באז באשקלון!

אני מתמודדת

11 שנים
ועדיין הכל חרא, מי שיסביר לי איך,מלך .

eari

New member
סבלנות...

זו מילת המפתח! החיים הם גוש בעיות שצריך להתמודד אתן, אין ספר שמסביר איך להתמודד עם בעיה, אלא כל בעיה והבעיה שלה, רק צריך לדעת להתמודד! אולי זה מה שנקרא נסיון חיים?! עצה שלי קחי ת`חיים יותר באיזי והכל יהיה טוב ( -: נ.ב בת כמה את? שאת מתמודדת כבר 11 שנים?

בקרוב 17

ואני מגיל 5 מתמודדת (תכף 12 שנה
) נסיון,סיכון-זה שם המשחק
במצבי הנפשי קשה לקחת דברים באיזי,כמה שאני מנסה - ואיך הגעת למסקנות עצותיך ?

eari

New member
סליחה על האיחור...

היי הדר קודם כל את מתמודדת עוד לפני גיל 5 היות וגם כשהיית קטנה יותר התמודדת עם בעיות אך כמובן ברמת קושי שונה (הכל בהתאם לגיל ולמצב). לענין המפתח, יתכן שגם סיכון הוא צד בענין אך ודאי שלא רק! לי אישית אין נסיון של מי יודע (כולי 21) אבל את רואה דברים בחיים וגם חווה כל מיני דברים שמלדים אותך על מה לעשות במקרים דומים בעתיד. מדבר כמו ד"ר הא?!

עליתת

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif ניראה לי כי....

מתפתחת כאן ידידות ניפלאה.....

174M4R

New member
לא חלמתי.

היום בבוקר כשאני ואחותי הקטנה (כיתה ז') יצאנו מהבית בדרך לבצפר, שמענו אותו צווח איפה שהוא על העץ. הדבר היחיד שאני מקווה זה שהוא לא ינסה לפגוע בתוכים.

eari

New member
אממ..

אי אפשר לדעת במאת אחוזים אבל כן אפשר לבדוק איך הכלוב פתוח? (רגיל? או קרוע? ) ועל פי זה לדעת אם הוא קשור לענין פשוט מאד גם אפשר לראות אם יש תלישת נוצות באיזור

oshratg

New member
גם אני ראיתי היום

אבל בקרית אונו...וזה נראה לי בז קטן....מקור שהשפיץ שלו צהוב, הוא עצמו חום מנוקד......והוא פשוט צץ לי על המזגן מחוץ לחלון....

למעלה