באושר ובעושר עד ....

maof

New member
וזה לא שאני ........ ../images/Emo13.gif

נאמר במסכת אבות....... אל תאמר דבר שאי אפשר לשמוע שסופו להשמע. אל תאמר לכשאפנה אשנה, שמא לא תפנה. מעוף

maof

New member
חס וכרפס ../images/Emo6.gif

אם המחשבה תעלה במוחי....
תישכח ימיני ותידבק לשוני....
מעוף

maof

New member
איזה יום בשבוע זה יהיה../images/Emo35.gif

שאני אבדוק אם זה היום המתאים
מעוף

גלי10

New member
לא הייתי רוצה

לחשוב על זה מראש. ולהגדיר ולתכנן מה לא ומה כן רק שזה יקרה וזהו
ויהיה טוב וטעים ונעים ושמֶרפי לא יהיה מעורב. ושפיתום ,כשנהיה שם , על הקצה , נוכל להתבונן לאחור ולראות כמה זה הצליח לנו ואיך הדרך הייתה מענגת עד מאוד מאוד מאוד
זהו

maof

New member
אולי זה יענה על שאלתך ואלי לא....

אם יש רק אהבה ויתר הדברים הפערים מאוד עמוקים אני לא חושב שזו נוסחת פלא .....שתעבור הכול. אהבה ורצון לקשר משותף צריכה להיות אחרת אין בכלל צורך לגשר על פערים וחילוקי דעות אני יכול לומר לך שהרגלי חיים ודפוסי התנהגות ניתן לשנות ....הכול שאלה של רצון...... דרך הכפייה נידונה לכישלון, אם אין רצון סביר להניח שאין עדין נכונות ..... חיים משותפים מחייבים וויתור מסוים על פרטיות.....שיתוף אני חושב שלחיות עם אדם ולנסות להבין אותו ללמוד את הקשים של היום יום ולהתמודד איתם ..... זה מוכיח על רצון לשתף לרצות לבנות יחד זוגיות ומשפחה ללמוד לחיות עם מגרעות בן הזוג ולדעת שיש נכונות לקבל את הדברים למרות הקושי ....שוב מוכיח על רצון להבין ולשתף את הן הזוג בשאלות הקטנות גם אם הם נראות שוליות שוב מוכיח על רצון לקבל דעה נוספת....(לא מחייב הסכמה) כל אחד הוא אדם בפני עצמו לכל אחד העבר שלו וראית החיים שלו אם כל אחד יביא את ניסיונו לחיים המשותפים ..... ונלמד לא לחזור על טעויות שהיו לפי דעתי מצאנו את הדרך הנכונה. מעוף

avitalp

New member
אני אגיד לך....../images/Emo20.gif

זו הידיעה שיש על מי לסמוך, האכפתיות, הדאגה, הרגישות, הכבוד ההדדי, החברות, האינטימיות הזו, שלא היתה לשנינו בפרק הקודם, תחומי הענין המשותפים, תחושה של "ביחד" - בטוב וברע, טעם של "עוד" שמלווה אותנו עד הפגישה הבאה... ואת כל אלו עוטפת האהבה... במבט, במגע... בבחירה זה בזו וזו בזה - כל יום מחדש! אביטל
(Hi, honey... I'm home....
)

יערית

New member
שלום שלום../images/Emo9.gif

כייף לקרוא אותך
וכדאי להיתפלל "שלא ייגמר לעולם".

ב ה י ר

New member
טעם של "עוד"???

אחריי 20\30 שנה ביחד הטעם היחיד שארצה בו זו הדייסת סולת עם סוכר וקקאו שיגישו לי בבית אבות..

jane34

New member
בטח ש....

בעושר ועושר אלא מה ביושר ובחוסר ת'אמת ? ועכשיו 2 דקות רצינות!!!!! כל הדברים כמו כסף יופי ואקרובטיקה הם רלוונטים לעכשיו. מה שאני מדמיינת זה אכן להתבגר(למה להזדקן רק מי שמרגיש חסר ערך ומכוער מזדקן) אלה בכפר שמריהו רק גודלים בעוד שנה והאחרים מזדקנים כי יפה להם הזקנה והקצבה..... בקצור אני מדמיינת אותו מצחיק אותי עוד ועוד(אפשר גם מאקרובטיקה....) הכי חשוב חוש ההומור... שיהיה לנו בכיף על מה ומי לצחוק..... חייכי דם לך יפה החיוך(וגם להיא, זאתי,נו מהקבוץ, איך קוראים אותה ? אה כן צחוק בלב...)

אני חושב

תלוי באיזה שלב בחיים את נמצאת. אם בעניין של זוגיות ,התמסדות וכו אזי חייבת להשאל השאלה הזו. ואם לא היא מיותרת. חוץ מיזה מה שלומך??????????.

יערית

New member
אם זה הביא אותך עד הלום

אני בסדר גמור
לא יודעת אם זה קשור להתמסדות בקשר{בכל אופן אצלי},זה פשוט לא במחשבה. אתה נשאר נכון?

למעלה