באותו מצב

אחת משתיים

או שאתה מגיב גרוע
או שאתה מנהל פורום פארש
כי הרי האדומה הפנאטית שלך כתבה בפירוש, מספר פעמים, שגברים, כולם וככלל, הם תתי אדם.
הנה ציטוט מפיה, מהימים האחרונים-
"יש פה רק אמת אחת. אמת של הכללות. גברים הם כלבים ונשים קורבנות!"
שים לב
לא חלק מהגברים, לא רוב הנשים, לא חלק וחלק ולא מיעוט ורוב. כל הגברים הם א', כל הנשים הן ב'- וזו האמת, והיא אחת ואין בילתה.
ומה קורה עם נשים שלא מסכימות עם הפנאטיות הזו?
הרי שהן משתפות פעולה, מוסללות, פגועות, מזדהות עם הפוגען, לוקות בתסמונת שטוקהולם ועוד כיוצא באלו (ואפילו מהודעתך בפורום זה אתה מחזק זאת)
&nbsp
ואנחנו חוזרים למה שכתבתי בהודעה הקודמת- טובים, רעים- ומי שלא מסכימה הריהי תינוקת שנשבתה (או שוביניסט שטוב מותו מחייו)
&nbsp
אתם גרוטסקה עצובה של פמיניזם.

מעמקים39

New member
אתה ההוכחה לדבריי

הוצאת דבריי מהקשרם וכשתלמד עברית ותבין מה זו ״הכללה״ תבין שהיתה כאן הבהרה ברורה בדבר הכללה מוגזמת. אתה מכנה אותי ״האדומה שלך״ בניסיון להפוך אותי לאובייקט. זה מאפיין שוביניסטים מובהקים ולכן ברור לי למה אתה מזדעק מדבריי באופן קבוע.

אני מזדעק מדברייך משני טעמים:

א. את צבועה (וכהוכחה- אהבת אמת היא אהבה ללא תנאי וללא גבול- אלא אם קצת קשה לאישה פתאום יש גבול ותנאי ופתאום זה לא מספיק ל"אהבת אמת". ויש עוד דוגמאות, אם בא לך שאפרט, אבל נראה לי שנפסיק פה)
ב. אולי נראה לך שאת פמיניסטית, מפני שאת כותבת בפורום הנושא שם זה ומתקבלת שם בחיבוק ואהבה- אבל את לא. את עיוות גרוטסקי של שינאת גברים עטופה בשוביניזם נשי ומצופה בשכבה דקה מאוד של אידיאולוגיה עאלק פמיניסטית.
&nbsp
יותר מהכל- אני מרחם עלייך ועל בדידותך (וגם על הפגיעות שעברת) שגרמו לך להגיע למצב המעוות בו את נמצאת היום, ומאחל לך רפואה שלמה.
&nbsp
(בקשר להכללות ועניין האדומה- עניתי לחברך הכחול מטה, אין צורך לחזור שוב)

pov2

New member
אכן נכשלת בהבנת הנקרא

הכללה אינה מדע מדוייק, אלא תיאור המצב באופן כללי.
למשל: לנשים שיער ארוך ולגברים שיער קצר.
ביחסים שבין המינים, רוב הגברים אכן כלבים (=פוגעניים ושתלטניים)
ורוב הנשים אכן קורבנות שלהם.
יחד עם זאת- היא לא אמרה שכל הנשים טובות, אלא לכל היותר- פחות גרועות מהגברים וכאמור- קורבנות שלהם.

אני מבין שלשיטתך המציאות אינה כלכך גרועה
ויחסי הטוב והרע בין המינים הוא 50-50
אך גם זו- הכללה שאינה נאמנה למציאות ובניגוד להכללה של "מעמקים"- היא מתארת את המצב בצורה הרבה פחות מדוייקת.

אגב- הסיבה שבאופן כללי, הגברים רעים יותר מהנשים, היא שהם יותר חזקים מהן
והכח כידוע- משחית
והרבה כח- משחית עוד יותר.

הבעיה היא שאני בספק אם אתה מבין שבעולמנו, הכח נמצא בידי הגברים
כי יתכן שגם פה אתה מבצע הכללה עקומה לפיה יש שיוויון בין המינים והכל דבש.

ולגבי הכינוי שהדבקת למעמקים ("האדומה שלך")- מעמקים כבר ענתה לך יפה.
אם אינך שוביניסט, מוטב שתתנצל על כך.

