באושר ובעושר עד ....

בואי נגיד

שאני דואגת להפרש גילאים כזה כדי שככה או ככה אני ממילא אזדקן לבד

רחלי228

New member
זכרון רחוק

זכיתי בחווית המחשבה של "איתו אני רוצה להזדקן" ונגמר. כל אחד המשיך למקום אחר. היום אני חיה ב"עכשיו". מה יהיה מחר לנביאים פתרונות, זה הביא להקלה מסויימת בחיי.

באושר ועושר../images/Emo24.gif

מסתכלת על זוגות כמו אחי ואחותי שנשואים כבר מעל 27 שנים ועל הורי ומנסה למצוא את סוד הקסם החבוי שם כדי להצליח להחזיק מעמד כל כך הרבה שנים ביחד(הורי 48 שנים ביחד ועדיין תראי אותם הולכים יד ביד)ולהמשיך בדרך משותפת בהרמוניה, ורואה שמה שחשוב זה שיחות על כל בעיה, המון התחשבות וויתורים הדדים וגם עשייה משותפת, אהה כמעט, שכחתי אהבה
אז ברור שרוצה להיות שם בעוד 25 שנה ומקווה שאצליח
כן אין ספק, שצריך לחיות את ההווה והכי טוב שאפשר
כשהתחתנתי פעם ראשונה וראיתי את ההורים של הגרוש חשבתי על איך אנחנו נראה בגילם המציאות התפוצצה לי בפרצוף והרבה ברירות לא היו לי והמשכתי הלאה...עם המון תקווה ... אז החיים ממשיכים ומנסים להפיק את הטוב ביותר ולעשות שההווה שלנו יהיה הכי מוצלח שאנחנו יכולים, עם לב מלא בתקווה לעתיד

R a c h e li

New member
נוווווווווו.....

הזקן שיוריש לי את היאכטה.....זה כל העיניין אני מכירה רק זקנים.... מבטיחה ללוות אותו באושר ובעושר עד סוף יומו.....
על אמת ההיתי מאוד רוצה אבל לדעתי צריכה אני עוד לעבור את פרק ב' פרק ג'.....ואז אולייייייי ועכשיו ברצינות....כן
מאמינה ......... יום מקסים לך....

יערית

New member
ואז אשאל ואתך

מה זאת אהבה? "מה זאת אהבה? מה היא מחדירה לעורקי שאוכל כך להמשיך ללא תנאי שאוכל כך להמשיך ללא תנאי שאוכל כך להמשיך ללא תנאי שאוכל כך להמשיך... כל חיי."
רגע לפני ההתפככות

אין נכון או לא נכון...

אני בניגוד אליך חושב גם על להזדקן יחד. כאשר אני פוגש מישהי ומערכת היחסים מתהדקת והכימיה פורצת, אחד הדברים שאני חושב לעצמי זה האם יהיה לי טוב להזדקן עם אותה אחת. כמובן שאם את בשלב הבילויים אז את צודקת אך אםאת בשלב חיפוש פרק ב' אז אני חושב אחרת. יום טוב.

יערית

New member
למעשה רציתי לדעת

מה מוצאים באותו אדם {תכונות אופי או עיניין}שמביא אותנו\אתכם למחשבה שאיתו יהיה נחמד להיזדקן יחד,איתו/ה אני רוצה להיתבגר,איתו/ה זה עד ל... על זה לא כ"כ הרבה ענו לי בין השורות,פרט לתחושת אהבה שהרי אנחנו כבר מנוסים בפרק אחד בחיינו,עברנו אהבה, מה בכל זאת נמצא שם ? {אני סקרנית מאדדדדדדדדדדדדדדדד}

ב ה י ר

New member
מצאת לך איפה לישאול..

אף אחד פה לא הגיע לשלב הזה... אם את נהנת מספקולציות ...סבבה!

גלי10

New member
למה ככה לגיד ../images/Emo10.gif

בשלב הזה דפקא נשארתי כיתה כמה פעמים כי רציתי להבין יותר טוב גלי , שלמה כבר עם ההבנות

יערית

New member
הכי פשוט זה לשאול

בפורום 60-80 +,אבל יהיה להם קשה לדעתי לשים את האצבע על הנקודה ,כמה עשרות שנים טובות אחורנית. דווקא בשלב הזה שאנחנו צעירים ,אמביציונרים ומחפשים את "החצי השני" שלנו,דוקא מהמקום שאנחנו מחפשים פרק ב' לחיינו {כל אחד בזמנו החופשי}ותקווה למצוא חברות טובה הפעם ,דווקא כאן המקום לשאול לדעתי

mars4

New member
יש לזה תשובה פשוטה...

אחרי שהריגושים הסערות הזיקוקים והריגושים דועכים מה שנישאר זה ביטחון וחברות אמיתית. הייתי רוצה להזדקן לצד אישה שתתן לי את התחושות הללו.

יערית

New member
דוז פאווה על התשובה המקסימה../images/Emo24.gif

וזה בדיוק מה שגיבשתי לעצמי בימים האחרונים! להיזדקן עם החבר הטוב ביותר שלי, מלאים ביטחון שעברנו כיברת דרך מדהימה לטוב ולרע. מגיע לך

מצוטטת

New member
זו כנראה אני...../images/Emo13.gif

שקוראת וחשבת עם כל היופי טופי של סוף האמירה ..."מה שנישאר זה ביטחון וחברות אמיתית" גם זה אפילו כבר לא כזה בטוּח! החדר שכאן הוא עדות לכל לא?

יערית

New member
ויש בי אמונה

שבכל שלב בחיים לומדים עוד קצת על מהי חברות אמיתית. כך גם בזוגיות,מישהיה ה-חבר הטוב שלי כשהייתי נערה לא יוכל להיות ה-חבר הטוב שלי היום. החדר הזה הוא עדות למעברים שאנשים חווים וחוו על בשרם לא בגלל שהיתה לרובם חברות שם,אלא בגלל שחשבו שהיתה חברות אמיתית,וכמובן שהתייחסתי לגבי הנישואים שפורקו. ועל הדרך

למעלה