והפתיע את הבנות עם הרכש החדש בדיוק יום אחרי שהודעתי להן על הצטצמות נרחבת ורצינית בכל הוצאות הבית... לא צריכה להגיב, אין לי ספק שהן קלטו את חוסר הטקט שלו
שחוצפה זה משהו מאוד ישראלי , ושאם החוצפה מפולפלת וחצופה אז אני אוהבתותה. מאידף חוצפה גסה אני נדחת ממנה איכס. אז מדובר בגבול מאוד דק דקיק כמו הבצק של הפילו . ורק אנשים גדולים מהחיים יכולים לה אויש אני חולה על זה .
אינספקטור לבדוק בדיקת חשמל של הבית (הלכו לי שתי קופסאות חשמל בגלל ברק ביום כיפור) הוא מגיע לבדוק אם חברת החשמלאים עם הרשיונות שבחרתי עשתה את עבודתה כהלכה. "שארי בבית גברת הם יגיעו בין 8 ל 4 ..אם לא תשארי תקבלי קנס" יום שישי..מחכה מחכה..ב 4 מצלצלת..כן הוא היה..וזה לא עבר..- כוססססססססס אחתוק לא יכל לנקוש בדלת?לומר שהיה? ואם היהי..ב 12 נניח? יום שני צריך לבוא שוב..גברת את חייבת להשאר בבית. נו טוב..יום קולומבוס..בשלוש מתקשרת לחברה..."אה גברת העבירו את זה למחר"- חטפתי חום. למחרת רצתי לעירייה והרמתי שם שולחן בעצבים. אז גילו לי בדיוק באיזה שעה המניאק מגיע. עבר את הבדיקה.אוףףףף..והם יודעים אז למה אומרים: 8-4? תוקעים אותך בבית? זו חוצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצפה.
נמאס לי לשלם שכר דירה וברחוב שאני גרה ראיתי ביית למכירה...ניגשתי והמחיר ממש מציאה..קיבלתי מהר פרי אפרוב למשכנתא הגשתי הצעת מחיר חצופה (כ30000$ פחות מהמחיר המבוקש..) ולהפתעתי הרבה הם קיבלו את ההצעה בלי להתמקח ורוצים הים לחתום זיכרון דברים..הראלטור התקשר ורוצה מהר..כמובן שבכפוף לבדיקה של אנספקטור וכ'.. ואני מתה מפחד.... מתה לקנות את הבית אבל רועדת מפחד במקום לשמוח על המציאה שנפלה בחייקי...מה עושים??????????????????
שולי..המחירים היום הם טובים במיוחד. יש ירידה עד 50 אלף בבתים של שלוש מאות ל 400 אלף. לקחו את ההצעה שלך..לכי עליה. הפרי אפרוב שלך..זה כרגע סתם נייר. תני את ההצעה. בכל הצעה את מוגנת לגבי המשכנתא. במידה ולא תקבלי..לא תפסידי גרוש. (את לא חייבת לשים היום שום כסף לקראת המחירה..) את יוכלה לקחת גם 100% משכנתא בריבית יחסית נמוכה של חמש שנים ואחר כך בלון. או רגיל. הרביות ירדו השבוע. בנוסף. אינספקטור: את יכולה לצאת מהחוזה עם יש בעיות שמתגלות בבדיקה ועולות המון כסף. או: שבעל הבית מוריד במחיר..או שהוא מתקן לפני בצוע העסקה. אין מה לפחד. זה הליך קנייה מאוד פשוט. כל הזכויות שלך לצאת מהחוזה מעוגנות בחוזה..יש לך מתווך ? אם לא..קחי עו"ד של נדל"ן ..באיזור הצפון שאת נמצאת..זה מה שעושים. בהצלחה. דרך אגב..השכרתי את הבית שלי..ופעם ראשונה עוברת להשכרה. לי נמאס ..רוצה מקום אחר...
יש לי גם מתווכת וגם עורך דין וגם היועץ הפיננסי שלי שגם עושה לי את הטקסס ואומר לי לרץ על זה כי יהיה לי גם טקס ריטרן שמן יותר....אבל עדיין לקחת כזו משכנתא גדולה מאוד מפחיד אותי וגזה גם אומר שאני נשארת כאן לפחות עד הפנסיה..(כאילו חשבתי שיש לי למה לחזור
)ככה שזה מפחיד..אבל אני בכל זאת הולכת על זה גם צופים שבגלל בניה ושינויים פא באזור ערך הבית יעלה ב40% תוך שנתיים... דרך אגב מיכלי האם משכנתא פיקס רייט של 5.5%ריבית זה הצעה טובה?