והנה אתה מוכיח שוב ושוב את דברי

שהרי אין לך מושג, ולו הקלוש ביותר מה דיעותיי, האם אני פמיניסט, שוביניסט או דג זהב.
אבל זה לא מונע ממך לדגול שוב בפנאטיות שלך
ולקבוע של"שיטתי" המציאות אינה גרועה
ויחסי הטוב והרע הינם 50-50
וכל יתר הטראש שכתבת שם שרק מוכיח-
מי שלא מסכים לדיעותיך הפאנטיות, הוא כנראה חשוך ונבער ומחזיק בדיעות חשוכות. אתה לא שונה בכך מכל פנאט אידיאולוגי אחר. אם הייתי אישה היית בוודאי טוען שאני מזדהה עם הפוגעים בי או לוקה בתסמונת שטוקהולם או מנסה לרצות את הגברים בחיי או כל אחד מגיבובי הגיבובים שאתה כה מטיב ללהטט בהם.
&nbsp
בקשר ליקירתך האדומה
הכינוי אינו שוביניסטי, היא אכן אדומה, אתה האדמת אותה, לכן היא האדומה שלך.
אתה רוצה שאחפור קצת בפורום ואעלה מגוון מהמיזאנדריה שלה, או שעדיף שנפסיק פה?
או למצער, בוא ותהיה אמיתי עם עצמך וחשוף בפנינו מתוך ארכיון ההודעות המחוקות שלך כמה פנינים מפי מקלדתה הנוטפים קללות, השמצות ושוביניזם נשי בוטה נאלצת למחוק.
&nbsp
צבוע.
&nbsp

נוסעת27

New member
חבל על המאמץ

זה בדיוק כמו להתווכח עם ימני קיצוני שאומר שכל הערבים מחבלים, או עם חרדי שיורק על אישה עם גופייה. אלה אנשים חמומי מוח, פאנאטיים, בטוחים בצדקתם ולא מהססים להשתמש באלימות מילולית (ואולי גם פיזית אין לדעת) כדי להגיע למטרתם. אתה יכול ימים ושעות לדבר בקול ההגיון, עם מעוורים ע"י הנכות של עצמם.
המטרה בעצם אפילו לא ברורה, הדרך קלוקלת ומלאה סתירות, טוב לנשים, לפעילי הפורום או לאנושות בטח שלא יוצא מזה.
למרות שמעניין לבחון את הפרדוקס בין שינון המנטרות לבין פעילות הפוכה ואלימה במטרה להשיג משהו לא בהכרח ברור.
&nbsp
אבל מה אני יודעת, אני בסך הכל אישה מסכנה שנואשת לזכות בחיבתם של גברי הפורום השובניסטים.

מישהו אמר לי פעם

להתווכח עם פנאט זה כמו להתווכח עם קלטת. ויש לך את אותו סיכוי לשנות את דעתה כמו את דעתו.
חבל שמייצגי-הפמיניזם-מטעם-עצמם מראים כמה כוחם יפה באלימות מילולית ובבניית אנשי קש ומלחמה בהם, ולא בדיון אמיתי.
&nbsp
עצוב, כבר אמרנו?

נוסעת27

New member
יש כאן התנהלות מעניינת אפילו יותר שיש צורך לבחון

למשל, שדעתה היחידה של גברת מעמקים היא שגברים הם חלאות פושעים ומזניחים ושיש להשמיד את כולם. ככל הנראה עברה חיים קשים מול דחייה של גברים ופיתחה שנאה תהומית משולחת רסן.
ועוד יותר מעניין ש pov2 הוא מן דמות מסתורית שמופיעה על דפי הפורום אך ורק כשגברת מעמקים מגיעה לעוד אחת מהתפרצויות הזעם שלה, ותמיד מגיע לגבות את הגברת. או מה שהתכוונתי להגיד... אותה הגברת בשינוי אדרת...?

אייבורי

New member

&nbsp
לדעתי יש לנו את האיד והאלטר אגו של דמות מופת יחיד
&nbsp
אני מצפה להופעת אורח של האגו

pov2

New member
נוסעת, נא לא לשקר.

מעמקים לא טענה שכל הגברים חלאות ופושעים שיש להשמיד.
מה שהיא טענה זה שהגברים מהסוג ש"לירי לי" כתבה עליהם, הם חלאות ושסוגם- שכיח.
מה שכן- מי שעוד יותר גרוע מאותם גברים, אלו נשים כמוך שמתנדבות להגן עליהם.
נשמע שאת מהזן של אותן נשים המטקבקות מתחת לכתבות על מתלוננות ש"הן סתם מעלילות".
&nbsp
אגב, המניע הפסיכולוגי של נשים מן הסוג הזה הוא רצונן להחשב קוליות בעיני המין החזק.
זה כמו שהמזרחיים שונאים יותר מהאשכנזים את הערבים, כדי לבדל עצמם מהדמיון הנובע מארצות המוצא.
&nbsp
נ.ב- מעמקים ואני 2 אנשים שונים
אך אם יותר קל לך ולחברייך להתייחס אליינו כאל אדם אחד, זה לא מפריע לי.
&nbsp

