באושר ובעושר עד ....

שלגיה 13

New member
זה פשוט נורא רומנטי../images/Emo140.gif

לחשוב להזדקן עם מישהו שכל כך נהנים איתו...זה הלב מדבר

maof

New member
יערית בואי נניח......../images/Emo13.gif

שתיהיה אחת שאשיר עבורה את השיר.... מזל שיש אותך את מבינה אותי ואת מראה לי את עצמי מתלהב כמו ילד מתפנק בך ואז אני נשאר לפי דעתי זאת תיהיה האחת
מעוף

השיר הזה ../images/Emo9.gif...

מעלה לי חיוך ענק על הפנים. פם,לפני שנים,מישו השמיע לי אותו...עוד ועוד ועוד. ועד עצם היום הזה...אני כמוהו,הוא כמוני...כך או כך חיים על הקצה

maof

New member
ולכן נאמר..........

שיר השירים מעיד על מבנהו: הוא מורכב משירים המהווים שיר אחד ספוג כמיהה של השולמית לדודה, פואמה שביסודה מונח סיפור אהבה: נערה יפה מכפר שונם (או שולם), הייתה בת יחידה לאמה. הנערה רעתה את עדר העזים אשר לאמה ורועה בן כפרה, אשר גדל עמה, אהב אותה והיא אהבה אותו. מעוף - חוזר למקורות

destiny36

New member
אוי כמה מתוקים אתם ככה ../images/Emo99.gif

מוזר פעם אולי הייתי מגיבה אחרת היום אני פשוט מתפקעת מצחוק
טוב זה יעבור לי

destiny36

New member
../images/Emo10.gif לא תכונתי לפגוע במעוף../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

destiny36

New member
בגלל ההיא שמנסה ..

לך מעוף לא צחקתי עליך סתם צחוק ציני על אהבה שימים אלה מופיע דוקא באופנים אחרים וטובים אז העלה בי חיוך המילים האלה שנכתבו על הימים ההם.. מעלה נשכחות.. תמיד אמרתי אין כמו פעם (מסתבר שאנחנו כבר לא מה שהיה פעם
)

destiny36

New member
../images/Emo6.gif (מבטיחה להשאר רצינית)

באושר ובעוני???????????? סבתא שלי אמרה : אין כסף האהבה בורחת מהחלון!! האמת תמיד הבטתי על זוגות מבוגרים ..ככה הולכים יד ביד וקינאתי ..הרבה הכי שחשתי הערצה ורצון . זה לרצות "כזה". שמעתי את השיר לא פעם. שרתי אותו במלוא הגרון והלב. אפילו שרו לי אותו ודיקלמו עבורי את מילותיו.. חיזרו בלהט השיר ה"מאושר" הזה. אך המציאות לא תמיד כמו בשירים כמו שאיננה אגדה. אישית ביום שאוכל לראות מישהו יום יום (לפחות שבוע רצוף
) לצידי במיטתי בחיבוקי ובעיניי בלי למצמץ ולשיר בלב .." תלך כבר מהרישתית שלי"..זה יהיה אותו הזקן (או שכן או שלא למדתי שאין כלום בטוח
). חחחחחחחחח שירים.. כמה האמנתי בקשקשת הזאת כמו ברשת הזאת

maof

New member
דסטני רציתי רק לומר.......

ההורים שלי הגיעו לארץ בשנת 1949 ותאמיני לי לא היה מה שיברח מהחלון. ולא ניראה לי שבגיל 86 כשהוא ביקש מהמטפלת שלו שתיקח אותו למיטה של אמא שלי, הוא חשב באותו הרגע על כסף. כשלומדים לאהוב את האדם שמולך למרות המגרעות שיש בו....כי אין אדם מושלם השמים הם הגבול. מעוף

destiny36

New member
אהבה

אין לי עליה שום מילה רעה יש לי רק כמה פרושים למילה אחת "קטנה"

destiny36

New member
וחוץ מזה סבתא שלי אמרה ../images/Emo8.gif

אני את דעתי המורחבת שומרת בימים אלה לעצמי

למעלה