באז באשקלון!

174M4R

New member
באז באשקלון!

אני יודע שחלק מהאנשים שיקראו את זה לא יאמינו אבל זה נכון. הרגע יצאתי עם סנופ (הקוקוטייל שלי) החוצה לנקות את הריצפה של הכלוב שלו, פתאום אני שומע ורואה בשיח קטן של השכנים משהו זז בפנים, פתאום אני רואה ציפור עפה מישם למעקה של הבית שלנו, בהתחלה חשבתי שזאת יונה בהריון או משהו, פתאום אני רואה שיש לה רגליים צהובות, מקור גדול , צבע חום וכתמים קטנים על הכנפיים. פתאום קלטתי שזה באז או עוף דורס אחר וישר לקחתי את סנופ בידים ונכנסתי הביתה! אני לא מאמין! למישהו יש תמונה של באז בשביל שאני אדע אם זה באמת היה באז?

174M4R

New member
תודה.

ראיתי תמונות של עיט וש בז וזה דומה לשניהם (שניהם דומים...) זה דומה נראה לי יותר לעיט קטן או שאני בכלל טועב וזה משהו אחר אבל לא נראה לי.. זה או עיט או בז...

174M4R

New member
לא יודע...

לא ניסיתי ללטף אותו.. =\ אבל גם הוא לא ישר ברח עד שאני ברחתי מישם...

r o i 1 9

New member
לדוקרת

בז מצוי היא ציפור בר בישראל. השאלה אם היא מוחתמת בכלל לא רלוונטית. זה בכלל לא נדיר שהוא מקנן בארץ. מה הקטע הזה עם התמונה של הקקה? ומה קשור עיט קטן??? אין כזה דבר עיט קטן! עיט שפרח הקן ,קטן רק במקצת מהוריו שמוטת כנפיהם עולה על מטר וחצי....

r o i 1 9

New member
מספיק שאחד יפתח אנציקלופדיה

בשביל לענות לכולם על כל השאלות בקשר לבז. ולא,אני לא פתחתי אנציקלופדיה.פשוט אני כבר יודע את זה.

174M4R

New member
השאלה היחידה שיש לי היא:+כנסו

מה הוא עושה באשקלון?.. ואני לא חושב שזה יהיה באנציקלופדיה... אגב! חבר שלי סיפר לי היום שחבר שלו תפס פעם בז ככה שיכול להיות שיש כמה כאלה באשקלון

r o i 1 9

New member
הוא עושה באשקלון בדיוק מה שהוא עושה

בדיוק בראשון לציון (עיר מגוריי)- חי שם! באנציקלופדיה רשום שהוא נפוץ באיזורים מיושבים ,ובפעם האחרונה שביקרתי באשקלון היא עדיין הייתה איזור מיושב.

אולי זה הבז שלי?

פעם גידלתי בז - מצאתי אותו כשהוא היה גוזל, הוא היה אצלי כמה שבועות, והוא גדל ופרח מהקן... אבל נכון אמרו פה, בז מצוי כשמו כן הוא - מאוד מצוי, גם באשקלון. והוא עלול לחמוד את הציפורים שלך אם הן חשופות, אבל אם הן בכלוב הוא לא יעשה כלום. מהבחינה הזו בז הוא איום בערך כמו חתול.

174M4R

New member
למה?

היתה לנו הרצאה בבצפר על עופות דורסים והמרצה אמר בפירוש שיש אנשים שמיתמחים בזה ושהם לפעמים עושים עופות דורסים כמו בז ועיט להאכל יד.

eari

New member
די הדר, נוווו\:

תמשיכי כרגיל, מי שיבין ת`צחוק יבין ומי שלא לא! אין צורך להסביר לכל אחד את הבדיחה, אבל זה גם לא מצדיק בריחה מהפורום (צריך להתמודד עם בעיה ולא לברוח ממנה )

למעלה