pov2

New member
מעמקים, את הנשיקה

היית יכולה למסור לעצמך, שהרי אנחנו אותו אחד

נוסעת27

New member
כמובן שיש תמיד מספר דרכים להתייחס לטקסט כתוב

להבין את מה שעומד מאחורי הדברים שנאמרים, או להיטפל לנוסח עצמו. מבינה שבחרת בדרך השנייה שאמרתי שמעמקים אמרה "ככה וככה וככה". נו מילא
&nbsp
אני עוקבת אחרי הפורום הזה, וקל להריח קיצוניות חסרת מעצורים כשנתקלים בה (כמעט בכל פוסט בעצם שאישה מתלוננת)
אגב...מעניין אם גבר יגיע לכאן להתלונן על אשתו, אם יעבור לינץ' או שיקבל את אותה התמיכה שמורעפת בעיוורן על הנשים, יש לי ניחוש).
&nbsp
אני אישית לא מאמינה בקורבנות (כמובן יש יוצא מן הכלל) ובעיקר היום, עשרות שנים אחרי פרוץ הפמניזם שזוגות כבר לא חיים על תקן המובן מאליו אישה-במטבח-בעל-בעבודה, כבר נדושה ההתייחסות לאישה כקורבן המוזנח ולגבר כהאדיש הבוגד והמזניח. אנשים שחוזרים על המנטרות הלעוסות לעייפה האלו בסך הכל תומכים בהסרת אחריות מאנשים (או יותר נכון נשים) בתוך הזוגיות שלהן, מתייחסים אליהן כמובלות ולא כפרטנריות שוות.
&nbsp
לאישה שמגיעה להתלונן בפורום "מזניחים אותי, עשו לי ככה וככה" יש שתי אפשרויות שעומדות בפניה- אחת: לקבל עצות לכאן ולכאן לחשוב מה היא תורמת למערכת היחסים שלה (בלי להסיר אחריות מהתנהגות הבעל! אבל צריך שניים לטנגו ואנשים נוטים לראות רק מה הצד השני עושה להם לא בסדר במערכות יחסים, זה הטבע האנושי וגם גברים וגם נשים נופלים בזה) מהמקום הזה היא יכולה לחשוב לא רק עליו אלא גם על עצמה. יכולה לעבור תהליכים ולהבין שגם היא טועה במצב שלהם- או שהיא מושלמת והוא החלאה. הכל יכול להיות. אבל להגיע למסקנה הזאת דרך עבודה עצמית ולא כי הודיעו לה שהיא אישה=היא צודקת.
אפשרות שניה- שכולם יספרו לה שהיא צודקת. שהוא לא בסדר, ימחאו לה כפיים וישלחו אותה לדרכה.
הבעיה בגישה שלך (הגישה השנייה, למקרה שלא עקבת) שאין מקום לאפשרויות. רק מסקנות חדות וחותכות. הגבר אשם נקודה.
&nbsp
מה שעוד יותר עצוב,שזאת פעולה נגד האישה, זה מה שקשה לך לראות... גישה שאין כאן שום תוכן. שום ערך. הכל נובע ממקום קטנטן וצר מאחורי אג'נדה צפופה של "הגבר הוא הרע והאישה היא הקורבן". בעצם בגישה הזאת זילזלת בה כאדם חלש, חסר אונים שרק עושים לו עוול. ללא שליטה על חייו, ללא תרומה כלשהיא לזוגיות שלה. רק קורבן אומלל ותמים שעשו לו דבר איום ונורא. מה אני אגיד לך... גישה מעולה, שבטוח עוזרת לקדם את מעמד האישה. לי לעומת זאת יש הערכה גם לגברים וגם לנשים. אני מאמינה ששניהם פרטנרים במערכת יחסים, ושכל אדם, גבר או אישה, צריך תמיד לבדוק עם עצמו מה הוא מביא לשולחן ורק אחר כך להחליט כמה הצד השני אשם.
&nbsp
תמיכה בנשים? הצחקת אותי. פשוט ירית לעצמך ברגל
&nbsp

לירי לי

New member
תודה

תודה למי שהזדהה ,הגן ונתן עצה...
ולמי שחושב שאולי הבעיה אצלי -לא פוסלת שום אופציה רק רוצה למצוא את הדרך הנכונה ולשפר את איכות החיים שלי...
קשה מאוד לתמצת 15 שנות זוגיות בכמה משפטים אבל מקווה שבטיפול אצליח למצוא תשובות...

מאחלת טוב לכולם!!

למעלה