר לך שאני באמת טובה ויודעת על מה אני מדברת. וכמתווכת..גם משכנתאות הם ידע שצריך לדעת ולהתחדש כל הזמן. מבטיחה לך ששולי מבינה מה שאמרתי לה. זה רק הפחד מפעם ראשונה...ואין לה מה לפחד. אם יש לה מתווכת בעלת נסיון..אין לה מה לפחד. היא תדריך אותה. ותודה.

יאאאאאאאאא איזה חוצפה מדהימה

אני אוהבת חוצפות כאלו בהצלחה לך לכי על זה עם פרפרים בלב ובבטחה. בקרוב אצלי חוצפה כזו עם רבע ממחיר הדירה המבוקשת. אוי איך מבלי משים אני חשה דפיקות בלב.

יערית

New member
למה

למה להעיר את השדים שוב?אם רק אכתוב את זה, אני מסוגלת להתעצבן שוב,נשבעת לך שכבר אין לי כוח.

תקשיבי לזה....

בתה של חברתי לומדת בכיתה ג', החברה גרושה ומגדלת את הילדה. בראש השנה המורה חילקה לילדים כרטיסי ברכה ע"מ שיעשו שנה טובה להורים כל ילד קיבל כרטיס אחד. הילדה ניגשה למורה ואמרה לה שהוריה גרושים ולכן היא מבקשת עוד כרטיס נוסף, המורה אמרה לה שכל ילד מקבל כרטיס אחד בלבד...הילדה ניסתה שוב, והסבירה שהוריה לא גרים ביחד והיא רוצה להכין לשניהם כרטיס...המורה (מחנכת בישראל ) אמרה לילדה שהיא צריכה לבחור ואי אפשר לקבל 2 כרטיסים....כולם קיבלו אחד! הילדה התחילה לבכות בכיתה.............ואמרה למורה שהיא לא יכולה לבחור בין אבא שלה לאמא שלה.... טוב ...זו בעצם לא חוצפה- פשוט חוסר אנושיות. החברה סיפרה לי את ...והתחילו לרדת לי דמעות.... פשוט לא ייאמן...

לי יש סיפור על חוצפה....

אני רשומה באתר היכרויות מסויימת, ובחור אחד שנראה חמוד לאללה שלח לי כמה קריצות עד שהבנתי שאין לו מנוי אז נתתי לו במסר את הטלפון שלי. הוא מתקשר ואנחנו מתחילים לדבר ואז הוא שואל אותי פתאום באמצע השיחה "אז מתי עד באה לתל אביב להזדיין איתי?" אמרתי לו שאני לא כזאת ומחפשת קשר יותר "משמעותי" הוא התחיל לצעוק עליי שאני תמימה ומטומטמת ושהעולם לא עובד ככה. ניתקתי לו את הטלפון ומאז הוא מתקשר כל כמה ימים ושולח SMSים בלי סוף. הרמתי לו טלפון ואמרתי לו שהוא מטריד ואפנה למשטרה, אז הוא אמר "סבבה, אז את בקטע של שלישיה עם שוטר?"
הרג אותי!

אתר הכרויות "מסויימת"?

תנסי אתר הכרויות "מסויים" שם הבחורים יותר נחמדים........ וטיפ נוסף (היום אני נדיבה) לעולם לא למסור את מספר הטלפון שלך....תקחי את שלהם ותתקשרי מחסוי (כוכבית 43). חג שמח.

maof

New member
תראי...

השאלה היא מה הראקציה שנוצרת... יעני בוא הנה, לך מפה
NGU;

maof

New member
מותקקקקקקקקקקקקקקק ../images/Emo124.gif

את מעלילה בעליל
מעוף

למעלה